[user]209392|plashs|[/user]Kungi miers miers miers....
1. Tas ka pa 4kE kāds vēl pērk mersi ir varbūtēja fanāta naivā cerība....konkrētais eksemplārs ir 1988 gada izlaiduma....un 2500EUR par viņu ir ļooti laba cena ja ne vairāk....
2. Konkrētais mersis nāca ar servisa grāmatiņu un oriģinālo pierādāmo spidometra rādījumu! (vissa vēsture izrakstama līdz opim fāterlandē - kuram es piezvanīju, kad pirku auto).
3. Salīdzinu w123 230E 84g. kuru ekspluatēju pusotra gada, W124 2.6 90g.pa 750Ls sliktā stāvoklī un konkrēto eksemplāru.
kādēļ saku ka W124 ir ievērojami sliktāka mašīna - izstrādājums, kā tāds.
Pie vienādiem noskrējieniem un ekspluatācijas:
Virsbūve - w123 - pūst vietās kur ir bijis dauzīts un spārni, durvis....nesošā praktiski ļoti laba ja neskaita pakaļējos tilta turētājus.
W124 pūst visss..... spārni durvis pat bagažnieka vāks!
Nesošā? - priekšējās glāzes, pakaļejie lonžeroni....praktiski visss...
dārgākajam ir labāka situācija, tikai šur tur redzama korozija, bet vājās vietas tādas pašas.
Dzinējs - miljons bez kapitālā? kungi tas nav dīzelis... reāli 400kkm max.
par w123 2.3 šprici varu teikt tikai labāko eļļu nerij iet labi problēmu praktiski nav ... un tas pie ~400kkm
par w124 2.6 -3.0 pilnīgs m... piedodiet... eļla visiem notek, blīve visiem jāmaina pie 260kkm rij eļlu tā kā negudrs un dūmo.
par patēriņu nerunāsim...
Ritošā W123 augstāks un mīkstāks - problēmas nav bijušas - ja neskaita atsperes, kas skaitas kā nolietojums.
W124 -stabilizatora stieņi lūzt, hadene izveidota švakāka, uz katras bedres uzsēžas - karteris pa zemi velkas .... par izstrādājuma kvalitāti vispār nav jārunā -kad nomainīju uzbliezu ar āmuru 500g pa viņu -karteris vienkārši sadalījās!
Salons -grab, kungi mersim grab salons! apšuvumi ir uz plastmasas kniedītēm - rokturi neturas - jāskrūvē klāt ar kokskrūvēm!
pečka - W124 - ko viens vārssts vien ir vērts - ir ieklemējies katram mersim ko esmu redzējis! paldies vismaz ka uz silto gaisu vasarā +30c!
Par elektroniku vispār negribas muti vērt - ta viens marazms ta otrs, bet to var norakstīt uz progresu - jo vairāk vadu jo vairāk īso!
Secinājums mersis ar 300+ noskrējienu vairs nearko neatšķiras no tās pašas klases opeļa par žiguli nerunāsim!
A tas ka vienam ir 95 gada pa 7500Euro ar to pašu 300+ noskrējienu lietas būtību nemaina...
Mašīnu var nopirkt mēslu gan pa 100ls gan pa 10 000 ls gemarojs nemainās.... un labāk nopirkt pa 100ls
.gif)
Tāds nu mans subjektīvs viedoklis par W124 un W123 ...ja W123 būtu kondicionieris man vairs šajā dzīvē neko nevajadzētu.
Secinājums visi W124 ir nokalpojuši savu un maksā 500ls ...ja kāds grib iestāstīt ka viņa auto ir konfekte kura ir vērta 7000Euro ...lai staigā vesels! visi grib naudiņu tikai no tiem gribētājiem labi ja viens uz tūkstoti grib to pamatoti un cerēt ka tev paveiksies ir vairāk nekā naivi.... nomainīto detaļu skaitam nav nozīmes ja vien tu nēsi nomainījis visu!
Piedodiet, ja kādu aizskāru, bet pagājušo nedēļ pārdevu savu draņķīgo merisi bez īpašiem zaudējumiem un vakar konstatēju, ka arī supa dupa krutais ar servisa gr. un rekomendācijām ir tāds pats mēsls!
Epilogs
esmu izmetis vējā 2500Ls, nākošreiz par to pašu naudu pirkšu labāk mazlietotu getsu ar vēl 4 gadiem garantijas! Lai cik liels sū tas nav bet savus 200kkm nu gan novilks!