Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 49 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: 250D iekš w123
AtbildeAtbilde saņemta: 12. Marts 2010, 23:19 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
12 March 2010 23:13:00 Roliss rakstīja:
Citēt:
Es tiešām ieteiktu sākumā noskaidrot visu CSDD, kur noteikumi un prasības dažreiz var mainīties pa mēnešiem, nevis saklausīties uz gudru vāvuļošanu forumā, kur sastāstīt mēs jebkurš varam jebko, bet divi sacūkoti auto paliks Tev — kurš tad būs atbildīgs par sarunātām muļķībām?

Negribat problēmas ar CSDD??? Nopērc vēl vienu w123 (ap 200-300Ls viņi visu mums te iet:D) Logu gadā pārlikt 10Ls un skati ej ar vienu, brauc ar citu!:) Un liec kaut no Scania dīzeļmotoru:D
p.s. tik Nr. neaizmirsti pec TA apmainīt pēc tam apakaļ:D:D
Tā operācija nederēs smuki kārtībā savestai virsbūvei, jo logi nav maināmi neskaitāmas reizes bez sekām. Un rezultātā tik un tā jāuztur 2 gab. W123, kam jābūt tehniskā kārtībā... Izklausās labi, bet parēķinot — sviestaini.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 12. Marts 2010, 23:26 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 21. Februāris 2006, 15:34
Atbildes: 1230
Atrašanās vietas: riga
Mašīna: VW E-up
tak,lai darbojas, ja jau neklausās...gudrajiem pieder pasaule:super:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Marts 2010, 00:31 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 18. Aprīlis 2007, 15:22
Atbildes: 365
........pec csdd noteikumiem varetu but otras kategorijas parbuve, tatad vajadzigs projekts, bet nekas neiespejams tas nav, cik bijusi saskare ar smaga autotransporta parbuvi taa lieta diezgan formala, ir vai bija kantoris kas tos projektus taisija, ta ka nav tik traki, it seviski ka nedz D250 dzineja jauda, nedz svars neparsniedz w123 rupnicas pielietoto dzineju iespejas, tatad parbuve jutami neietekmes auto vadamibu un bremzu darbibu, kas ir viena no galvenajam prasibam........

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Marts 2010, 09:58 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 23. Aprīlis 2008, 17:56
Atbildes: 566
Atrašanās vietas: Latvija, Jelgava, Madona
Mašīna: w163

Citēt:
Tā operācija nederēs smuki kārtībā savestai virsbūvei, jo logi nav maināmi neskaitāmas reizes bez sekām. Un rezultātā tik un tā jāuztur 2 gab. W123, kam jābūt tehniskā kārtībā... Izklausās labi, bet parēķinot — sviestaini.

Zinu dažus kas tā dara... Uzlīmi arī var iemācīties pārlīmet:D Manai c123 atgāzes CSDD nemēra, tā kā pašam doma k-ko līdzigu veidot... Un iziet TA tikai formalitātes dēļ, kad visu uz punķiem satin, ka tik inspektors laimīgs nemaxā principā neko, ja pašam ir rokas un vieta. Kam nav un neko nejēdz, tie var arī tik čīkstēt un teorētiski spriedelēt, kamēr citi k-ko sen izdarījuši:D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Marts 2010, 14:51 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 22. Augusts 2006, 10:59
Atbildes: 5249
Atrašanās vietas: Katlakalns (Ķekavas nov.)
Mašīna: Mercedes Benz Viano 3.0 CDI

Nez, es te lasu skatos Mizx visu padara 2x grūtāk izdaramu nekā tas ir dzīvē :D

P.S. skatos ka pārbūves veicējs nemaz nedzīvo Rīgā un apskati arī netaisā tur veikt. Ja viņam izdosies visu izdarīt kā iecerēts ar tehnisko pusi, tad domāju ka ir vērts doties uz TA vienkārši tāpat, šaubos ka džeki vispār kaut ko pamanīs ja nav MB fani un viss būs izdarīts akurāti, tie motori jau nav ar tik lielu gadu starpību, bez tam atgāzes arī būs mazākas.

P.S.S. Veiksmi pārbūvē :super:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Marts 2010, 15:36 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 21. Februāris 2006, 15:34
Atbildes: 1230
Atrašanās vietas: riga
Mašīna: VW E-up
Swat Tu laikam domā,ka rīgā TA ir spechuki a laukos ir mudaki,nu tā laikam īsti nebūs taisnība...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Marts 2010, 16:35 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 22. Augusts 2006, 10:59
Atbildes: 5249
Atrašanās vietas: Katlakalns (Ķekavas nov.)
Mašīna: Mercedes Benz Viano 3.0 CDI

nez.. Rīgā TA strāda praktiski studenti no RTU. Kā ir citur nezinu gan....

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Marts 2010, 18:50 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 09. Aprīlis 2007, 16:50
Atbildes: 1875
Citēt:
13 March 2010 14:51:42 SWATboy rakstīja:
Ja viņam izdosies visu izdarīt kā iecerēts ar tehnisko pusi, tad domāju ka ir vērts doties uz TA vienkārši tāpat, šaubos ka džeki vispār kaut ko pamanīs ja nav MB fani un viss būs izdarīts akurāti

Man ari liekas ka starpibu nevies ne fans nemaz nepamanis. Nav jau V8 no 140 taa.:D Panem vel ar putekliem un ellu nokelle un domas ka tas motors vina jau no dzimshans stav ieksha. :haha:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Marts 2010, 20:11 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 03. Marts 2010, 11:54
Atbildes: 223
Citēt:
13 March 2010 14:51:42 SWATboy rakstīja:
Nez, es te lasu skatos Mizx visu padara 2x grūtāk izdaramu nekā tas ir dzīvē :D

P.S. skatos ka pārbūves veicējs nemaz nedzīvo Rīgā un apskati arī netaisā tur veikt. Ja viņam izdosies visu izdarīt kā iecerēts ar tehnisko pusi, tad domāju ka ir vērts doties uz TA vienkārši tāpat, šaubos ka džeki vispār kaut ko pamanīs ja nav MB fani un viss būs izdarīts akurāti, tie motori jau nav ar tik lielu gadu starpību, bez tam atgāzes arī būs mazākas.

P.S.S. Veiksmi pārbūvē :super:

Vspār gudrs domu gājiens.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Marts 2010, 20:14 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Ja braukā pa saviem laukiem, tad jau var izdomāt visādus kreisus gājienus. TA uzlīmju pārlīmēšana, numura zīmju pārlikšana principā man šķiet sviestaina čakarēšanās, pieķerot nepatikšanas lielas. Un es tikai runājot. Labi, es runāju, bet es arī esmu bīdījis cauri un pētījis visas iespējas dažādām legalizējamām pārbūvēm — kurš tad te vēl??? Un nevis pirms 5 gadiem lauku miestā, bet tagad, ar tagadējiem noteikumiem un prasībām? Šogad, līdz ar jaunu līmeni CSDD dabubāzes ziņā, šiem jauna kārtība un VIN komplektāciju pārbauda jau TA stacijā, ja auto nav zināms. Es jau nesaku, ka nevajag darīt, es tikai saku, ka nekas nesanāks. Jelgavā jau gadiem w126 ar V12 motoru nav spējuši legalizēt. Viss, kas te kādam ir izdevies, ir balstoties uz atzītu tūninga firmu risinājumiem, piemēram, 3,2l motors W201 virsbūvē. Turbīnas pielikšana neskaitās. Kas tad vēl izdarīts? — nekas! Ja nu ir kāds konstruktors, tad uztaisīts sen pirms visu normu ieviešanas. Padodiet man kādu reālu, legālu un nesen uztaisītu "lump" un es klusēšu. Jā, tiešām gribu aptaustīt tādu auto, kam ir neoriģināls motors ielikts pēdējos 3-4 gados un CSDD papīri sakārtoti!. Ja nezinat, ko auto nozīmē "lump", tad principā šajā diskusijā esat lieki iemaldījušies.

P.S. Diskusija par pārbūvēm kravas autotransportam nav īsti vietā, jo tai prasības mazliet citas un vērtēšana arī. Tur ir tipiskie sasniedzamie rezultāti un tāpēc ir tipiskas dokumentācijas sagataves. Ar vieglajiem ir citādi.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 49 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012