Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 27 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Paliidziet ba jeb kaa
AtbildeAtbilde saņemta: 05. Jūlijs 2005, 18:50 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]Man ir labs priekšējais viscaur hromētais buferis, bet nu jau vairs nezinu, vai vēlos no tā šķirties...
Starp citu, ja nebiji vainīgs, tad jau tā ir apdrošinātāju, ne Tava problēma, kur identiskas detaļas dabūt... Piedevām, kad tēvam Volvo uz šosejas sasita saskrienoties purns purnā, Parexa kantoris to mašīnu sataisīja vienkārši ideāli -- nezinot nepateikt & neatklāt, ka bijusi tāda avārija!

Taisiissu pats pilniigi visu metinaassu un paarkraasossu. Neuzticos citiem, kaa nekaa pats esmu automehanikis. Taaka vienkaarssi jaasameklee leetaakais un labaakais variant. no apdrossinaataajiem dabuuju labu naudinnu par ko sanaaks sataisiit visu

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Jūlijs 2005, 18:54 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Skaties! Šo gadu mašīnām ar specifiskāku detaļu sagādi var rasties problēmas un tad jārēķina, kas izdevīgāk -- pašam mocīties ar lietotu meklējumiem, vai atļaut apdrošinātājiem piemeklēt to pašu un bieži vien jaunu, kas šiem noteikti izmaksās vairāk. Es laikam neņemtu naudu, jo cik man paziņām gadījies, tā vienmēr bijusi neadekvāti maza, vismaz tik maza, ka labu detaļu iegādei paietu gana laika meklējumos. Bet, ja naudu esi paņēmis, tad jau atliek pašam darboties...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Jūlijs 2005, 20:50 
Lietotāja avatārs
Bļin, šodien biju un aizmirsu :x ,Ir vidusgabals un kaučkāda sānu gumija ,gals ar ka tik nebij ,hromēts, no 115 gan ir viss ,bet droši jau neder. Tagad tik pa brīvdienām.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Jūlijs 2005, 20:52 
Lietotāja avatārs
Pastījos rūpīgāk tavu bildi ,laikam ne tāds.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Jūlijs 2005, 22:04 
Lietotāja avatārs
Man ar apdrossinaasanas naudu pietiks lai visu massiin sataisiitu. Veelaak ielikssu bildi kaa iszkataas un kaa izskatiijaas.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Jūlijs 2005, 21:00 
Lietotāja avatārs
Bamperus es dabuuju vajag lukturi. tam kam nneemu bamperus bija tas lukturs ko man vajag, ar apalliem reflektoriem. taaka nekaa varbuut kaads var piedaavaat ar kantainiem.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Jūlijs 2005, 21:03 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Decembris 2004, 01:30
Atbildes: 6224
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: CDI
Es domāju ka lukturus varētu dabūt pie Hara!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Jūlijs 2005, 21:07 
Lietotāja avatārs
tev intresee taas gumijas prieksseejam bamperim tu teici ka tavam zeltiitim nau. es nopirku abus bamperus (tos ar taam lielajaam Gumijas malaam kaa taveejam ) pa 25Ls + vel moldingus spaarnam un durvij un vel dazzus siikuminnus. Piemet. :woohoo:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Jūlijs 2005, 21:09 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Decembris 2004, 01:30
Atbildes: 6224
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: CDI
Starp citu... man liekas ka RICHY interesejās par kaut kādiem moldingiem...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Jūlijs 2005, 21:53 
Lietotāja avatārs
Nopirku jaunus pr. spaarnus pa 20 Ls gabalaa un pakalleejaas arkas pa 7Ls gabalaa. LEETI! Pasuutiju arii sliekssnnus. Taaka w123 blekki nav probbleema, dabuut var visu.

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 27 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 2 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012