Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 457 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3, 4, 5 ... 46  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: MB braucēji testē citas markas
AtbildeAtbilde saņemta: 05. Jūlijs 2006, 10:20 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Šāds topiks mums vēl nav bijis. Tā kā pats esmu liels visādu mašīnu testēšanas cienītājs un man tikai iedod izbraukt ar visu ko pēc kārtas, iedomājos, ka te MBisti varētu padalīties izjūtās, ko tiem ir devuši citi aparāti. Ticu, ka katram sanāk pabraukāties ar visu ko citu. Man pašam sanāk kādi 20 auto, ar kuriem esmu vismaz pāris desmitus km pabraucis.

Iesākumam varu palielīties, ka nesen bija iespēja pabraukāties ar Audi A4 kabrioletu S-line 2006.g. 3.2 FSI motors, 255ZS, daudz opciju protams arī.

Kopumā varu teikt, ka auto iet nu ļoti labi. Automātam ir sporta režīms (nākamā pakāpe aiz D), kuru ieslēdzot vairs uz parasto atpakaļ likt nemaz negribās. Dažreiz aizdomājoties sanāca tā piespiest gāzi, ka galva atsitās pret galvas balstu. Vispār esmu lielu zirgu cienītājs. Šajā sakarā aizdomājos, kā tad iet tie visi AMG 5.5 un 6.5 motori...

Neliels updeits pie šī modeļa.
1. Elektriski regulējami sēdekļi ir, bet atmiņas nav. Ir jocīgi braukāt ar sēdekli, bet nespēt reģistrēt savu pozīciju.
2. Elektriskais mīkstais jumts veras, tikai turot pogu ar roku. Resp. nav automātiska režīma. Acīmredzot ietaupīta naudiņa. Tas nelikās forši, jo ir redzēti kabrioleti, kuriem var ar pulti aizvērt jumtu kopā ar durvju aizslēgšanu. Pie šā vēl var piebilst, ka jumts ir tikai mīkstais.
3. Ar uzliktu jumtu braukšana uz atpakaļu kļūst diezgan nervus prasoša, jo mazais plastmasas lodziņš jumtā neļauj īsti redzēt neko. Tāpēc arī aizmugurē ir parkinga sensori (priekšā nav - kas ir vēl viens punkts par labu naudas taupītājiem). Vispār - ar tādu vāģi jābrauc topless.
4. Auto ir gudra tuvo gaismu automātiskā sistēma, kuras mērķis ir automātiski ieslēgt dienas apgaismojumu (kas ir loģiski). Gaismas ir ksenona. Tomēr automātiskajā režīmā braucot ir konstatēti vairāki gadījumi, kad tās gaismas nedeg vai deg par vāju. Gudrā sistēma ņemot vērā arī saules gaismu. Citreiz vakarā esot bijis tā, ka gaismas ir par maz. Tā rezultātā tika sākts lietot manuālo gaismas ieslēgšanu.
5. Viens no gļukiem bija kompja ekrānā nodzisusi rindiņa. Viss ekrāns tika samainīts pa garantiju iekš Auto Rīga. Ir bijušas nelielas probļēmas arī ar jumta kustības mehānismu. Vairāk tehniski nekas nav bijis pa vairāk kā gadu, bet jāatzīst, ka braukts arī netiek daudz.

Kopumā viedoklis joprojām ir tāds, ka auto ir kvalitatīvs un ērts.

Lūgums! Kad stāstam par auto, testētā auto marku rakstam nosaukumā un tālāk par pašu auto !!!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Jūlijs 2006, 10:43 
Lietotāja avatārs
Es varu pastāstīt par pieredzi ar audi S6
Gads bija kaut kāds 1995. Dzinējs 4,2 V8, 290zs ,quattro, manuālā kārba. Savos uzskatos es viņu salīdzinu ar w124.
Auto bija bez ādas,bet ar rekaro beņķiem. No esktrām bija šis tas, izņemot kruīzu. bija kaut kāda karbona apdare uz paneļa un durvīm. Uzskatu,ka šis auto dinamikas ziņā ir labāks par jebkuru tā gada MB. Kādēļ? Vienkārši quattro. Rāviens zvērīgs.
Beņķi arī likās daudz ērtāki par MB, jo pagriezienos labāk noturēja beņķī. Vienīgi, izkāpt un iekāpt tajos beņķos ir grūti. Vecmammai būtu zināmas problēmas :D
Gaitas īpašības super!
Pilsētā braucot uz 90. rodas sajūta,ka brauc uz 60. Bremzes-vispār naži. ja nemaldos,tad to diametrs bija tuvu vai pāri 30 cm.
Manuālā kārba bija dikti ērta,jo var braukt gan ar 2. robu pa pilsētu,gan ar 6. Paātrinās no viesiem un labi jūtas visos robos.
Tika praktizēta ko braukšana :D Ar 2. robu ieskrienies līdz 60-70 kmh un ripini neitrālajā kaut līdz mājām... laikam jauni gultņi bija :D
Pagriezienos gāja kā tramvajs pa sliedēm. Kur griez,tur iet un mašīna pat nemaz nesasveras un nekunkst,ka pagriezienā tiek iestūrēts pārāk lielā ātrumā.
Nepatika aizmugurē sēdēt, jo durvis šauras un vispār- šai mašīnai ir jāsēž pie stūres :D
Katrā ziņā- ideāla alternatīva W124 E500 vai E420

ja kāds nezin pa rko iet runa tad te ir bilde:
Attēls

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Jūlijs 2006, 11:02 
Lietotāja avatārs
nu tas ir norm. ar standarta hadeni mersis ir govs drausmiiga, protams, ljoti komfortabla. es savejo arii jau paris reizes gandriiz esmu atrakstiijis, jo bish nepierasti - iepriekshejais SECs bija seedinaats/ar cieto hadeni.

par S6 +/- taisniiba. vinjam viss ir labi, kameer tas auto brauc :) veel varu piebilst vieniigais, ka ~10 gadus vecs S6 ir kolosaals naudas rijeejs, jo tas auto ir taisiits sarezgjiiti un vinjam viss iet pa pieskari. bet ir to veerts - braukt ar vinju ir kolosaali, cik nu esmu izmeginajis gan vasaraa, gan ziemaa. jaa un dinamikaa MB tieshaam neuzstada nekaadas pretenzijas - pirms menesha bija drags man ar shaadu S6. jau startaa quattro palidzeja izrauties S-niekam 3-4 korpusus pie pirmaa atruma vien :) un taa liidz ~100..120km/h vel bish vinsh gaaja prom. peec 120 gaaja aptuveni vienaadi.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Jūlijs 2006, 11:06 
Lietotāja avatārs
par remontiem- sarežģīts vienīgi ar to,ka visam nevar piekļūt klāt. Būtībā ir ok. Tikai padārgas detaļas. Un nedod Dievs virsbūvi samīcīt.
Bet tas ir visiem šāda tipa autiņiem. Domāju,ka izmaksu ziņā neatpaliek no E500 W124. Vienīgais- var būt ejošā ātrāk izbeigsies :(

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Jūlijs 2006, 11:34 
Lietotāja avatārs
Braucis esmu ar ljoti daudz ko!!
Bet nu viens no pedeja liak ieverojamakiem ir M6 :evil:

Tad mans viedoklis ir tads!!

Auto protams ir ok!!Tas tiesham ir sporta auto,ciets,ar precizu vadamibu bet!!!!Nu man taa SMG 3 kārba kas tiek monēta uz M serijas modeļiem nu nepatīk pilnīgi un galīgi!!!

Jo tā kārba ir butībā tas pats sekventroniks kas nāca kādu laiku atpakaļ arī Mercim!!Tā nau mehānika un nau arī automāts!!!

Automāta režīmā viņa vispār ir pilnīgi garām un mehānikas režīmā nu baigi jāmācas ar viņu brukt lai pilnvērtīgi to izmanotu!!

Tad mans spriedums ir tāds smuks, sportisks auto ar labu vadāmību bet arum kārbu pie kuras baigi japiešaujās!!!

Esmu braucis ar AMG modeļiem un protams komforts ir augstās pet sprtiskums drusku mazāks!!!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Jūlijs 2006, 11:39 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 16. Jūnijs 2004, 14:39
Atbildes: 1296
Atrašanās vietas: Latvija, Rīga
Mašīna: Electra Revil 1
Dinamikas nekādas, bet ja pacenšas var izdarīt no luksofora. Ietilpība OK.
Nerekomendēju :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Jūlijs 2006, 11:47 
Lietotāja avatārs
4. el. logi, + kaut kas līdzīgs kondiķim, bez stūres pastūža
Nu apdare augstākā labuma :D Griestu apšuvums no kartona vai kaut kā tamlīdzīga. Noskrējiens bija ap 100k, bet nekas tam žigulim vairs nestrādāja. Pilnīgs šrots 8D
Bet degvielu rija maz.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Jūlijs 2006, 11:50 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 16. Jūnijs 2004, 14:39
Atbildes: 1296
Atrašanās vietas: Latvija, Rīga
Mašīna: Electra Revil 1
Patika ka auto ir kluss, neskatoties uz dīzeļa motoru. Salons nav pārāk piemērots cilvēkiem virs 1.85m, aizmugurē vietas pietiek arī tad ja es sēžu priekšā :D .
Dinamika: Interesanti ir tas, ka jūtams cēliens ir tikai no 2000-3000rpm. Pirms tam un pēc tam nekā - parasts dīzelis. Cerēju, ka TDI griezīsies labāk.
Pie kā jāpierod: Aizdedzes atslēga pa vidu - pie rokas bremzes, izņemt viņu var tikai ja ielikts atpakaļgaitā.
Rezumē: Droša, stabila mašīna ar smieklīgu degvielas patēriņu (ap 7L) priekš cilvēkiem zem 1.90m.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Jūlijs 2006, 14:10 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Citēt:
[user]1123|OZOLS|SAAB 9-3 2.2TDI 2000[/user]Dinamika: Interesanti ir tas, ka jūtams cēliens ir tikai no 2000-3000rpm. Pirms tam un pēc tam nekā - parasts dīzelis. Cerēju, ka TDI griezīsies labāk.

Tas ir dīzeļu pamatprincips, cik esmu braucis. Tas ir tas, ka pedālis jāspiež grīdā, lai justu, ka auto iet uz priekšu. Tas pats bija tam C220 CDI daiktam, ko te vienreiz pamēģināju. Uz maziem apgriezieniem kājai neklausa, jāspiež kārtīgi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Jūlijs 2006, 14:33 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

nu vienkārši perfekts!!! Man ļoti ļoti patika, un cēliens bija kudi labāks kā manam 150 Zs nabagam :P

turklāt exemplāram bija ļoti daudz extru, plus āda 3 toņos un Commands un ventilējamie beņķi utt.....

smieklīgs patēriņš un patīkams, kluss :! salons.....

Sapratu, ko aptuveni gribu nākotnē.... :evil:

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 457 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3, 4, 5 ... 46  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012