Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 3905 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 242, 243, 244, 245, 246, 247, 248 ... 391  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Joki un Anekdotes I
AtbildeAtbilde saņemta: 08. Maijs 2008, 15:59 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 22. Augusts 2006, 10:59
Atbildes: 5249
Atrašanās vietas: Katlakalns (Ķekavas nov.)
Mašīna: Mercedes Benz Viano 3.0 CDI

Rihardam 18 gadu vecumā, lai atvērtu alus pudeli ar zobiem, bija nepieciešamas 16 sekundes. Cik gados Rihards palika
bez zobiem, ja zināms, ka dienā viņš ar brāli izdzēra vismaz kasti?

Cik sviedru pilītes izspiedīsies uz Mārča pierītes, kad viņš aizturēs elpu? Ja zināms, ka sarkans viņš paliek jau pirmajās
12 sekundēs?

Kaimiņu Frīdim ir točka, viena polša cena ir 0,89 Ls. Kāds būs točkas ieņēmums, zinot to, ka Vilibaldiņš uzkāpa uz korķa
un pusotru nedēļu nebija darbā? Un kur visi dzēra?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Maijs 2008, 16:02 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Zvans uz izziņām:
- Hallo, vai izziņas?
- Uzgaidiet, tūlīt uzzināšu!

- Kādas ir radiotelefona priekšrocības?
- Sieviešu pļāpu garums tiek ierobežots ar akumulatora ietilpību.

- Šīs apakšbikses noteikti ir ļoti dārgas!
- Kāpēc?
- Tu viņas nēsā tā, lai visi tās labi varētu redzēt.

Brauc divi igauņi liftā.
Kā jau anekdotēs pieklājas, lifts apstājas.
Paiet stunda, divas...
Viens igaunis otram pēkšņi saka:
- Kaut kā lēni mēs braucam?

Kādā šķūnī Krievs, Latviets un Čigāns spēlē kārtis. Pēkšņi kaut kas ārā nočab. Laviets iziet paskatīties. BUMB!Latviets ienāk iekšā ar zilu aci. Turpina spēlēt kārtis. Atkal kautkas nočab. Tagat iziet Čigāns. BUMB!Ienāk iekšā arī ar zilu acu. Viss kārtībā, līdz atkal kautkas nočab. Tagat iziet Krievs. BUMB... BUMB! Ienāk iekšā ar abām acīm zilām. Latviets saka: Nu ja tikai krievs var divreiz uzkāpt uz grābekļa!

Vecis pirmo reizi taisās lidot ar lidmašīnu, nervozē un prasa stjuartei:
- Vai tad jūs pasažieriem izpletņus neizsniedzat?
- Nē, tas nav vajadzīgs.
- Kā nav vajadzīgs? Pirms mēneša braucu ar prāmi, tur visiem pasažieriem izdalīja glābšanas vestes. Bet to, kuri prot peldēt, ir daudzreiz vairāk par tiem, kuri prot lidot!

- Skaistulīt! Ja es būtu dzejnieks, es jums veltītu dzejoli. Ja es būtu mākslinieks, es uzgleznotu jūsu portretu. Bet es esmu tikai sargs mēbeļu fabrikā un varu jums piedāvāt tikai gultu.

Kopš esmu apprecējies, esmu kļuvis uzmanīgāks. Cenšos sievu vienmēr vienā un tajā pašā vardā nosaukt.

Ciemos labi, bet mājās manis nav.

- Kā sievietei dot vairāk brīvības?
- Palieliniet virtuvi!

Vai tā ir tikai sakritība?
Diennaktī ir divdesmit četras stundas, un alus kastē ir divdesmit četras mazās alus pudeles.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Maijs 2008, 16:04 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Satiekās trīs bijušie klasesbiedri. Divi no tiem precējušies, trešais nē. Ja abi precētie vēl šad tad satiekas, arī viņu sievas labas draudzenes ir, tad nu to trešo viņi nav redzējuši kopš izlaiduma. Ko darīt? Nu, protams, ka sarunā dienās satikties un atkaltikšanos „apmazgāt”. Nav ilgi jāgaida – abiem precētajiem sievas aizbrauc komandējumā, nu, ir divi brīvi dzīvokļi, kur tusēt. Pie viena no šiem abiem tad arī sarunā svinēt. Nu, rīt svinības. Atceras, protams, skolas laikus, īstu vīriešu draudzību, smējās... Nu, cik tad ilgi no alus pārtiksi? Abi izvelk no veciem krājumiem šņabi un turpina. Nu, pēc kāda laika visi trīs jau iesiluši – dzert vien ir garlaicīgi – sievietes vajag. Nu, viens no viņiem zin telefona numuru, uzzvana un pasūta trīs padauzas – katru savai gaumei. Nu, kamēr padauzas ceļā, dzer vēl. Vienam no viņiem (tam, kurš nav precējies) sagribas uz tualeti, viņš tur arī aiziet. Pēkšņi viens no atlikušajiem draugiem pa logu redz, kape mājas piebrauc mašīna un no tās izkāpj... No komandējuma priekšlaikus atgriezušās sievas. Nu, vienkārši fantastiskā ātrumā abi draugi sakārto istabu, sabāž maisā šņabja pudeles, maisu – skapī, sakārto dīvānu, izskalo mutes, pie reizes no bailēm pat dzērumu aizmirstot. Paši eleganti atver sievām, viss kā nākās, novelk mēteļus, sak, mīļā, kā esmu pēc tevis noilgojies un tā tālāk, skūpsta... Un te – vajag tak taisni tagad tam trešajam draugam jau „labā” kondīcijā izrāpot no tualetes... Apskatās uz draugu sievām, saka: „Hei, nu jūs gan dodat! Kurš tad kretīns mums ir iesmērējis tik neglītas maukas? Viņām taču ir zirga ģīmji!!! Un vispār, kāpēc divas tik, mēs taču trīs pasūtījām!”
:D :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Maijs 2008, 20:19 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Līdzi paņemiet spilvenu. Tēlojiet, ka esat aizmidzis. Kad līdz beigām atlikušas 15 minūtes, "pamostieties", sakiet "ak vai, labāk pasteigties!" un sāciet steidzami rakstīt atbildi. Iesniedziet to dažas minūtes pirms eksāmena beigām.

Saņemiet eksāmena uzdevumu, tad izskrieniet ārā kliedzot "Malder, Malder, esmu ieguvis slepenus dokumentus!!"

Ja tas ir matemātikas vai eksakto zinātņu eksāmens, atbildi rakstiet esejas formā. Ja nepieciešama gara atbilde vai eseja, atbildē lietojiet tikai skaitļus un simbolus. Esiet radošs. Pielietojiet integrāļa zīmi.

No eksāmena uzdevumu lapām taisiet papīra lidmašīnas. Ar tām mēģiniet trāpīt eksaminētāja labajā nāsī.

Visu eksāmena laiku runājiet. Skaļi lasiet jautājumus, pats ar sevi apspriediet atbildes. Ja jūs palūdz apklust, iekliedzieties "TĀ jau es domāju, ka jūs noklausāties manas domas." Tad sāciet skaļi apspriest, kāds stulbenis ir eksaminetājs.

Uz eksāmenu uzaiciniet savu līdzjutēju un uzmundrinātāju grupu.

Ienāciet, paņemiet jautājumus, apsēdieties. Pēc kādām piecām minūtēm skaļi sakiet eksaminētājam "Es šeit NEKO nesaprotu. Es visu semestri apmeklēju katru lekciju! Kas par lietu? Un kāda velna pēc šeit esat jūs? Kur ir īstais pasniedzējs?"

Līdzi paņemiet kādu kabatas datorspēli. Spēlējiet to ar maksimālu skaļumu.

Atbilžu lapā pacentieties atrast jaunu, interesantu veidu, kā atteikties atbildēt uz katru jautājumu. Piemēram: Es atsakos atbildēt uz šo jautājumu, jo tas ir pretrunā ar maniem reliģiskajiem uzskatiem. Esiet radošs.

Līdzi paņemiet kādu mājdzīvnieku.

Eksāmena telpā ieskrieniet ar neprāta pilnu skatienu. Atviegloti nopūtieties. Pieejiet pie eksaminētāja, pasakiet "Viņi ir atraduši mani, man ir jāizbrauc no valsts". Tad skrieniet projām.

Kad pagājušas piecpadsmit minūtes, piecelieties, saplēsiet visus eksāmena uzdevumus smalkos gabaliņos, izkaisiet tos gaisā un iesaucieties "Priecīgus Ziemassvētkus!" Ja esat patiešām drosmīgs, palūdziet jaunu eksāmena uzdevumu kopiju. Sakiet, ka pirmo pazaudējāt. Atkārtojiet procesu ik pēc piecpadsmit minūtēm.

Eksāmena atbildi rakstiet ar vaska krītiņiem, otiņu vai fluorescentiem marķieriem.

Eksāmenā ierodieties čībās, peldmētelī un ar dvieli ap galvu.

Atbildi rakstiet kādā svešvalodā. Ja svešvalodas nepārvaldāt, izdomājiet savu. Matemātikas un eksakto zinātņu eksāmenā mēģiniet izmantot romiešu ciparus.

Līdzi paņemiet lietas, ar kurām var mest eksaminētājam, kad tas uz jums neskatās. Vainu uzveliet tuvāksēdošajam.

Tiklīdz eksaminētājs iedod jums lapu ar uzdevumiem, apēdiet to.

Uz eksāmenu atnāciet ar pavadītāju svītu. Apgalvojiet, ka eksāmena laikā uzņemsiet savu kārtējo videofilmu. Pamēģiniet pierunāt eksaminētāju, ka viņi var palikt. Esiet uzstājīgs. Pastāstiet eksaminētājam, ka viņš saņems procentus no peļņas, ja viņi varēs palikt.

Ik pēc piecām minūtēm piecelieties, savāciet visas savas mantas, pārsēdieties citā vietā un turpiniet gatavot atbildi.

Ierodieties eksāmenā apmēram ar 30 minūšu nokavēšanos. Promejot sāciet komentēt, cik viegls tas bija.

Līdzi paņemiet melnu marķieri. Nododiet eksāmena lapas, kurās visi jautājumi un atbildes aizsmērētas melnas.

Saņemiet eksāmena uzdevumus. Pēc divdesmit minūtēm dusmīgi nosviediet papīrus, iesaucieties "Fuck this!" un triumfējoši izejiet ārā.

Jau pirms eksāmena sākuma sāciet terorizēt eksaminētāju, piemēram, paziņojiet, ka pēc stundas visi ies uz krogu neatkarīgi no tā, vai būs pabeiguši atbildēt uz jautājumiem.

Ierodieties pilnīgi piedzēries. (Pilnīgi piedzēries nozīmē, ka eksāmena laikā jums jāsāk saukt palīgā mamma.)

Ik pēc mirkļa divreiz strauji sasitiet plaukstas. Ja eksaminētājs jautā, kāpēc, nicinošā tonī pastāstiet, ka "spuldzīte, kas iedegas man virs galvas ik reizi, kad man rodas kāda ideja, reaģē uz plaukškināšanu."

Sāciet komentēt, cik seksuāls izskatās eksaminētājs.

Uz eksāmenu ierodieties melnā apmetnī. Apmēram pēc 30 minūtēm uzvelciet baltu masku un sāciet kliegt "Esmu šeit, operas rēgs", līdz jūs izmet laukā.

Ejiet uz eksāmenu priekšmetā, par kuru jums nav nekādas sajēgas. Izvēlieties priekšmetu, kur nav daudz studentu, tāpēc eksaminētājs visus labi pazīst. Apgalvojiet, ka esat apmeklējis pilnīgi visas nodarbības. Cīnieties par savām tiesībām kārtot šo eksāmenu.

Kad saņemat eksāmena uzdevumus, pārskatiet tos, sāciet skaļi smieties un sakiet "jūs taču nedomājat, ka es tērēšu savu laiku uz tādiem niekiem? Katrs mirkls mūsu dzīvē ir zelta vērts!!!"

Paņemiet līdzi ūdenspistoli. Skaidrs!

Eksāmena vidū saceliet traci.

Ja tas ir matemātikas vai zinātņu eksāmens, izdomājiet pašus garākos pierādījumus. Vairumā formulu pacentieties pielietot pī un dažādus iedomātus skaitļus. Ja tas ir rakstisks eksāmens, visu centieties piesaistīt savam dzīvesstāstam.

Ierodieties pilnā bruņinieka tērpā, neaizmirstiet zobenu un vairogu.

Līdzi paņemiet draugu, kas visu eksāmena laiku jums masēs muguru. Pārlieciniet, ka šis cilvēks ir nepieciešams, jo jums ir slikta asinsrite.

Līdzi paņemiet špikerus CITĀ PRIEKŠMETĀ (pacentieties, lai tas būtu acīmredzami... piemēram, vēstures piezīmes matemātikas eksāmenā... citādi jūs nevis vienkārši izkritīsit, bet jūs izmetīs ārā) un piespraudiet tos atbildei ar komentāru "Lūdzu pēc iespējas izmantojiet šīs piezīmes atsaucēm".

Ienācis iekšā, sāciet sūdzēties par karstumu. Sāciet izģērbties.

Saņēmis eksāmena uzdevumus, pasauciet eksaminētāju un sāciet katram jautājumam prasīt atbildi. Pacentieties to no viņa dabūt.

Līdzi paņemiet balonus, piepūtiet tos un sāciet ar tiem mētāties, kā to dara pirms koncertiem.

Līdzi paņemiet lielu, neērtu un neglītu elku. Nolieciet to sev blakus. Pielūdziet to pēc iespējas biežāk. Padomājiet par kādu nelielu ziedojumu.

Noorganizējiet, lai eksāmena laikā jums nepārtraukti piesūtītu saldumus, puķes, balonus, telegrammas un tml.

Eksāmena laikā aizvāciet visu, kas jums atrodas tuvumā. Solus, krēslus, pilnīgi visu, ko varat aizsniegt.

Atbildi uzrakstiet spoguļrakstā.

Līdzi paņemiet kādu mūzikas instrumentu, spēlējiet dažādas melodijas. Ja jūs palūdz to pārtraukt, sakiet, ka tas palīdz domāt. Paņemiet "Studenta rokasgrāmatas" kopiju un piedāvājiet eksaminētājam atrast nodaļu par mūzikas instrumentiem eksāmenu laikā. Neaizmirstiet izmantot frāzi "Es taču teicu".

Atbildes vietā uzrakstiet "Desmit galvenos iemeslus, kāpēc profesors xxxxxx ir stulbenis".

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Maijs 2008, 10:04 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2006, 06:07
Atbildes: 11936
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Das Auto
Подсобирал деньжат, хотел купить дачу под Ригой. Не хватило. Пришлось взять виллу в Испании.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Maijs 2008, 10:04 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Мальчишник. В сауне трое мужчин и одна женщина. Один мужчина пристроился спереди, один сзади.
Третий, устав ждать, произносит:
- Может кого подменить?
Девушка, вынимая член изо рта:
- Меня подмени!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Maijs 2008, 10:07 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Услышав фразу "Только ответь мне честно", с сожалением понимаешь, что сейчас придется очень много врать.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Maijs 2008, 10:08 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Амбиции - это как член в метр длиной - очень круто и совершенно
бесполезно

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Maijs 2008, 10:10 
Eksperts
Lietotāja avatārs

- Бля где это уебище!!!!????
- Ты кого ищешь?
- А вот ты где

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Maijs 2008, 10:10 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Предварительные ласки - это бутылка пива перед бутылкой водки.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 3905 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 242, 243, 244, 245, 246, 247, 248 ... 391  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 2 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012