Īsti nezināju kur šo iebāzt tāpē jaunu tēmu atvēru, bet nu gribējās to parādīt

(sorry ja kkur citūr vajadzēja bāzt) :whistle:
1.Sērija
Atradu vienā forumā šādas bildītes.
Vieta - Kāds Mežciema pagalms
Zīmīšu autors - Kāds Ford Scorpio īpašnieks
"Upuris" - Kāds Audi 80
1. "Meistardarbs"

2. "Meistardarbs"

3. "Meistardarbs"

2. Sērija
Citēju vienu foruma lietotāju:
"bija man arii gadījums, tiesa gan sen jau bet nu pastāstīt jau var. Tātad dzīvoju es vienā no deviņstāvenēm, kas pie pie benzīntanka "Liepiņš" uz Deglava ielas. Nu nesen biju ievācies dzīvoklī. Līdz tam kastītēs vēl nekad nebiju dzīvojis, un lai noraksturotu kopējo noskaņu varu pieminēt ka tur urlas bija uz katra stūra (nu kā jau kastīšu rajonos) + vēl dzīvokļa saimniece, no kā īrēju to dzīvokli pateica ka viņa dzīvokli izīrē tapēc ka dzīvoklī esot nošauts viņas vīrs un šī tur dzīvot negribot. Tajā laikā man bija kupeška E36 325 nu gads 1999 uz labiem diskiem, viss kartība. Vienā rītā pieeju pie loga palūrēt kā klājas manam BMW un ieraugu ka tur apkārt stāv 12 (!) urlāti. Nu hvz... ielienu vēl biš pagulēt, pēc pusotras stundas pamožos, palūru - vēl stāv un tusējas. A ārā ta ziema. Uztaisiju brokastis, paēdu, nu neko - jāiet. Izeju poģikā, - bļin nestrādā lifts, eju zemāk, izrādās ka viens urlāts tur ir iesprūdis un klaigā, piesedz matom to visu tekstu utt.. Izeju ārā, tie jau lūr aizdomīgi uz mani, un stāv apkārt mašīnai, es pieeju pie mašīnas itkā viņus neredzētu ( nu mazums - moš lūr uz manu kruto kupešku ) iekāpju mašīnā, iedarbinu un sāku lēnām bīdīties virsū viņiem (stāv maukas ceļā). Jau biju izgriezies kad viens tomēr paskrēja pakaļ un parādīja lai atveru logu. Un saka "ei mužik, esli eshe mašinu tut ostaviš, razgovor budet po sereznee...", uz ko es viņiem vienkārši pateicu lai galvenais atstāj koordinātes . Tas kauko pabolijās un aizgāja."
3.Sērija