Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 3905 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197 ... 391  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Joki un Anekdotes I
AtbildeAtbilde saņemta: 31. Marts 2008, 12:27 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2006, 06:07
Atbildes: 11936
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Das Auto
Движение - жизнь.
Возвратно-поступательное движение - половая жизнь.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 31. Marts 2008, 12:28 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Трудно быть внимательным собеседником во время диареи.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 31. Marts 2008, 12:28 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Г&вно обратно в ж&пу не засунешь.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 31. Marts 2008, 12:30 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Дети хвастаются автомобилями родителей.
Первый:
- А а у моего отца - Бугатти!
Второй:
- А у моего - Мазератти!!
Третий:
- А у моего... а у моего... а у моего - ТОЛЬЯТТИ!!!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 31. Marts 2008, 12:31 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Пассажир летит первый раз в самолете. Высота 10000 метров. Бедняге
плохо, его трясет, его тошнит.
Вдруг прямо перед его глазами появляются маленькие ангелок и чертик.
- Что? Страшно, брат? - спрашивает сочувственно ангелочек.
- С-страшно-о!
- Хочешь, небось, поскорее на землю попасть?
- Х-хочу-у!
Ангелочек, обращаясь к чертику:
- Ну, чо встал, как истукан? Глуши двигатели!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 31. Marts 2008, 12:32 
Eksperts
Lietotāja avatārs

В Москве орудует банда бомжей-хакеров. Они взламывают коды на подъездах.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 31. Marts 2008, 12:33 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Когда долго пьешь в меру, то обычно напиваешься в хлам.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 31. Marts 2008, 12:36 
Eksperts
Lietotāja avatārs

"Ока" не прошла дорожные испытания -
не смогла переехать двойную сплошную.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Aprīlis 2008, 13:15 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Jūnijs 2007, 23:45
Atbildes: 5723
Atrašanās vietas: Rīga, Vangaži
Mašīna: sīkmotors

:whistle:
Rīts. Apģērbās, izgāja no mājas un aizskrēja uz darbu. Bet kurš brokastis ēdis? Kur ir mana biezputra? A, nuja, papīpē vēl! Es tev tūlīt nelabumiņu uzsitīšu! Nu, slikti, ja? Nav ko pīpēt ar tukšu kuņģi! Kas vispār notiek?(whistle)

Pirmdiena

Rīts. Tāāāāks: Apģērbās, izgāja no mājas un vilkās uz darbu. Bet kurš brokastis ēdis? Kur ir mana biezputra? A, nuja, papīpē vēl: Es tev tūlīt nelabumiņu uzsitīšu! Nu-slikti, ja? Nav ko pīpēt ar tukšu kuņģi! Kas vispār notiek?(dunno)

Diena. Ā, nu skaidrs: sestdien viņai likās, ka viņai ir celulīts un no pirmdienas mēs esam uz diētas. A, man kāds jautāja vispār? Nu nē - es tev neesmu čolka, ar kuru var taisīt eksperimentus! Ieslēdzam vidēja stipruma burkšķēšanu. Eeee: nu nē - savu kefīriņu, skaistulīt, liec tu jau zini, kur... Pastiprinām burkšķēšanu, pievienojam skaņu efektus...(yawn)

Vakars. Gribu ēst. Nē, gribu rīt! Dodiet man ēst! Neaizvēršos, pati muļķe - esmu izsalcis! Gribu ēst - saproti? Man ne līdz tavai diētai. Es. Gribu. Ēst. Nu pamēģini, pamēģini man te aizmigt. O, biešu zupiņu tagad ar krējumiņu...(lick)

Otrdiena

Rīts. Turpināsi mani mocīt, ja? Es atkal palikšu bez putras, ja? Tavu kāpostlapu barības vads jau no izsalkuma saplosīja, līdz manīm nemaz nenonāca. Velns, nu man arī jocīga saimniece trāpījusies... Visu nakti apskaudu amerikāņu kuņģus(ninja)

Diena. Mani spēki ir izsīkuši, sūtu impulsus uz smadzenēm, smadzenes šos impulsus sūta uz pēcpusi: no turienes neviens vēl nav atgriezies... Ko darīt? Atkal kefīrs. CIEST NEVARU KEFĪRU!:@

Vakars. Burkšķu no visa spēka - nulle uzmanības. Nakts. Un vēl ir garšīgi, ja jaunos kartupeļus apcep saldajā krējumā... Tā, ar brūnu garoziņu... un krējumiņu... vai, teiksim, sēnītēm.. Ļoti garšīgi var uztaisīt... Brrrr....(pray)

Trešdiena

Rīts. Iekrita mazmazlietiņ salātu - tak aug uz zemes tāda draņķība... Jau sāku aizmirst putras grašu - kaut kas maigs, silts...(lick)

Diena. Urāāāāā! Kefīrs! Kefīriņš!! Gribu vēl! Neņem nost, aaaaaa! VĒL KEFIIIIRU!:))

Vakars. No manis vairs nekas nav palicis pāri. Mazā iegurņa kauli par mani ņirgājas. Esmu izkaltis un sarāvies. Knapi pārstrādāju divus redīsus, sāku zaudēt kvalifikāciju.:(

Nakts. Atceros, kad mēs dzīvojām pie vecākiem - katru vakaru deva zupu! Un salātus! Un "otro" ar gaļu un piedevām - mēs ar tēta kuņģi divatā kurkstējām no laimes... eh, kas tev lika sākt patstāvīgu dzīvi!(dunno)

Ceturtdiena

Rīts. Vismaz ja nepīpētu! Piedod, dārgā, es tā negribēju - tak nekas patiesībā - esmu tukšs, paraus slikta dūša un ātri pāries. Bet kur mans dienišķais salātiņš??!:(

Diena. Kefīrs! Vajag tevi bišku lēnāk gremot, citādi līdz rītam sēžu te viens kā muļķīts.(giggle)

Vakars. Runāju ar zarnām - viņi tur visi pilnīgā šokā, saka, ka rezerves sāk beigties. Nu tā tak nevar - pēdējo atņemt! Vai vai - uzmanīgāk! Tādas lielas plūmes - un visas man? Eju gremot! Nakts, fii fitās plūmes fisu uzfuš, nevavu sagvemot, gvūti... hm... viss, piedodiet, zarnas - nosūtu jums, ko varu, - tālāk tieciet pašas: jūsu tur ir astoņi metri, a es viens.(sick)

Piektdiena

Agrs rīts. Sēžam tualetē, atvadāmies no plūmēm(puke)

Rīts. Traks var palikt! Es dabūju jogurtu! Varbūt plūmes būs viņai iegrozījušas smadzenes?! Biežāk tā būtu! Uuuj - kā pusdienās gribētos kartupelīšus! Ar vistiņu.(pray)

Pusdienas. Kefīrs. Nu tad še tev litrs kuņģa skābes par to!(puke)

Vakars. Sēžam restorānā ar kaut kādu veci un ostām svešu paiku. Nu, pasūti sev kaut ko!!! Mēs visu nedēļu neko neesam rijuši! Klusu! Viņš viņai pateica, ka viņa ir stipri novājējusi! Ka viņa var ēst, ka labi izskatās. NU! Ui, gudrītis vecis! OOOOO - tūlīt dabūšu parīt!(lick)

Vēls vakars, bu - burlll... kaut kas manī sajaucies... kas ta mums te ir, sēnītes, a... ik un martini... ooo šņabītis... cienu... vai die, ku labiiii! Aknas, aizverieties - viss tiek kontrolēts!(ninja2)

Nakts. Ardievu sēnītes! Ardievu šņabīti! Kaaartupelīši! Aaa - cik daudz mantas aiziet postā! O, minerālūdentiņ, nāc nu šurp! Mēs kā reiz esam uz diētas! (beer)

un imūns tas pēc velna.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Aprīlis 2008, 18:43 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Если у вас выросли усы, значит, пора заниматься сексом. Если у вас
выросли рога - с сексом пора завязывать.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 3905 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197 ... 391  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 2 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012