Citēt:
[user]6695|RIPS|[/user]..yap..ar kraasoshanu ir pie mums probleemas!!...lai gan es gribu pameiginaat tepat Domenikaa!! :whistle: ...saka ka liimenis esot augsts!!

Es redzēju Domeniksā krāsotu sudraba W107, vienīgais 5,0l Latvijā. Pieder franču konsultantam. Visu pārlasījis bija Eiropā, bet krāsot nolēma šeit pie dīlera. Rezultāts -- drausmīgs. Skraidīja apkārt pārskaities un lamājās par zemē nomesto naudu. Visa arkas ārpuse norūsēja pēc vienas vasaras, sāli tas auto neredz, bet viena vasara un rezultātā 3x30 cm rūsas josla. Plus šie ar špakteli bija rīkojušies ārkārtīgi devīgi, kā rezultātā aizsmērējuši visas ūdens noteces vietas, toreiz abi ar Staroweru urķējām tās vaļā, citādi nabaga cilvēkam lietus laikā salonā uz kājām lija ar straumēm. Varbūt atsevišķas detaļas tur krāsot var, bet konkrētā mašīna bija zem katras kritikas. Esmu pārliecināts, ka arī Domenikss zina par šo gadījumu, bet darīt neko nedarīja un par kvalitāti neatbildēja. Būtu interesanti dzirdēt "meistaru" komentāru, kaut noteikti atbilde ir tāda, ka konkrētais vaininieks jau sen pie viņiem nestrādā...