Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 18 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Autors Ziņojums
 Tēma: Oriģin. rez. daļas
AtbildeAtbilde saņemta: 04. Marts 2005, 15:38 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:14
Atbildes: 745
Atrašanās vietas: Riga
Небольшое уточнение. Оригинальные запчасти не только те, которые ставят на заводе, но и те, которые продают дилеры и представители МБ. Т.е. запчасти со штерном и в оригинальной упаковке. А так все верно, МБ сам з/ч не производит, по его заказу их делают сторонние фирмы. Которые выпускают ТЕЖЕ САМЫЕ детали, но в своей упаковке и без звезды. Но по совершенно другой цене. Вот все отличия.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Marts 2005, 15:57 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 06. Augusts 2004, 19:29
Atbildes: 153
Atrašanās vietas: Rīga
Jums, protams, visiem taisnība, ja es meklētu lampas, bukses, stiklus, bremžu klučus u.c. sūdus, ko var nopirkt jebkurā veikalā. Pats zinu ne sliktāk par jums, ka ir daudz un dažādu daļu ražotāji, kas piegādā savu produkciju autorūpnīcām u.t.t. Man piemēram interesē specifiskas detaļas, ko ražo tikai MB: bampera stiprinājuma detaļas, ko kreisie bamperu ražotāji nepiedāvā, moldingi u.c.
Ja varat pateikt kur manis nosauktās detaļas var nopirkt no kreisajiem ražotājiem - būšu bezgala priecīgs par ieekonomēto naudu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Marts 2005, 16:46 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Jūnijs 2004, 07:32
Atbildes: 302
Atrašanās vietas: Latvija, Tukuma rajons
Mašīna: 2148 ccm
Citēt:
[user]1403|shark1|[/user]Atkal sviests par orģinālajam daļām!!!
Koivunens ir tikai pakotājs,jūsu zināšana :D
Un ko nozīmē orģinālā daļa MB pats detaļas netaisa,jautājums kādus brundus MB izmanto zborkā,tad arī šos brendus var saukt par orģināliem,tipa ;)
Kad vienreiz nāks tie braucēji pie prāta un nerunās tuftu :(
Grūti paliek strādāt :x

Točna sviests, kas lika domāt, ka Koivunen ir ražotājs, minēju tikai katalogu. :angel:
Un nevajag tik smagi pārprast jautājuma būtību, gan jau ka topika autors tā to arī bija domājis kur var dabūt, teiksim, labas detaļas, vismaz es tam tā piegāju un nosaucu pāris vietas, kur ir izdevies par izdevīgām cenām iegūt man nepieciešamās auto daļas. =)
Miers.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Marts 2005, 18:54 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Tātad, milzīgi sarežģīti un grūti aptverami skaidrojumi vēlreiz: auto nesastāv tikai no "svešām" detaļām, ir arī tādas, ko ražo paši MB.
Un kādreiz dzīve var gadīties, ka ir vajadzīga tā sūdainā, dārgā un "nepareizā" detaļa. Un es tikai interesējos, vai bez Domenika palīdzības pie tādām var tikt.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Marts 2005, 21:24 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Nu, visādus buferu stiprinājumus un tādas lietas var dabūt lietotus visās malās vai uztaisīt pats / meistara veik;ās rokas. Moldingi ir cita lieta, bet te Latvijā diez vai būs īpašas cenas atšķirības, citādi visi gudri. Vispār labas cenas esmu redzējis http://www.germanstar.net/ bet tā nav ne Latvija, ne arī apgalvot ko varu par detaļu izcelsmi, principā varētu būt oriģinālas, bet šis tas tur ir 10x lētāks, kas rada aizdomas...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Marts 2005, 21:32 
Lietotāja avatārs
Tu esi kaut ko pircis no viņiem? Es kaut kad pasen viņiem jautāju motora sakarā, šie man pat neatbildēja :?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Marts 2005, 09:29 
Lietotāja avatārs
To Dzieburs!
Koivunens nav tikai katalogs,tā ir rūpnīca Somijā...!!!Kura pati ražo samērā maz detaļas!!! :P
Pastrādā ar viņiem un tad sapratīsi...
Citreiz viņu kastītē atnāk tāds mēsls pa augstu cenu,tādu arī varu Rumbulā nopirkt...Citreiz laba prece.pa zemu cenu!
Pirms nestrādāju rezerves daļu tirzniecībā,domāju tā pat,bet tagad sapratu,kā viss notiek!!! Un citas jomas darboņiem to nesaprast :P

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Marts 2005, 11:18 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]Nu, visādus buferu stiprinājumus un tādas lietas var dabūt lietotus visās malās vai uztaisīt pats / meistara veik;ās rokas. Moldingi ir cita lieta, bet te Latvijā diez vai būs īpašas cenas atšķirības, citādi visi gudri. Vispār labas cenas esmu redzējis http://www.germanstar.net/ bet tā nav ne Latvija, ne arī apgalvot ko varu par detaļu izcelsmi, principā varētu būt oriģinālas, bet šis tas tur ir 10x lētāks, kas rada aizdomas...

Tici man, esmu izzvanījies pa reklāmām: lietotām daļām piedāvājums ļoti pieticīgs. Esmu bijis arī pie plastmasniekiem, bufera stiprinājumiem ļoti specifiska plastmasa, kura dranķīgi remontējas.
Protams var kaut ko ķīmiķot, meistarot un rast citus risinājumus, bet pirms tam gribas uzzināt cik var maksāt šādas daļas jaunas. Manuprāt ļoti normāla katra autoīpašnieka vēlme - sameklēt pēc iespējas labāku variantu.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 18 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012