Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 7 ieraksti ] 
Autors Ziņojums
 Tēma: C36 Priekshejo Bampera resti
AtbildeAtbilde saņemta: 30. Maijs 2009, 14:09 
Lietotāja avatārs
Tatad vajag c36 w202 priekshejo bampera restiti (taa kura pasleepj velkamo aakji) Vaaaaaaaaaaaaarbut kadam ir... manejo nospera Benzin tankaa... :(

PZ vai 27894271

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Maijs 2009, 14:12 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Klau, nevarēji visu sarakstīt vienā diskusijā???? Jauna tā restīte maksāja pāri par 100 Ls. Tā kā AMG pie mums maz un pagaidām visiem restītes redzētas, tad gluži vai brīnos, kam sagribējies tādu nozagt. Vienīgais — lai ieriebtu.

Ja kādi jautājumi par W202 ar novirzi uz AMG, tad laikam visi jautājumi adresējami man, nezinu, vai kādam te forumā būs par tiem kas vairāk sakāms.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Maijs 2009, 14:15 
Lietotāja avatārs
Citēt:
30 May 2009 15:12:51 Mizx rakstīja:
Klau, nevarēji visu sarakstīt vienā diskusijā???? Jauna tā restīte maksāja pāri par 100 Ls. Tā kā AMG pie mums maz un pagaidām visiem restītes redzētas, tad gluži vai brīnos, kam sagribējies tādu nozagt. Vienīgais — lai ieriebtu.

Ja kādi jautājumi par W202 ar novirzi uz AMG, tad laikam visi jautājumi adresējami man, nezinu, vai kādam te forumā būs par tiem kas vairāk sakāms.

Ja ir ar to problemas, tad varbut varu palugt kadam adminam salikt vienaa, ieprieksh paldies, sorry

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Maijs 2009, 14:23 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Nē, nav jau problēmas. Būtu vienkāršāk atbildēt, jo vismaz viss par AMG detaļām būtu vienuviet. Tas tā, pieminēju jo nodomāju, ka tūlīt vēl ko vajadzēs. Bet fakts — tas bodykits oriģināli ir tik dārgs, ka Kasko ātri atmaksājas, ja taisies auto turēt publiskās vietās... Nezinu, vai Tavam ir, bet oriģināli visi priekšējā bufera gaisa vadi maksā 130 Ls gabalā jauni, lietotu nav, jo viegli bojājas tāpat kā aizsargpannas. Es domāju par visām trubām bremžu sistēmas dzesēšanai, gaiss motoram, ventilācijai utt.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Maijs 2009, 14:26 
Lietotāja avatārs
Citēt:
30 May 2009 15:23:09 Mizx rakstīja:
Nē, nav jau problēmas. Būtu vienkāršāk atbildēt, jo vismaz viss par AMG detaļām būtu vienuviet. Tas tā, pieminēju jo nodomāju, ka tūlīt vēl ko vajadzēs. Bet fakts — tas bodykits oriģināli ir tik dārgs, ka Kasko ātri atmaksājas, ja taisies auto turēt publiskās vietās... Nezinu, vai Tavam ir, bet oriģināli visi priekšējā bufera gaisa vadi maksā 130 Ls gabalā jauni, lietotu nav, jo viegli bojājas tāpat kā aizsargpannas. Es domāju par visām trubām bremžu sistēmas dzesēšanai, gaiss motoram, ventilācijai utt.

Nu jaa... bet es jau taa no otras puses biju vinju piestiprinajis, lai newar noraut... bet aizgaja sha vai ta.... vienigi atliek kadam noraut :D:D ha

Ja kads redz kadu c36 :D tad zin kaaa var dabut uzreiz 50 ls

Pēdējo reizi laboja Viesis - 30. Maijs 2009, 14:27, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Maijs 2009, 14:27 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Labi, man šobrīd jāskrien, vēlāk ieskatīšos. Ja jautājumi par ko konkrētu vai cenām, tad atbildēšu. C36 pakaļējais buferis man joprojām pārdošanā. Bet nākamnedēļ gan jau no tā tikšu vaļā, ja neviens nepaņems.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Maijs 2009, 14:34 
Lietotāja avatārs
Pie reizes shaja pashaa postaa iemetiishu shito .... Man gribaas arii hromeeto liistiiti taadu pashu kaada man ir uz bamperiem uz saaniem
Attēls

Pēdējo reizi laboja Viesis - 30. Maijs 2009, 14:34, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 7 ieraksti ] 

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 2 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012