Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 3455 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 346  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: MB un skaistums
AtbildeAtbilde saņemta: 07. Janvāris 2005, 01:53 
Lietotāja avatārs
nu biju reekinaajies ar 1000-1200 Ls, aptuveni.
jaanjem veeraa ka man veel ir metinaashanas darbi shaadi taadi un arii pretruusas apstraade ruupiiga nepiecieshama.

bet nu es kaukad braukshu uz Madonu laikam ciemos pie kraasootaajiem, ko Henis ieteica. it kaa varot tikt cauri ar zemaaku cenu, bet tikpat labu kvalitaati. aizbrauks, redzees ko tur dod un pa cik :)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Janvāris 2005, 01:56 
Lietotāja avatārs
Njā,summiņa nav maza. :? Viņi tjipa tur visu noskrūvē,sametina,iztaisno buktes,ja ir.Un nokrāso?A garantiju kaut kādu dod?Man ,personīgi, baigi gribētos piedalīties tajā processā,ja manu atutiņu krāsotu.Vis maz redzētu,kas un kā un pie reizes izkontrolētu darba kvalitāti.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Janvāris 2005, 02:00 
Lietotāja avatārs
nu principaa jaa pa to naudu ir jaabuut tip-top. ar garantiju hvz kaa ir. viena no iespeejamaam vietaam kur taisijos doties bija Spiidola 3. tur dod garantiju, bet nu peec jaunaa gada man ir paaris negatiivas atsauksmes par to. citur ar gan jau ka dod, jaaskataas kaadi noteikumi.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Janvāris 2005, 02:00 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:23
Atbildes: 4263
Atrašanās vietas: Mārupe, Latvija
Cik pēc bildēm sapratu, dzelžus arī taisno. A vo par to, vai varēsi pac piedalīties, gan šaubos. Diez vai kāds normāls krāsotājs gribēs, ka kāds pa kājām maisās :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Janvāris 2005, 02:02 
Lietotāja avatārs
Nu ok,pa kājām gluži nē.Krāsošanas kamerā es nelīstu,bet visus sagatavošanas darbus un metināšanu gan gribētu redzēt.Citādi,ne jau viņi maksā par savu darbu 8)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Janvāris 2005, 02:03 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Reku 1s iekš BMWpowera, kurš Spīdola 3 krāsojis savu drapaku:
http://www.bmwpower.lv/my.php?op=galler ... dik&pid=11

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Janvāris 2005, 02:04 
Lietotāja avatārs
mjaa, par to metinaashanu piekriitu - man ar gribetos redzeet vai tur viss tiek sataisiits tip-top. jo teiksim taadu auto paarkraasojot man ir svariigi lai buutu kvalitaate, varu samaksaat arii vairaak, bet ja zinu ka vareeshu peec tam aizmirst par to... bet figu jau kaads taa gribees... var jau arii saprast - es arii negribeetu ka man kompii kaads pa plecu vislaik luureetu :D :D :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Janvāris 2005, 02:05 
Eksperts
Lietotāja avatārs

nedo dievs, ka kāds redzētu, kādus German Scheisse Video tu tur skaties :D :D :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Janvāris 2005, 02:08 
Lietotāja avatārs
nekaadus video! atslodzes briizhos paskatos pr0n bildiites no www.animalsfucking.com un www.rapebitch.com ! :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Janvāris 2005, 02:09 
Lietotāja avatārs
Domājams,ka nekas cits neatliek,kā tikai izjaukt savu mašīnu līdz dzelzim un ripināt pie dažādiem,bet uzticamiem meistariem.Visu lēnām un bez steigas.Dažm meistaram šņabi galdā,lai dod 50% skidku :D .Tas tikai priecāsies,ja viņam kāds palīdzēs.Bet,ja aizvest mašīnu pie kaut kāda universālā meistara,pateikt uzdevumu,iedot naudu un atnākt pakaļ mašīnai pēc pāris nedēļām- kaut kā pārāk vienkārši,lai būtu labi.
Tās manas domas,par darba kultūru :D

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 3455 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 346  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012