Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 909 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3, 4, 5 ... 91  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Avārijas
AtbildeAtbilde saņemta: 24. Oktobris 2004, 19:52 
Lietotāja avatārs
Te varētu stāstīt par avārijam u.c. ceļu.sat.negadījumiem,kuros esat iesaistīti personīgi.

Lūk mans stāsts:
Vakar bija pirmā avārija:)Kaut kāds kretīns ar sarkanu BMW nolēma griezties pa labi no kreisās joslas.Uztesās man virsū,jo atrados viņam blakus.Rezultātā-BMW dabūja garu švīku uz durvīm.Izgrebts tika lūdz metālam un vēl iebuktēts,bet man- ...? No sākuma nesapratu,kur skatīties,viss ir kārtībā:)Beigās atradu mazu,mazu buktīti uz priekšējā,kreisā spārna.Tur pašā priekšā,gandrīz stūris.Pat krāsa nebija sašvīkāta.Labi,ka bija uz sāniem tāda dzelzs dekoratīvā līstīte,kas bija pieskrūvēta ar dzelzs skrūvītēm.Tieši tā skrūvīte sabojāja bembi un līstīte paglāba krāsu:) Rīt zvanīšos par kompensāciju,jo nebiju vainīgs. Tā lūk man iet...:)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Oktobris 2004, 08:35 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Kretīniem ar BMW pa pautiem!!
Vienmēr esmu teicis, ka tas auto pievilina vairāk kretīnu nekā jebkura cita marka.
Stāsta morāle - 123 rullē! iet kā tanks.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Novembris 2004, 00:01 
Lietotāja avatārs
Dabūju no apdrošinātājiem 118 latus.Jūtos apmierināts ņemot vērā,ka bez čakara tas viss un remontēt nekā nevajag.(nu gandrīz nekā)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Novembris 2004, 00:58 
Lietotāja avatārs
можно поздравить с удачным исходом дела :) какая страховая компания "раскошелилась" ?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Novembris 2004, 01:21 
Lietotāja avatārs
ergo

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Novembris 2004, 11:33 
Lietotāja avatārs
Я хотел бы всем напомнить, что когда вы попадаете в аварию, не по своей вине, никогда не ленитель внимательно посмотреть на свою машину. Если например удар был в переднюю дверь, все равно смотрите, может есть небольшая царапина на задней двери, и даже на заднем крыле и.т.д.
Не ленитесь присесть, поползать вокруг машины,потереть все вокруг тряпкой, посветить фонарем или зажигалкой если темно. За эти мелкие царапины, если они будут внесены в полицейский протокол вы получите дополнительные деньги, которые никогда не помешают :D
Просто люди часто расстраиваются, нервничают и смотрят только в конкретное место основного удара.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Novembris 2004, 23:50 
Lietotāja avatārs
Man tājā ziņā baigi paveicās.Ergo normāli čaļi,paši atrada skrāpējumus u.c. Visu safočēja utt.Es pat nemaniju.ka pagrieziena lukturis arī skrāpēts.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Novembris 2004, 00:13 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:23
Atbildes: 4263
Atrašanās vietas: Mārupe, Latvija
Nu, man Ergo ne paaraak iepatikaas, jo maitas negribeeja maksaat tik, cik dzheki servisaa bija sareekjinaajushi. Dabujaam vinjiem konkreeti draudeet, lai visu apmaksaatu. Pidari gribeeja, lai visu shrotaa es mekleejot utt. Btw, es tajaa incidentaa nebiju vainiigs, a iztureejas pret mani taa, itkaa es (pat mashiinaa neesot), buutu visu savaarijis...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Novembris 2004, 00:53 
Lietotāja avatārs
Visādi var sagadīties.Var būt tev bija lielāka summa un šie uzreiz sažmiedzās.A moš citi cilvēki.Tā pat viss ap naudu grozās.Kurš tad gribēs no vi`mas šķirties :evil:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Novembris 2004, 09:34 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Apdrošinātājiem jau princips tāds, ka vairāk par attiecīgus 5 (???) gadis vecām mašīnām maksā par detaļām no šrota... tas vecums varētu būt dažāds dažādos kantoros un kā veicas, bet tā nu tas ir. Tāpēc pie mums vecus auto KASKO negrib ņemt. Pats zinu gadījumu, kad tika sasista veca, specifiska Toyota, OCTA samaksāja tikai daļu summas par spīti tam, ka detaļas bija jāsūta jaunas no ārzemēm. Tas bija pirms pāris gadiem un neko tur nevienam neizdevās pierādīt -- teica, sēdiet un gaidiet, kamēr būs šrotā, par jaunu maksāt nedrīkstam! Pie mums vēl nav Vācija, kur lētāk uzlikt jaunu, kā lāpīties ar vecu, piedevām, pēc tam apdrošinātājiem pašiem skaidrs, ka detaļa jauna un ar to nekas nenotiks, kaut vai no šrota paņemtais spārns pēkšņi "vecuma dēļ" braucot neatdalīsies izraisot jaunu CSN...

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 909 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3, 4, 5 ... 91  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012