Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 27 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Pērku detaļas priekš W123T
AtbildeAtbilde saņemta: 08. Aprīlis 2010, 09:16 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 03. Jūlijs 2009, 18:45
Atbildes: 107
Atrašanās vietas: Rīga, Latvija
Mašīna: W123 200
Gan jau kādam garažā kaut kur mētājās 123šā universāla detaļas, kuras man varētu pa lēto atdot - varu arī pret kaut ko samainīt no W123.

- Labs augšējais moldings priekšējām pasažiera durvīm (der arī no sedana)

Labots: Vēl man vajag šo to

Tā - moš kādam ir aizķēries 6J bleķinieku komplekts uz R14 - moš kāds zin, vai vispār tādus vērts meklēt, jo tas ir liels retums. Man arī vajag tos klasiskos R14 kalpakus - vismaz divus. Par krāsu pofig. Iepriekšējās lietas vēl aktuālas.

PM.

Pēdējo reizi laboja benito - 08. Jūnijs 2010, 20:33, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Aprīlis 2010, 11:00 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Nja... Daļa lietu, ko es meklēju jau gadiem.

Vispār jau apaļie lukturi ir pirmsfeislifta. Kantainie bija tikai kupejām un tikai 2,8l motoriem no paša sākuma. Pēc feislifta visiem salika kantainās — gaisma daudz labāka.

Moldings... Zini, grūti apgalvot, kur man tāds palicis, bet tiem gan jābūt. Tādu notekti kaut kur atradīsi!

Hirschmann antena — bēdīgs stāsts... Tās vairs neražo, analogu nav, universālim tur neko iestiprināt citu nevar. Es jau nolēmu metināt caurumu ciet un domāt modernākus risinājumus... Diezgan bezcerīgs variants, jo arī eBay tādu vairs nav. Ja būtu, tad droši vien maksātu līdzvērtīgi bagāžnieka nosegiem — starp 150 un 200 EUR. Kolekcionāri noteikti par šīm lietām kaujas.

Par lampām arī — jau gadiem esmu ķemmējis šrotus, bez plaisām nav. Muļķīgākaias, ka neesmu arī spējis atrast tām pareizos kodus, pagaidām izskatās, ka universāliem lampas vairs neražo... Dīvaini, bet tā izskatās.

Kloķis noteikti der arī no citiem modeļiem. Tikai uz nenovalkātu cerēt...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Aprīlis 2010, 11:05 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 23. Jūnijs 2007, 17:32
Atbildes: 1848
Mašīna: mella raķete
kādas lampas jūs konkrēti meklējat 123? varu šodien iemest aci pie čoma šrotā, tam tur bija strēķītis ar 123.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Aprīlis 2010, 11:15 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
08 April 2010 12:05:22 bite747 rakstīja:
kādas lampas jūs konkrēti meklējat 123? varu šodien iemest aci pie čoma šrotā, tam tur bija strēķītis ar 123.
Es meklēju abas pakaļējās universālam, interesē tikai plastmasas daļa bez plaisām. Pieredze liecina, ka labāk būtu ņemt pāri, kas vienādi pabalojuši, lai neizskatās atšķirīgi. Ar priekšējām man viss kārtībā.

P.S. Benito nepateica, vai viņam to priekšējo vajag ar augstuma korektoru vai bez — tas būtiski! Un vēl jāatceras, ka universāliem augstuma korektors atšķiras no pārējo virsbūvju, jo ir arī pozīcija paskrūvēšanai uz augšu. Tikai nezinu, vai tas kā ietekmē pašu lukturi.

Pēdējo reizi laboja Mizx - 08. Aprīlis 2010, 11:15, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Aprīlis 2010, 11:40 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Prieks, ka neesmu vienīgais, bet nu likvidēji manas cerības dabūt kko pa lēto :)

Lampas man vajag, tādas, kā jau Mizx teica - no universāļa ar vakuma augstuma korektoru, bet nu man vienkārši ir ieplaisājis stikls, tapēc varu korpusu atstāt veco. Es šaubos, ka stikli atšķiras universāļiem - tā kā derēs jebkāda kantainā.

Kstaķi,

Par to hirschmann antennu - esmu Vācijā atradis vienu bodi, kur var dabūt rūpnīcas pārpalikumus, masti viņiem ir oriģinālie par normālu cenu, taču vesela antenna ir ap 200eur + piegāde. eBays vispār ir bezceris šito detaļu gadījumā. Varu mājās pameklēt kontaktus, ja vajag.

Man pašam jau tā antenna ir, tikai tur hroms ir nogājis nost un masts ir salauzts, tā kā nav forši.

Attiecībā uz tām universāļu lampām - es zinu, kur stāv viena aizmugurējā bez nevienas plaisas vadītāja pusē, bet jaunas ir grūti, dārgi dabūjamas (laikam bija ap 300 latiem gabalā no rūpnīcas). Stikliņus gan dabūt var atsevišķi, tikai ne oriģinālos un tad jāčakarējās ar pārlīmēšanu.

Par kloķi nekas traks - varu arī jaunu nopirkt, nebija dārgi.

Vai tu ar bagāžnieka nosegu domāji to štorku/dopelrollo (laderaumabdeckung)? Iespējams vari ieteikt, kur tādam varētu sašūt tīklu?

REZULTĀTĀ - galvenais man vajag to priekšējo lampu. Kloķi un moldingu gan jau ka dabūšu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Aprīlis 2010, 11:46 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Citēt:
08 April 2010 12:40:51 benito rakstīja:
taču vesela antenna ir ap 200eur + piegāde.

Cenas :O

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Aprīlis 2010, 12:06 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Jā, stikli notekti neatšķiras. Bet vai jauns maksā tik dārgi??? Domāju, ka ap 20 Ls un oriģinālais stikls ir tavs...

Ja nu ir kontakti, kur tāda antena varētu būt, es labprāt. Jo biju jau Domeniksā pasūtījis un samaksājis (laikam 136 Ls), bet tad šie atklāja, ka nav vairs pieejama. Katalogā bija, reāli ne un nebūs. Man arī ir nolauzts masts, laikam gan servisā teica, ka arī motoriņi velk tikai vienā virzienā.

Ko domāji ar pakaļējo lukturu stikliņiem? Domā tikai caurspīdīgo daļu pārlīmēšanu? Viss lukturis jau ir iekšas rozete + skrūves + plastmasas uzlika + gumija. Teorētiski jāvar nopirkt tikai plastmasas uzliku — to arī meklēju! Bet neesmu atradis nekādus kodus, neatceros, ko man senos laikos Domeniksā teica, kāpēc to nepasūtīju. Pat jā būtu jāpārlīmē caurspīdīgā daļa, tad šiem lukturiem tas vienkārši, nav vajadzīgas nekādas īpašās iemaņas, tur viss primitīvi.

Jā, jā, to pašu nosegu. Vai tad to tīklu pats nevari sataisīt? Nekā tāda sarežģīta tur nav. Pats senos laikos veiksmīgi pie tāda pa 15 Ls tiku, tikai tumši zilā krāsā, nesen veiksmīgi Vācijā iemainīju pret gaišo, kas man vajadzīgs. Tikai tagad neatceros, to zilo jau pārdevu vai ne.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Aprīlis 2010, 12:08 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

P.S. Dažreiz siekalojos par cenām ASV — W140 S-klasei antenu mastus redzēju piedāvājam par 15$, kombinētos ar telefona antenu par 25$... Privātais forumā piedāvāja kādas bodes atlikumus, bet pilna cena nav daudz augstāka.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Aprīlis 2010, 12:55 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Tā - priekšējo lampu dabūju - vecu, bet ar labiem stikliem. Jauns orig. stikliņš laikam bija pie 35 latiem, cik skatījos.

Par tiem W123T aizmugurējo lukturu stikliņiem - laikam te esmu visus sakārdinājis - bet nekādīgi nevaru atrast saiti - ja kādreiz esi skatījies kādā katalogā - tur tik tiešām nav kods tieši tam stikliņam, bet zīmējumā ir uzskaitīts tas stikls kā atsevišķa detaļa - tad to pašu plastmasu var dabūt un jā - paskatījos tur tā diezgan vienkārši var nomainīt. Bet links man vairs nav.

Kstaķi - es to savu štorku aiznesu pie tantēm, kuras šuj somas - sašuva tā riktīgi pa smuko un pat vēl iztīrija - tagad štorka ir kā jauna.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Aprīlis 2010, 20:10 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Oktobris 2006, 17:19
Atbildes: 190
Atrašanās vietas: Latvija,Ventspils
a bokovie zerkala nikelerovanie i tonirovanie v horosem sostojanii nenuzni?

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 27 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 2 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012