Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 457 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 46  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: MB braucēji testē citas markas
AtbildeAtbilde saņemta: 05. Novembris 2007, 22:59 
Lietotāja avatārs
Tika bišku ar šādu pabraukts. Cik nu spēju izjust šo auto, tik nu pastāstīšu par iespaidiem.
Aprīkojumu nezinu. Daudz visa kā. Galvenais,ka ir TV, kurš braucot nerāda bildi :D It kā drošība utt, bet te tak nav amerika :D
Motors velk labi. Speciāli nespiedu, jo nafig vajag. Stūrīte viegla, ātrumi slēdzas nemanāmi utt. Īsāk sakot- šādas klases auto nedrīkst būt slikts. Bet nu bija nelieli sīkumi, kuri nepatika:
drausmīgi lēti izskatās visa apdare. Itkā kociņš un ādiņa, bet nu visas pogas un sviriņas tizlā plastmasas krāsā. Salīdzinot ar MB W221, kurā podziņas ir smukā hroma krāsā, šeit viss kā vecā E36. Žurka :D
Ārkārtīgi neērtas likās sviras pie stūres. Kopā 4 lielas sviras. Ātrumpārslēgs, kura darbību tā arī neizpratu. Mersim viss prosta ar jauno ātrumpārslēgu. Uz augšu, uz leju, viss panelī izrakstīts. Bembim tur uz sevi, tad uz leju, tad kaut kāda poga jāspiež, tad atkal no sevis, tad pa kreisi, uz augšu, uz leju :D Īsāk sakot- breds!
Pārējās sviras katra savu funkciju pilda- viena stiklu tīra, otra pavarotus rāda, trešā kruīzu ieslēdz. Nez kādēļ, mersis mācēja to visu apvienot mazāk sviriņās,lai neputro galvu un neveido lidmašīnas kabīni.
Bija baigā extra- kad atver durvis, tad stūre iebīdās tuvāk panelim, lai vieglāk izkāpt resnajiem amerikāņiem. Stulbi gan, jo kamēr tā stūre bīdijās, es jau uzspēju izkāpt, aizvērt durvis, uzkāpt uz 5.stāvu, ieiet dušā, palūrēt TV utt :D Nu sapratāt- viss notiek lēni :D
Kopumā bija viena pozitiva lieta- pēc 10 gadiem šis bembis būs pieejam par lētām naudām, atšķirībā no merša. Nekas dārgs tajā nebija.
Bet interjers kopumā mājīgs. Var iešļucenēs un šortos kruīzēt.
Tāds nu viņš bija... biju gaidijis vairāk.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Novembris 2007, 23:24 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 22. Augusts 2006, 10:59
Atbildes: 5249
Atrašanās vietas: Katlakalns (Ķekavas nov.)
Mašīna: Mercedes Benz Viano 3.0 CDI

Nu ir tāds auto un bija iespēja iemēģināt... teikšu atklāti biju pārsteikt, jo gaidīju kuslu ģimenes vagonu, bet izrādījās diezgan ņiprs eksemprārs.... 2km garā posmā izspiedu 170km/h.... un pats galvenais ne uz brīdi nezuda drošības sajūta... pielīp pie asfalta perfefkti! 8D skaļš gan maita, bet tas ir sīkums. Nu bija jau arī mīnusi, pimēram prikšējā piedziņa šim "lopam" :D īsti neder... tas gan ir tikai mans subjektīvais viedoklis. nu ļoti nepatika ka grab panelis un bagāžnieks(kā nekā vagons) vispār ļoti ciešams auto, iekša labas extras kā ādā, klimats, kruīzs, borta kompis, pakaļas apsilde u.t.t. no ārpuses gan tikai lietie diski! vispār super aparāts.... cepuri nost! 8D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Novembris 2007, 09:47 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Par to stūres kustēšanos uz augšu - mans kolēģis bija uzlicis savam 530 skāriena immobilaizeru. Katru reizi, kad tas bija ieslēdzies, viņam nācās izņemt atslēgu no aizdedzes un gaidīt kamēr stūre paceļas un tad nolaižas utt. viss tas cirks viņu beigās izbesīja un viņš pielika to immo puļķīti uz gumijas... lai nav jāņem ārā astslēga.
Tas bija 2000. gada 530 universālis. Tos viņu E kodus nepārzinu necik.
Vispār autiņš ļoti labs. Gandrīz visas lietiņas iekšā bija. Nebija TV, toties bija lielais navigācijas ekrāns. Pie visa šī jāatzīst, ka biju pārsteigts, ka šim aparātam bija tikai CD priekš navigācijas. Audio tas neņēma. Resp. audio CD nevarēja klausīties, lai arī kārs pilns ar labumiem. Gaitas īpašības praktiski neatšķiras no W210. Braucama mašīna indeed.
Vēl viena lieta, ko piezīmēt - BMW 2000. gadā ir R6 dzinējs. MB jau bija pārgājis uz V6. Vēl viena maza lietiņa - pēc tehniskajiem datiem BMW vienmēr ir vienu pus solīti priekšā MB. Arī tas pats 530 dod ārā vairāk zirgus nekā E320. Skrieties ar tādu sanācis nav. Nez kas no tā sanāktu. Cik skatījos, arī mūsdienās šī tendence ir tāda pati. Itkā BMW speciāli būtu gaidījuši MB jaunos modeļus un tad laiduši pārdošanā savējos ar pārdesmit zirgiem vairāk.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Novembris 2007, 09:51 
Lietotāja avatārs
nu,ja tie zirdziņi ko maninītu, tad MB jau nākamjā feisliftā uzliktu par 50zs vairāk. Tā mūsdienās nav problēma.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Novembris 2007, 10:00 
Lietotāja avatārs
Testetie auto- bmw e39, visadas variacaijas(iespaidigakais bija ar 20 collu ripuliem, 4.4 -vai kads tur tas motors), Lexus RX (laba masina), Murano (sportisks), Audi S6 (ari iespaidiigs)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Novembris 2007, 10:01 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]398|Renoir|BMW 530[/user]Par to stūres kustēšanos uz augšu - mans kolēģis bija uzlicis savam 530 skāriena immobilaizeru. Katru reizi, kad tas bija ieslēdzies, viņam nācās izņemt atslēgu no aizdedzes un gaidīt kamēr stūre paceļas un tad nolaižas utt. viss tas cirks viņu beigās izbesīja un viņš pielika to immo puļķīti uz gumijas... lai nav jāņem ārā astslēga.
Tas bija 2000. gada 530 universālis. Tos viņu E kodus nepārzinu necik.
Vispār autiņš ļoti labs. Gandrīz visas lietiņas iekšā bija. Nebija TV, toties bija lielais navigācijas ekrāns. Pie visa šī jāatzīst, ka biju pārsteigts, ka šim aparātam bija tikai CD priekš navigācijas. Audio tas neņēma. Resp. audio CD nevarēja klausīties, lai arī kārs pilns ar labumiem. Gaitas īpašības praktiski neatšķiras no W210. Braucama mašīna indeed.
Vēl viena lieta, ko piezīmēt - BMW 2000. gadā ir R6 dzinējs. MB jau bija pārgājis uz V6. Vēl viena maza lietiņa - pēc tehniskajiem datiem BMW vienmēr ir vienu pus solīti priekšā MB. Arī tas pats 530 dod ārā vairāk zirgus nekā E320. Skrieties ar tādu sanācis nav. Nez kas no tā sanāktu. Cik skatījos, arī mūsdienās šī tendence ir tāda pati. Itkā BMW speciāli būtu gaidījuši MB jaunos modeļus un tad laiduši pārdošanā savējos ar pārdesmit zirgiem vairāk.

Man liekas ka otradak MB gaida BMW modelus, w211 atajunotais pec 5 serijas , 221 pec 7 serijas!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Novembris 2007, 10:24 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Pirmais, ka ienāca man prātā- konkrēts MAZAUTO :)

Attēls

Iesēžoties iekšā mani pārņēma reāla klaustrofobija un sajūtas, ka esmu iespiests siļķu mucā, trūkst tikai tomātu mērces vai eļlas...īsti nevarēju saprast, kas tieši man te tagad darāms, lai gan neesmu ļoti liels (186 cm augums).

Sēdēšanas pozīcija bija ļoti zemu pat visaugstākajā regulācijā, taču paši priekšas sēdekļi bija ļoti ērti. =) Cieti, bet ērti un labi piekļāvās ķermeņa malām utt. un visos līkumos viss brokastu saturs valstījās pa kuņģi, nevis kuņģis pats. Ko pavisam nevaru teikt par aizmuguri.....

Dievs stāvi klāt tiem, kas ir garāki par 150 cm un lielāki par 50Kg....sēdēšanai vietas nepietiek, to drīzāk var raksturot kā sevis iepakošanu noteiktā vietā....vislabāk palūgt kādam piepalīdzēt pie iekāpšanas ar kāju, resp., iestūķēt, jo lai kā es liecos un gorījos- normāl aizmugurē iekāpt nevarēja.

Bagāžnieks salīdzinoši normāls, šo to varēja arī ielikt, nu mans koferis 90x90 tur ielīda, sviestmaizes mammas uzsmērētās arī.

Salona apdare- lēta. Diemžēl mazās sērijas BMW, kā izskatījās, ticis taisīts no vislētākajiem materiāliem, lai gan pogas šim bija it kā no alumīnija. Nekas nepiesaistīja īpaši manu uzmanību, izņemot avarijas SOS pogu tieši zem spoguļa... (nozpiežot to, no avarējuša auto izdalās signāls, ko uztver glābšanas dienesti)

Motors kā jau BMW motors- salīdzinoši jaudīgs. Mazā buņdža guva labu paātrinājumu un perfekti turējās līkumos. Šajā ziņā man nebija kur piekasīties, un tur varēja beidzot just, ka tas ir BMW, nevis KIA ar BMW nāsīm...arī patēriņš it kā nebija liels, bet uz to neskatījos....

rezumē-kā mazauto priekš 2 tievām personām tīri ņemams, ātrs un dinamisks, taču jāatzīstas, biju vairāk gaidījis no 1.sērijas BMW

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Novembris 2007, 13:31 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 11. Jūlijs 2006, 17:24
Atbildes: 1153
Mašīna: autobusu
Mammas mašīna. Biju aizņēmies biku pabraukāties. Kad ņemu, sākuma bij ironijas smaids, 3., Compact-s un es - 186cm :D

Vispār es esmu sajusmā no sava 124 bet kā būs ar to 318 :ninja:

Kā jau teicu -pabraukāju, pie tam arī tādus daudzmaz garus gabalus - 120 km. Kādas emocijas - pilnīgi pretējas tām, ko esmu gaidījis. Sevi esmu iebāzis iekšā ar baigo skepsi ... bet ārā pavisam negribējās 8D.

Platas riepas, 16 colligie diski un vāģis vienkārši pielīp pie ceļa. Ass, viegli vadāms. Ātrumu nejūti. Autiņš ņiprs, tik spied. tie 140 zirdziņi patīkami iederās šajā mazulī(priekš sevis gribētos 2,5 bet mammai noteikti pietiek). Patēriņš ar smago kāju 12litri pilsētā :whistle: , 6 8D pa šoseju. Pa pilsētu vairāk par 13 nevarēju dabūt, neteikšu, ka baigi mēģināju, bet tahometrs līdz 4500 +/- , tas jau manuprāt skaitās biku neekonomiski :D . Nekas negrāb. Salons salīdzinoši kluss. Kārba(5-ātrumi, meh.) precīza un parocīga. Pie autiņa ātri pierod. Elektro/šmelektro, kondiška, protivobuksovka, aizmugurējie parking sensori - patīkami. Sēdēt ir ērti!! nav tā, kā 124, bet bišku citādi, tomēr ērti, arī garajos braucienos(manā gadījumā līdz 120km, vairāk nebija nepieciešamības, bet droši vien vēl tikpat var mierīgi nomočīt vismaz ;) ). Ir biku cieta, bet patīkami cieta.Detaļu ziņā - nezinu, pagaidām, tfu-tfu-tfu, neesam remontējuši, maini tik filtrus un eļļu(mums autiņš pusotru gadu).

Ko sliktu pateikt :? dribās vairāk jaudas, kaut arī esošās pietiek lai ar to mazo raķeti pabraukātos savam priekam. Biku neierasti tik zemu sēdēt. Aizmugurē vieta tikai ... ienaidniekam :D , nē nu nav tik traki, bet maza kupeja takš nav domāta kompānijām vai pasažieru izvadāšanai. Ja gribi - brauc, bet pats vainīgs :evil: savukārt priekšā vietas pat ļoti pietiek. Tā nu ir par 97.gada 318 ti Compact, bet tas mans subj.viedoklis.

Mans uzskats par šo autiņu mainījās pa 180 grādiem un patiešām negribējās kāpt ārā.

Esmu sajusmā no sava merša, bet esmu sajusmā(citādā) no šīs Bemkas... Atsauksme noteikti pozitīva un :steering: ar to ir ļoti patīkami

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Novembris 2007, 13:35 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 11. Jūlijs 2006, 17:24
Atbildes: 1153
Mašīna: autobusu
aizmirsu vienu baigo mīnusu - aizmugurējais stikls - kam tas vajadzīgs, ja pa to knapi var kaut ko saskatīt, bet pie tā ātri pierod ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Novembris 2007, 11:35 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 22. Augusts 2006, 10:59
Atbildes: 5249
Atrašanās vietas: Katlakalns (Ķekavas nov.)
Mašīna: Mercedes Benz Viano 3.0 CDI

Nu tā pirmais kas izdzirdot šo marku cilvēkos ir smiekli, taču es vēlētos oponēt... nu ir sanācis šur tur ar viņu pabraukt un jāsaka, ka super pilsētas auto... un pats galvenais cena... par 13`000eur tur var ielikt visu ko tur var ielikt(ādas stūre, kondiška, beņķu un spoguļu apsilde, borta kompis, lietie diski, spoilers, radio.. u.t.t.) un godīgi jāsaka nav tik slikti auto ar ko sanācis braukt ir mātes šī gada ferbruāri iegadātais, kas jau nobraucis 8000km un servisu nav redzējis! 8D :! .... nekas no apdares nav saplīsis, vai nokritis, viss turās un auto iets super.... nu viņš atbilst titulam pilsētas karalis :D .... noparkoties viegli u.t.t. un pats labākais, ka 1.6 106zs motors nodrošina labu jaudu... :evil: :D ... bet nu tas tā.... pirkt gan tādu es negribētu, bet nu iesaku tiem kam vajag pa pilsetu, par vietu salonā sūdzēties nevar :! ... vienīgi ķebļa sēdpozīcija! Par to cenu labāku nedabūsi! :!

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 457 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 46  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012