Labvakar Jūsmājās,
1. Vai Jums ir zināms kāds uzticams kadrs, kas MB vēl ieved LV?
Visus iepriekšējos auto esmu atradis internetā un vienkārši pasūtījis treilerim atvest, nenožēloju, bet laiki mainās, un nav pārliecības, ka tā vislaik veiksies, gribās šoreiz bez lieka stresa iztikt. Auto nav man, es tikai izpalīdzu:ninja:. Zvanīju Domenikam, šie pateica, lai skatās viņu mājas lapā un no DE MB dīleriem neko citu ne pa savu, ne manu naudu nevedīšot, kamēr pašiem nebūs tīrs stock iztirgots! Sākums manai sadarbībai ar MB labs, šitais ir bleķis:
http://www.mercedes-benz.lv/content/lat ... d/bac.html 8D Ir vesti 2 auto caur Auto Rīga, šis dārgais un mazliet dīvainais variants (pie Audi pasūtīt MB:lol: ) tiek atstāts rezervē.
2.jautājums tradicionāls: "kas tas A-Classe ir par zvēru, kāpēc to mīlēt un no kā baidīties?", saprotu, ka laikam ne pie šī topika, bet norādiet, kur meklēt, jo tos W1234344321 kodus es nerubīju, bet pēc A klases meklētājā daudz topikus neatradu. Nepieciešams A klases mercedess, benzīns, automāts. LV piedāvā tikai dīzeļus, ko mums nevajag. Cik saprotu jāņem feisliftots, jo pirms tam izlaistie nav ņemami vai tiesa? Kā tie numuri dalās - A140 švakulis, A210 - rulzz? Kas viņiem lūzt? Kas ir dārgākie, bet tradicionālākie remonti un ... kur tos veic? Atvainojos par apnicīgiem jautājumiem, lūgums nesūtīt tālu, atbildēt pēc būtības, bet liela slinkuma vai agresijas gadījumā aprobežoties iedodot linkus "iedvesmai uz A Classe":) Jau iepriekš pateicos!