Mammas mašīna. Biju aizņēmies biku pabraukāties. Kad ņemu, sākuma bij ironijas smaids, 3., Compact-s un es - 186cm

Vispār es esmu sajusmā no sava 124 bet kā būs ar to 318
Kā jau teicu -pabraukāju, pie tam arī tādus daudzmaz garus gabalus - 120 km. Kādas emocijas - pilnīgi pretējas tām, ko esmu gaidījis. Sevi esmu iebāzis iekšā ar baigo skepsi ... bet ārā pavisam negribējās 8D.
Platas riepas, 16 colligie diski un vāģis vienkārši pielīp pie ceļa. Ass, viegli vadāms. Ātrumu nejūti. Autiņš ņiprs, tik spied. tie 140 zirdziņi patīkami iederās šajā mazulī(priekš sevis gribētos 2,5 bet mammai noteikti pietiek). Patēriņš ar smago kāju 12litri pilsētā :whistle: , 6 8D pa šoseju. Pa pilsētu vairāk par 13 nevarēju dabūt, neteikšu, ka baigi mēģināju, bet tahometrs līdz 4500 +/- , tas jau manuprāt skaitās biku neekonomiski

. Nekas negrāb. Salons salīdzinoši kluss. Kārba(5-ātrumi, meh.) precīza un parocīga. Pie autiņa ātri pierod. Elektro/šmelektro, kondiška, protivobuksovka, aizmugurējie parking sensori - patīkami. Sēdēt ir ērti!! nav tā, kā 124, bet bišku citādi, tomēr ērti, arī garajos braucienos(manā gadījumā līdz 120km, vairāk nebija nepieciešamības, bet droši vien vēl tikpat var mierīgi nomočīt vismaz
.gif)
). Ir biku cieta, bet patīkami cieta.Detaļu ziņā - nezinu, pagaidām, tfu-tfu-tfu, neesam remontējuši, maini tik filtrus un eļļu(mums autiņš pusotru gadu).
Ko sliktu pateikt :? dribās vairāk jaudas, kaut arī esošās pietiek lai ar to mazo raķeti pabraukātos savam priekam. Biku neierasti tik zemu sēdēt. Aizmugurē vieta tikai ... ienaidniekam

, nē nu nav tik traki, bet maza kupeja takš nav domāta kompānijām vai pasažieru izvadāšanai. Ja gribi - brauc, bet pats vainīgs :evil: savukārt priekšā vietas pat ļoti pietiek. Tā nu ir par 97.gada 318 ti Compact, bet tas mans subj.viedoklis.
Mans uzskats par šo autiņu mainījās pa 180 grādiem un patiešām negribējās kāpt ārā.
Esmu sajusmā no sava merša, bet esmu sajusmā(citādā) no šīs Bemkas... Atsauksme noteikti pozitīva un :steering: ar to ir ļoti patīkami