|
Nav ne joks, ne anekdote, bet gan dziesmu vārdi par kuriem rodas jautājums "kā var kko tādu izdomāt?"
Kool Savas - Komm Mit Mir (Dziesmu vārdi pārtūlkoti, jo nu reti kurš te tik labi saprot vācu valodu)
Nāc ar mani, mēs lidosim pāri zemei Iekārtojies ērtāk, bet pirms tam piesprādzējies Es spiežu gāzi un rādu tev pasauli Kamēr tev patīk un kamēr tavs smaids ir spožs kā ļitaki
Tu esi salda kā Mini ar figūru kā 6tais Bembis Ar ādas salonu, īstiem diskiem un visām ekstrām Ar tvaiku zem haubes svaigu kā tikko fabrikas Un tava laka vēl līdz šai dienai nav redzējusi saules gaismu Tik karsta, tik svaiga, tik perfekta Tu manā dzīvē ienes sauli kā kabrio Tu esi tik forša kā Hummer, kā SL Un es turēšos joslā, ja tu mani turēsi kā stūri Mazā man vajag jaunu palīgu Jo tu ieskrienies no 0 uz 100 kā 911 Un tev nevajag daudz tu daudz netērē Piebremzē ja es pārspīlēju, bet tomēr mēs nokļūstam finišā Tas ir Need For Speed, kad es pagriežu aizdedzi un tavs motors iedarbojas Es spiežu un tu uzreiz laid Mums nevajag gaisa spilvenu, jo es braukšu uzmanīgi Un nespolēšu
Refrain 2x Nāc ar mani, mēs lidosim pāri zemei Iekārtojies ērtāk, bet pirms tam piesprādzējies Es spiežu gāzi un rādu tev pasauli Kamēr tev patīk un kamēr tavs smaids ir spožs kā ļitaki
Viņi "Wow" kāda sieviete Un sejas paliek garākas par Audi Avant Tu esi mana Ghini bez Lambor Fer bez rari Tu gribi skaļāk EjAMG un dodamies uz tusu Mēs esam kā Rollce & Royce Aston pie Martin Tu atņem manu elpu kā pretvējš pie 220 Un lietainās dienās tu esi mans logu tīrītājs Un atsedz manu skatu, piepildi manu bāku ar katru vārdu Tu esi mans ABS, mans Distronic un mans ESP Mans Lex, mans Benz Porsche vai BMW Būt ar tevi ir kā kreisā josla bez radariem Skat, pasaule ir par mazu priekš mums kā divvietīgs auto Atlaidies, es būšu tava navigācijas sistēma, nebaidies Jo es tev atvieglošu dzīvi kā automātiskā kārba Un mūsu mīlestība ir kā dīzelis un ilgi pastāvēs Bet vispirms ielaid mani savā motorā
Refrain 2x Nāc ar mani, mēs lidosim pāri zemei Iekārtojies ērtāk, bet pirms tam piesprādzējies Es spiežu gāzi un rādu tev pasauli Kamēr tev patīk un kamēr tavs smaids ir spožs kā ļitaki
Es steidzos steidzos steidzos strauji Skatos uz navigācijas sistēmu un atrodu tevi un paņemu līdzi manā Porschē
_________________ Esmu cilvēks-GPS.
|