[user]379|Mizx|[/user]
Citēt:
[user]5591|kabuki|[/user]Nu un vel Tas plāksnites ir uz visiem AMG jaunajiem dzinejiem!!!!!
Kopsumā ir rupnīcā 42 cilveki kas drīkst šos motorus likt kopā!!!
Arī SLR motrus liek kopā AMG rupnīcā bet tie ir tikai 3 cilveki kas to dara!!!!!
Taa tas ir pats esmu redzejis!!!
Par to, ka ir plāksnītes ar "AMG" vai, ka SLR motorus liek kopā ar rokām es neiebilstu, bet iebilstu pret to, ka jau manis minētā 3,6l tilpuma motorus liek kopā ar rokām -- papētiet, cik motoru tad mēnesī pēc ražošanas apjoma jāsamontē un tad sapratīsiet, ka tas nav reāli. Piedevām, tas notiek uz tā paša konveijera, kur citi līdzīgi motori, vienkārši nomaina programmu un noteiktu laiku drukā vienādus motorus, tad nākamā programma un nākamā motoru sērija -- neviens vienlaicīgi dažādos cehos nemontē dažādus motorus, bet uz viena konveijera pēc kārtas visus. Roku darba paliek tie, kurus pārdod mazā skaitā vai pēc pasūtījuma!!!
Pietam AMG rupnica ir viss notaļ maza!!!!!Motorus saliek tur un tad sūta tālāk uz rūpnīcā!!!
Man kaut kur bija pat viena fotografija kur AMG rupnicā motori stāv sakarauti !!!Pameklēšu un tad ielikšu!!