Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 60 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Gensek, спасибо
AtbildeAtbilde saņemta: 24. Augusts 2007, 10:41 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 11. Jūlijs 2006, 17:24
Atbildes: 1153
Mašīna: autobusu
:ninja: man atkal sanāca tā, tiko saremontējos pie Genseka(dabuju kādus 3 sotokus izlikt), un pēc nepilna 1,5 mēneša mašīna apstājās, sakritība :whistle: :P , neko nesaku par džekiem, bet divaina gan sakrītība :D ja netikšu skaidrībā pats, dzīšu atkal pie viņiem, varbūt vēl 1,5 mēnesi paripošu 8D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Augusts 2007, 10:47 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 03. Oktobris 2006, 21:44
Atbildes: 1306
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Dazādas

Citēt:
[user]168392|Valentiins|[/user]:ninja: man atkal sanāca tā, tiko saremontējos pie Genseka(dabuju kādus 3 sotokus izlikt), un pēc nepilna 1,5 mēneša mašīna apstājās, sakritība :whistle: :P , neko nesaku par džekiem, bet divaina gan sakrītība :D ja netikšu skaidrībā pats, dzīšu atkal pie viņiem, varbūt vēl 1,5 mēnesi paripošu 8D

Skaties vai tas pats vainīgs! Ko taisīji pie viņa????
Moš pirmstam tisīji ritošo un tagad motors beidzas??? :whistle:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Augusts 2007, 08:18 
Lietotāja avatārs
Linci! nu es tak ta visparigi... protams ka pilns pagalms ar mashinam un baiga rinda var nozimet ari to ka meistars uzkapis uz plosta... bet vispar es zinu dazus pie kuriem japiesakas menesi ieprieksh... un zini... vini ir ta verti lai pagaiditu!!! daudz gan tadu nav... ja kadam vajag teiksim par dizeliem... Gulbene ir viens loti labs meistars! zinu ka tulit visi breks ka nav verts dzities no Rigas, baigais gabals. brecat vien, bet liela dala klientu ir no Rigas un dazi pat Talsiem! Tad vel iR meistars Riga, Shkirotava... tas pa virsbuvju krasoshanu... ari labs... ja kadam vajag ir ari Marupe viens kas velk bezcerigas virsbuves un metina... esmu redzejis autinus pirms un pec... nezviena stenda nepateiks ka bija prieksha un aizmugure sista!!!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Augusts 2007, 10:47 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

man atkal sanāca tā, tiko saremontējos pie Genseka(dabuju kādus 3 sotokus izlikt), un pēc nepilna 1,5 mēneša mašīna apstājās, sakritība , neko nesaku par džekiem, bet divaina gan sakrītība ja netikšu skaidrībā pats, dzīšu atkal pie viņiem, varbūt vēl 1,5 mēnesi paripošu

Skaties vai tas pats vainīgs! Ko taisīji pie viņa????
Moš pirmstam tisīji ritošo un tagad motors beidzas???

:D njaa, tiku skaidrībā ar savu problēmu, viss čikiniekā, gan jau nav dzheki pie vainas, es tik tā pajokoju, bet sakrītība gan tāda aizdomīga :P :D ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Decembris 2007, 13:26 
Lietotāja avatārs
Kāds ir kontaktelefons Genseka servisam.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Decembris 2007, 19:16 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2006, 06:07
Atbildes: 11936
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Das Auto
Citēt:
[user]662|Georgy|[/user]29176699 Dmitrijs

:ninja:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Marts 2008, 00:37 
Lietotāja avatārs
Negribas gan neko daudz sliktu teikt pec tik daudzam labam atsauksmem par sho servisu (vinu del ari aizbraucu) Bet mana pieredze nav diez ko pozitiva! situacija sekojosha. W124 braucot peldeja aizmugure... paskatijos pats... uz aci neko neredz! Aizbraucu uz to Taxi radio servisu, tur paludzu lai noskaidro kadel peld un kas jamaina! nomainishu pats! Ok... pacela uz pacelaja... ar kulaku padauzija pa riepam un pateica ka jamaina aizmugure peldoshas bukses apaksha un prieksha stabilizatora gumijas. Par to paprasija 10Ls... ok nav liela nauda, bet ka velak jaucot izradijas tas bukses mainiju par velti jo vinas nebij vainigas! vainigas bija augshejas tjagas... katra puse divas... tam bukses praktiski vairs kopa neturejas! Pats gan atklaju to tiki kad parskaities ka peldosho bukshu nomaina neko nedeva noravu visu tiltu un uzliku uz galda! ta luk...

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Marts 2008, 08:47 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

nu, no vienas puses - tu to dabuji zināt izjaucot tiltu, tomēr džeki, teica tā, uz aci, bet no otras puses viņi ir servisa džeki un diez vai pirmo reizi sastapušies ar šādu problēmu, diez vai tie nezināja, ka tadam kosjakam iespējamas vairākas vainas :x

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Marts 2008, 09:09 
Lietotāja avatārs
Zinu to,ka veči ir baigi labie. Strādā labi, bet dēļ lielās pieredzes un paļaušanās uz to, nereti pavirši taisa diagnostiku. Man tajā skaitā. Aizmirsa noņemt pannu, lai apskatītos stūres sviru stāvokli :D
Gaudojošu gultni arī uzskatija par nevajadzīgu pārbaudīt :D
bet labot zināmas lietas iesaku. Labi meistari. :whistle:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Marts 2008, 09:38 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Ja uz servisu brauc auto "apskatīt", bet pēc tam piesakies pats remontēt, tad vairumā gadījumu nesaņemsi 100% pareizu diagnozi un vienmēr atradīsies vēl kaut kas maināms, kaut vai viena ierūsējusi specifiska skrūve! Ja viņi paši remontētu, tad par šādu problēmu nerunātu, jo viss tiktu sataisīts!
Un, kļūdas gadās visiem, jautājums, cik bieži! Kāds liels, tiešām liels serviss reiz atļāvās apgalvot, ka C124 neesot 3,0 litru motoru un tas esot kaut kāds konstruktors... Ko lai domā par tādiem?

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 60 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012