Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 25 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Problēmas stojankā
AtbildeAtbilde saņemta: 28. Maijs 2006, 18:40 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 01. Aprīlis 2006, 18:51
Atbildes: 300
Atrašanās vietas: Purv4iks
Mašīna: MB E280

Īsti nezināju kur šo iebāzt tāpē jaunu tēmu atvēru, bet nu gribējās to parādīt :D (sorry ja kkur citūr vajadzēja bāzt) :whistle:

1.Sērija
Atradu vienā forumā šādas bildītes.
Vieta - Kāds Mežciema pagalms
Zīmīšu autors - Kāds Ford Scorpio īpašnieks
"Upuris" - Kāds Audi 80

1. "Meistardarbs"
Attēls
Attēls

2. "Meistardarbs"
Attēls
Attēls

3. "Meistardarbs"
Attēls

2. Sērija
Citēju vienu foruma lietotāju:
"bija man arii gadījums, tiesa gan sen jau bet nu pastāstīt jau var. Tātad dzīvoju es vienā no deviņstāvenēm, kas pie pie benzīntanka "Liepiņš" uz Deglava ielas. Nu nesen biju ievācies dzīvoklī. Līdz tam kastītēs vēl nekad nebiju dzīvojis, un lai noraksturotu kopējo noskaņu varu pieminēt ka tur urlas bija uz katra stūra (nu kā jau kastīšu rajonos) + vēl dzīvokļa saimniece, no kā īrēju to dzīvokli pateica ka viņa dzīvokli izīrē tapēc ka dzīvoklī esot nošauts viņas vīrs un šī tur dzīvot negribot. Tajā laikā man bija kupeška E36 325 nu gads 1999 uz labiem diskiem, viss kartība. Vienā rītā pieeju pie loga palūrēt kā klājas manam BMW un ieraugu ka tur apkārt stāv 12 (!) urlāti. Nu hvz... ielienu vēl biš pagulēt, pēc pusotras stundas pamožos, palūru - vēl stāv un tusējas. A ārā ta ziema. Uztaisiju brokastis, paēdu, nu neko - jāiet. Izeju poģikā, - bļin nestrādā lifts, eju zemāk, izrādās ka viens urlāts tur ir iesprūdis un klaigā, piesedz matom to visu tekstu utt.. Izeju ārā, tie jau lūr aizdomīgi uz mani, un stāv apkārt mašīnai, es pieeju pie mašīnas itkā viņus neredzētu ( nu mazums - moš lūr uz manu kruto kupešku ) iekāpju mašīnā, iedarbinu un sāku lēnām bīdīties virsū viņiem (stāv maukas ceļā). Jau biju izgriezies kad viens tomēr paskrēja pakaļ un parādīja lai atveru logu. Un saka "ei mužik, esli eshe mašinu tut ostaviš, razgovor budet po sereznee...", uz ko es viņiem vienkārši pateicu lai galvenais atstāj koordinātes . Tas kauko pabolijās un aizgāja."

3.Sērija
Attēls

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Maijs 2006, 19:04 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 1053
Atrašanās vietas: Preiļi
Mašīna: VAZ 2101
Par 1. sēriju- Ir jāskatās, kam tas pagalms pieder, un tālāk ir jāizsecina, vai tev ir tiesības tur stāvēt vai nav...... ja ir, tad tik turpini stāvēt....
Par 2. sēriju- No urlām nav pasargāts neviens, tapēc labākais veids ir apdrošināt savu auto......
Par 3. sēriju- Nekad nedari citiem to, ko negribi, lai citi dara tev...... noparko savu aparātu tā lai arī citi var noparkoties, bet ja tas nav iespējams, tad neko darīt- mocim arī kaut kur ir jāstāv......

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Maijs 2006, 19:08 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 01. Aprīlis 2006, 18:51
Atbildes: 300
Atrašanās vietas: Purv4iks
Mašīna: MB E280

Runājot par to pašu pirmo sēriju ... normāls daudzstāveņu pagalms ...
http://auto.delfi.lv/news.php?op=article&sid=3355

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Maijs 2006, 19:21 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 1053
Atrašanās vietas: Preiļi
Mašīna: VAZ 2101
Citēt:
[user]145485|Silver_Bimmer|[/user]Runājot par to pašu pirmo sēriju ... normāls daudzstāveņu pagalms ...

Bet palasi arī komentus pie raksta.......

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Maijs 2006, 19:33 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 23. Marts 2005, 11:36
Atbildes: 814
Atrašanās vietas: Rīga
No vienas puses stulbi, bet... arī mēs ar kaimiņiem esam rakstījuši "mīlestības vēstulītes" (gan bez draudiem, tikai ar pamācību) kaimiņam, kas ar savu mazmazītiņo Pegeot 206 mūsu uz nakti pilnajā pagalmā pamanās noparkoties viens pats vismaz pa divām vietām, ja ne vispār šķērsām pagalmam!
Pēc pāris mēnešu ilgajām pūlēm izskatās, ka būsim izmācījuši!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Maijs 2006, 19:45 
Lietotāja avatārs
Katram, kā jau vienmēr, sava taisnība !
Sabiedrībā vien dzīvojam, itsevišķi rīdzinieki ..., man arī sīkie kaimiņjaunieši bez sirdsapziņas pārmetumiem rada kūltūrslāni kāpņutelpā un ievērojamā radiusā ap to ..., mācu, kauninu, draudu ..., bet enivei, slikts miers tomēr labāks par labu karu :)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Maijs 2006, 20:02 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 03. Janvāris 2006, 23:34
Atbildes: 255
Atrašanās vietas: Saulkrasti
:D Labi prikoliņi. Vienreiz redzēju Opel Corsa, kura bija nolikta pretī vārtiem - aiz loga A4 lapa ar uzrakstu - Eu pimpi, šeit stāvēt nedrīkst.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Maijs 2006, 20:13 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 06. Augusts 2004, 19:29
Atbildes: 153
Atrašanās vietas: Rīga
Par 1. Tas ir visparastākais daudzstāveņu pagalms, kurā izveidota speciāla kabata ar stāvvietām 15 - 20 mašīnām. Tas, maigi izsakoties, dīvainītis vienā stāvvietas vietā uz asfalta uzkrāsojis sava šrota nr. un uzskata, ka tā vieta ir viņa īpašums. Un jebkurš, kurš tanī vietā noliek auto, saņem līdzīga satura zīmītes.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Maijs 2006, 22:38 
Lietotāja avatārs
es esmu dirdejis ka majas kuras pardod divoklus jamaksa ari par auto stavietu pie majas ja tas ir ta tad neko darit ja tev divoklis tavs tad vietai ari jabut ja esi maksajis par to(tikai jaatrod).Bet ja savadak tad saraksti viniem ari zimites,(ja pasi negribat palikt bez riepam paradiet man vietu pec iespejas tuvak kapnutelpai

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Maijs 2006, 10:15 
Lietotāja avatārs
ir tāds teiciens "" ģimenē ne bez kropļiem "" :( :( :( cilvēkus tak nevar pārmācīt. arī man reiz ""uzlīmēja"" lapiņu A4 formāta pie jaunatvērta biroja VEF bijušajā teritorijā :? aizdomas krita uz veco slimo klibo apsargu :x a ko padarīsi nevar taču vēl vairāk kādam ļaut bojāt sev labo omu :P Uzskatu ka rakstot tāda veida it kā brīdinājumus vai vēl ko līdzīgu ir .................nu ......... :lol:

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 25 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012