|
Cirka izrāde. Zvēru dresētājs izpilda šausminošu triku ar krokodilu. Sitiens ar nūju krokodilam pa galvu, tas atver žokļus. Dresētājs novelk bikses un ieliek savas «mantiņas» krokodilam zobos. Vēl viens sitiens - žokļi aizveras. Publika šokā. Paiet viena minūte, otra... Vēl viens sitiens pa galvu, žokļi atveras, un... dresētājam viss savā vietā. Vētraini aplausi. - Godājamā publika! - saka dresētājs, - vai kāds negribētu riskēt un atkārtot šo triku? No pēdējās rindas atskan sievietes balss: - Es labprāt pamēģinātu, bet jūs laikam sāpīgi sitat pa galvu...
--------------------------
Muitā: - Atveriet čemodānu... Tā... Nekā... Nekā nav?! No jums pienākas sodanauda par muitnieku izsmiešanu.
-----------
Atnāk dēls no skolas un saka savam tetim: - Nezinu, ar ko tu tā esat iepaticies manai skolotājai, bet viņa atkal grib tevi redzēt...
---------------
Psihiskajā slimnīcā pacients spārda dakteri un bļauj: "Kurš te ir nervozs, kurš? Nervozss? Kursh? Es?“
-----------------------------
Korejietis pirmo reizi aizbrauca uz ārzemēm. Izsalcis iegāja ēstuvē, redz - “Hot Dog”. Ātri pašķirstīja vārdnīcu: - O, karsts suns, mans nacionālais ēdiens, un tik lēti! Pasūtīja. Viņam atnes bulciņu. Viņš stulbi skatās uz to un jautā: - Jums citas ķermeņa daļas nebija?
-----------------------
Divdesmitā gadsimta vidus. Amerikāņi būvē pirmo helihopteru pasaulē, bet viņiem nekādi nesanāk – tas nespēj atrauties no zemes. Viņi pasauc krievu aviokonstruktoru. Tas saka: - Aiztaisiet acis, lai neredzētu manus meistar trikus! Viņi aiztaisa acis. Pēkšņi dzird kaut kādus smieklus, kuri pamazām paliek klusāki un ar laiku izzūd pavisam. Amerikāņi attaisa acis – nav ne krieva, ne helihoptera.
--------------------
Ārsts: - Jūs smēķējat? Pacients: - Nē. - Dzerat? - Nē. - Beidziet tik stulbi smaidīt, es šā vai tā kaut ko jums atradīšu.
---------------------
Laimīgais jaunais tēvs stāsta draugam: - Mana sieva dzemdēja! Turklāt dzemdēja moderni - ūdenī. Bērns vienkārši brīnišķīgs: četri kilogrami un, kā par brīnumu, ļoti mierīgs - viņu tikai jāpabaro un biežāk ūdeni akvārijā jānomaina.
-------------------------
Videoklipa filmēšanas laikā Madonna pēkšņi krīt no augstceltnes jumta... Visi sastingst un nevar saprast, kā lai glābj, bet pēkšņi kāds jautā: - Visi paspēja iedomāties vēlēšanos???
---------------------
Motociklists pilnā ātrumā lido pa lielceļu, pēkšņi - "tankš!" - zvirbulis tieši pa ķiveri. Puisim paliek mazā žēl, apstājas, iestūķē šamo jakas kabatā un aizved mājās. Tur sameklē putnam nesen pie tēviem aizgājušā kāmīša būri, ieliek bļodiņu ar ūdeni, paber maizes drupačas un pievieno pašu komatozo dzīvnieku. Tad ieņem kādu bairīti (nu labi, dažus) un liekas uz auss. Pēc brīža attopas zvirbulis, paskatās apkārt un sāk pie sevis purpināt: - Tā... un kur es esmu... restes... ūdens bļoda... sausa maize... ārprāts! Es esmu nogalinājis motociklistu!!!
----------------------
-Mans tēvs saka, ka vienmēr patīkamāk dot, nekā saņemt. -Viņš tev laikam ir mācītājs? -Nē, bokseris!
--------------------
Zvana viens vecis otram: - Pēteri, ejam vakarā makšķerēt! - Neiešu! - Ko? - Man sieva atļāva mājās dzert.
------------------
Literatūras pasniedzējs eksāmenā jautā studentei: - Ja jūs varētu satikt un aprunāties ar jebkuru rakstnieku, dzīvu vai mirušu, kuru jūs izvēlētos? - Dzīvu...
-----------------
Ar lielu skandālu beidzies Parīzes starptautiskais mākslas konkurss. Bilde, kas tika atzīta par labāko, kā noskaidrojās, izrādījās evakuācijas plāns.
------------------
Vecenīte vēlu vakarā skatās televizoru. Zvans pie durvīm. Viņa atver un ierauga kaimiņu, kurš saka: - Atļaujiet man piedāvāt savus pakalpojumus? - Ko jūs darāt? - Izslēdzu televizorus. - Paldies, man nevajag. - Hmm, šis pakalpojums ar kautiņu maksā dārgāk.
--------------------
Vīrs ļoti priecīgs atskrien mājās un saka sievai: - Mums ļoti paveicās!!! Es loterijā vinnēju simts tūkstošus! Sieva viņam bēdīgi atbild: - Mana mamma nomira... Vīrs, berzējot rokas: - Ja sāk iet, tad sāk...
---------------------
Pēc lēciena ar izpletni es beidzot uzzināju, no kuras vietas izdalās adrenalīns...
----------------------
Studenti pie lekciju saraksta prāto. 1. kurss: “Cik priekšmetu! Daudz zināšu!” 2. kurss: “Cik priekšmetu! Droši vien noguršu!” 3. kurss: “Cik priekšmetu! Kuru no tiem bastot?” 4. kurss: “Cik priekšmetu! Uz kuru no tiem iet?” 5. kurss redz, ka saraksta nav, un jautā: “Ko, sesija jau bija?”
_________________ Afterclub. Nightclub & Afterparty.
w201, w124, t124, c124, w202, w208, w210, t210, w116, w123, w126, mb100 un Vito 2,2D dazhas lietotas detaljas.
DJ privatajiem pasakumuem - korporativie, banketes, kazas, dz.dienas etc. PM
|