|
Lotec tūnē motorus. Visādus, uz ko nav slinkums. Superkāros liek Mercedes V12, vairāk tur no MB diez vai būs. Nu, ja var salikt auto no nulles, tad pāris spārnus pēc pasūtījuma uztaisīt ir nieks. Nav viņiem gatavas sērijas, ko i-netā pa pastu pasūtīt, kā tiem, ko es skaitu par virsbūves tūningotājiem. Arī es kaut vai no kartona varu uztaisīt 3 eksemplārus un pasludināt par savu oriģinālo veidojumu, nu, lai mani ņemtu nopietni vērā, tad laikam būtu jāuztaisa vēl kaut kas. Tādi ķertie, kas pie viņiem pasūta ko vairāk arī samaksā 9000 EUR par disku komplektu (konkrētajam W124 ietaupījuši un uzlikuši kādu citu... tā kā saimnieks drīzāk gribēja pazīmēties principā, nevis pasūtīja pie Lotec max iespējamo.), bet nedomāju, ka viņiem rezervē stāv kaut viens spārnu vai disku komplekts, atšķirībā no AMG, BRABUS, KONING, Carlsson un blablabla. Vairumam MB no Lotec būs tikai turbīnas, ko gan var pasūtīt. To es biju domājis apgalvojot, ka viņi nodarbojas ar motoriem, nevis MB virsbūvēm. Un strādā šobrīd ar ļoti dārgo auto galu mēģinot tos padarīt vēl dārgākus. Strādā viņi ar visiem, kas maksā. Teia par mazliet citu cenu, ja tādi vēl eksistē, arī.
|