Foruma saturs » Offtopic » Flame » Joki
| Autors |
Ziņojums |
|
ZV
|
Tēma: Anekdotes un joki Atbilde saņemta: 28. Jūnijs 2007, 08:56 |
|
Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32 Atbildes: 33834 Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129
|
|
В американском Сиэтле один парень решил незаконно откачать себе бензинчика из чужого припаркованного домика на колесах. Проезжавшие мимо полицейские увидели согнувшегося в три погибели мужчину, которого рвало рядом с лужей экскрементов, разлившейся рядом с фургоном. Мужчина признался в том, что хотел украсть бензин, но по ошибке вставил шланг в отверстие накопителя туалета. Хозяин домика не стал подавать заявление о краже, сказав, что никогда так не ржал.
_________________ Das Beste oder nichts!
|
|
 |
|
|
Viesis
|
Tēma: Joki un Anekdotes I Atbilde saņemta: 29. Jūnijs 2007, 13:56 |
|
|
|
Šad tad man pagalmā kāds atļaujas atstāt atkritumus. Nevar līdz konteineream aizstiept.Baigi tracina, bet būšu atradis izeju 
|
|
 |
|
|
ZV
|
Tēma: Joki un Anekdotes I Atbilde saņemta: 29. Jūnijs 2007, 14:03 |
|
Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32 Atbildes: 33834 Atrašanās vietas: Pleskodāle
|
|
8D 8D 8D
|
|
 |
|
|
Viesis
|
Tēma: Joki un Anekdotes I Atbilde saņemta: 29. Jūnijs 2007, 14:16 |
|
|
|
|
 |
|
|
ZV
|
Tēma: Joki un Anekdotes I Atbilde saņemta: 02. Jūlijs 2007, 15:14 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
wasgo
|
Tēma: Joki un Anekdotes I Atbilde saņemta: 13. Jūlijs 2007, 13:28 |
|
Pievienojies: 15. Februāris 2006, 21:56 Atbildes: 180 Atrašanās vietas: Cirencester, United Kingdom
|
звонок на радио: здравствуйте !!я бы хотела поздравить моего любимого папочку с днем рождения и пожелать ему здоровья от всего сердца дочлена !!!! -охеревший ди джей: до чего ???? -я говорю ДОЧЬ ЛЕНА!!! 
_________________ Laimīgs ir tas, nevis kuram daudz, bet kuram pietiek.Man jau divi,nu jau laikam pietiek!
|
|
 |
|
|
Viesis
|
Tēma: Joki un Anekdotes I Atbilde saņemta: 13. Jūlijs 2007, 13:42 |
|
|
|
Kādreiz peināks šāid laiki, kad katrs huligāns varēs iegādāt F1. Bet makdonalds ta paliks  
|
|
 |
|
|
mipe
|
Tēma: Joki un Anekdotes I Atbilde saņemta: 13. Jūlijs 2007, 14:10 |
|
Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 16:27 Atbildes: 5310 Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Mercedes-Benz
|
 - ja suhaja! - net, mokraja! (c) dienesta romāns
|
|
 |
|
|
Viesis
|
Tēma: Joki un Anekdotes I Atbilde saņemta: 13. Jūlijs 2007, 20:59 |
|
|
|
|
Smieklīgie SMS * Imant, mums piedzimusi meitiņa! Liels tev paldies. Visu labu! Juris. * Andrej, mēs nopirkām smalku uzpurni, atbrauc. * Oskar, tā ir mamma. Man tev ir liels lūgums - atņem Jānim gāzmasku, viņš var iet tajā peldēties un noslīkt. To man pateica Jāzeps. Piezvani man un izmet to pa ceļam. * Tu, ko, atkal esi novilcis bikses un nedzirdi tālruņa zvanu? * Es pat apsēsties nevaru. Paldies par jaukajiem svētkiem. Sandra. * Mīļais, steidzami izņem Anitiņu no bērnudārza. Brauc mājās, vārīsim auksto gaļu! * Mīļā, es eju ārā, mani neskūpsti, būšu ar sievu. * Nopērc TUALETES PAPĪRU un brauc ĀTRI mājās! * Atved desu, olas, tualetes papīru, šampūnu un kaut ko desertam. * Normund, uzsit man kaut ko. Dace. * Dārgais, pa ceļam uz mājām nopērc vienu cīsiņu, mums šodien ciemiņi. Dārgā.
|
|
 |
|
|
Viesis
|
Tēma: Joki un Anekdotes I Atbilde saņemta: 13. Jūlijs 2007, 20:59 |
|
|
|
|
Blondīne brauc pie stūres ,šo apstādina ceļu policists un lūdz uzrādīt tiesības.Blondīne-es jūs,ceļu policistus,neizprotu-vakar jūs man tiesības atņēmāt,šodien lūdzat,lai es jums tās uzrādu!!!
|
|
 |
|
Foruma saturs » Offtopic » Flame » Joki
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis
REKLĀMAS