Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 123 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: BMW
AtbildeAtbilde saņemta: 01. Marts 2011, 18:08 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 25. Augusts 2010, 09:51
Atbildes: 2304
Atrašanās vietas: Rīga,Lavija
Mašīna: Mercedes-Benz
Citēt:
28 February 2011 23:58:00 AS rakstīja:
Tad nu piemerotu topiku neatradu kur pamesties apaksaa, nacas taisit jaunu :)

Jautajums, neatkarigiem un ari atkarigiem MB lietotajiem par BMW e46 320d chipotu.
Ok, tas, ka ekanomisks pats labi zinu, vairak interese taa aluminija piekare, motors, sprauslas,elektronika, varbut kaads var tiri piemeram iemest kaut kadas cenas detalam vai remontiem, kaa ar virsbuuvi, koroziju utt? Vnk BMW nav bijis dziivee pasam, tikai tik daudz cik redzets kadu remontejamm tapec arii interesejos.... :ups:

Tātad par BMW E46 modeli: manai meitai kādu brīdi tāds auto bija. Tikai normāls-benzīnnieks. Secinājums: kartings ar jumtu. Ja šādu modeli iegādāsies, tad pēc MB G klses un MB S klases lietošanas sapratīsi, ka tāds BMW ir pilnīgi cita filozofija :P
Par BMW dīzeļu čipošanu: pats esmu čipojus 2 gab. man piederošos BMW E39 -530 TDI un BMW E38- 740 TDI. Pēc čipošanas ir manāms jaudas uzlabojums.Ekonomiskāku degvielas patēriņu gan neizjutu. Citi gan saka,ka kādi 0,5- 1,0 l 100 km esot jābūt ekonomijai.
E46 ,kā jebkurai LV eksplutācijā esošai mašīnai, KOROZIJA BŪS :P
Remonta izmaksas šim modelim pielīdzini ar MB C klases W 203 modeli.

BMW gan piekare ir mazāk izturīga salīdzinājumā ar MB C klasi.

p.s. vai patiešām pēc lielās klases auto ekspluatācijas būsi ar mieru sēsties "kartingā" ??? :P

Pēdējo reizi laboja Daniels - 01. Marts 2011, 18:09, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Marts 2011, 18:33 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Bija iepriekšējais modelis, bet čipots benzīnnieks. BMW čipošana izpaudās interesanti, t.i. manā gadījumā pieslēdzot pie datora motors uzrādīja palielinātu nobraukumu, salīdzinājumā ar odometrā redzamo. Koeficients bija apmēram 1,3. Nobraucu nepilnu gadu, attālumi man zināmi, attiecīgi motora "skaitītājs" pēc čipošanas strādāja ne par labu lietotājam — viegli pārmest, ka odometrs grozīts.

Spama daļa, jo par benzīna versiju un modelis tomēr iepriekšējais: tika atvests no Vācijas, remontu izdevumi bija pilnīgs murgs, jo ritošajā daļā šo to paspēju nomainīt pat 2x. Tracināja, ka šo to primitīvu jābrauc darīt uz servisu, vai vajag čupu ar instrumentiem (lampiņas nomaiņa). Konkrētais bija 2,8l benzīns ar mehānisko kārbu, Biķerniekos dragreisā toreiz dabūja 9. vietu kopvērtējumā starp visiem, ar to uz ielas uzvedības ziņā ātri varēja par cūku pārvērsties... Tiešām ik pa brīdim bija kauns par savu braukšanas stilu, tas arī motivēja no tā ātrāk tikt vaļā.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Marts 2011, 21:11 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Marts 2010, 23:57
Atbildes: 4007
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Mercedes

Tīri subjektīvi un neatkarīgi - iesaku pamēģināt! Nepamēģināsi neuzzināsi. Kolēģis no 328 E46 pārkāpa C124 CE300, nu viņš iegādājās W124 E500 šis saka, ka esot atradis savu marku.
Tā, kā viedokļi dalās.
Esmu braucis ar dažādiem E46iem, gan ar 325; 328; un 320d vārdu sakot, tas pedālis grimst tajā grīdā un slimība pielīp :P

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Marts 2011, 21:33 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 23. Jūnijs 2007, 17:32
Atbildes: 1848
Mašīna: mella raķete
Citēt:
01 March 2011 00:03:26 AS rakstīja:

150zs bez saubam... :p :D

kolēģis ar tādu braukā jau labu laiku, neko sliktu nesaka, sākumā lēja ļevaku, pēc aizdirsās degvielas filtrs 36Ls, nomainija un sāka pildīties statikā, vairāk uber problēmu nebija, kaut kādus niekus piekare pielabo, bet nekas liels, piefiksēju, ka baigi ātri uzsilst aukstajā laikā, kas ir netipiski maziem dīzeļiem.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Marts 2011, 11:51 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 23. Aprīlis 2008, 17:56
Atbildes: 566
Atrašanās vietas: Latvija, Jelgava, Madona
Mašīna: w163

Citiem BMW šķiet kartings, hmm, par salona plašumu tas domats?? Vismaz man pabraucot gabaliņu ar čoma autiņu tā nešķita, tapsējumi arī teicami, mašīna klusa, stabila... :)

Nebūtu MB, viennozīmīgi izvēlētos BMW... Man šķiet ka tas ir iegājies stereotips, ka Bembis dārgs, slikts, visi sitās, pērk tikai atsaldētie... Mašīna vnk. dinamiska, tāpēc daži, kas nedraudzējas ar galvu bojā reputāciju visai BMW auditorijai... :(

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Marts 2011, 12:23 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Marts 2010, 23:57
Atbildes: 4007
Mašīna: Mercedes

Citēt:
02 March 2011 11:51:37 Roliss rakstīja:
Citiem BMW šķiet kartings, hmm, par salona plašumu tas domats?? Vismaz man pabraucot gabaliņu ar čoma autiņu tā nešķita, tapsējumi arī teicami, mašīna klusa, stabila... :)

Nebūtu MB, viennozīmīgi izvēlētos BMW... Man šķiet ka tas ir iegājies stereotips, ka Bembis dārgs, slikts, visi sitās, pērk tikai atsaldētie... Mašīna vnk. dinamiska, tāpēc daži, kas nedraudzējas ar galvu bojā reputāciju visai BMW auditorijai... :(

Tanī pat laikā es redzēju statistiku, kurā minēts, ka pirmajā vietā nekaunīgākie autobraucēji ir BMW otrajā Mercedes - Benz, trešajā vietā Lexus, ceturtajā džipisti. Tad nu spriediet paši! Cik piemēram skaitliski ir BMW un cik Mercedesi? Ja MB braucēji ierindojās otrajā vietā, tad lūdzu!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Marts 2011, 12:43 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Februāris 2008, 20:53
Atbildes: 480
Atrašanās vietas: LV
Mašīna: Das Auto
Esmu braucis ar 330d 2003.g. unversalis manualā kārba kautkāda M paka laikam bija atklāti sakot tas auto provocē uz agresīvu braukšanu bet no 3.0d gribējās vairāk kaut tā jau neslikts uzrāviens salonā gan sajutos kā Opel Vectra 1994.g. šauribas dēļ, braukšanas ziņā stipri līdzīgas sajūtas kā Golf 3- kartings.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Marts 2011, 13:32 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 23. Aprīlis 2008, 17:56
Atbildes: 566
Atrašanās vietas: Latvija, Jelgava, Madona
Mašīna: w163

E24, Tautā sauktā Haizivs man patīk :) vot tas ir Bembīc no vecajiem, kas SEC`iem līdzās stāv. :super: un vēl BBS RS diski...
Savulaik kaimiņam bija, vēl orģinālie spieķotie diski palikushi un noķidāts kuzavs :D
Attēls

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Marts 2011, 13:36 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Decembris 2010, 10:17
Atbildes: 1738
Mašīna: Ford Galaxy

Tāds gemors tas E24 :D Labāk redzu viņu uz bildēm, nekā savā garāžā.
Mos kāds manu semjoru grib nopirkt? :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Marts 2011, 13:43 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2006, 06:07
Atbildes: 11936
Mašīna: Das Auto
Citēt:
02 March 2011 13:36:41 Richy rakstīja:

Mos kāds manu semjoru grib nopirkt? :D
menjaju na Rominu Cešku:shura:

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 123 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012