Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 37 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4
Autors Ziņojums
 Tēma: Uz skati un CO
AtbildeAtbilde saņemta: 30. Jūnijs 2004, 20:01 
Lietotāja avatārs
man ielika triis 2. :ermm: un viens no tiem bija par CO :x Tas tapee, ka man ir uzlikta gaaze un ja taa ir uzlikta, tad vinji CO meera tikai ar gaazi. Tagad jaaregulee veel gaazes padeve. :pillepalle:
Vēl biku pilēja eļļa no kārbas un priekšējā kardāna mufta bija biku izdauzīta. :cry:
Bet viss pārējais bija pa 0. ;)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Jūlijs 2004, 09:43 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Citēt:
[user]473|Janka|[/user]man ielika triis 2. :ermm: un viens no tiem bija par CO :x Tas tapee, ka man ir uzlikta gaaze un ja taa ir uzlikta, tad vinji CO meera tikai ar gaazi. Tagad jaaregulee veel gaazes padeve. :pillepalle:
Vēl biku pilēja eļļa no kārbas un priekšējā kardāna mufta bija biku izdauzīta. :cry:
Bet viss pārējais bija pa 0. ;)

Jūtu līdzi, patiešām. Manuprāt lielākā scheize tev ir ar to, ka kārba pil. Ja to grib novērst "pareizā veidā", t.i. kapitālais remonts, kas ietver remonta komplekta nomaiņu - visas blīves un visādas plastmasas utml, tas tev maksās vismaz 300ls. [pie RAAP] (pats to esmu darījis :whistle: ) turklāt priekšējā kardāna mufta arī ir dārgākā no visām trim mantām, kas dilst uz kardāna. ja nemaldos, tad kaut kādi 45ls plus darbs. :blink:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Jūlijs 2004, 20:10 
Lietotāja avatārs
Biju servī šodien. Nomainiju mufru un aizmugurējo blīvslēgu(saļņiks) kārbai, un nomainiju filtru un eļļu kārbai. Izmaksājās ļoti lēti. :) Eļļa + filtrs + blīve + aizmugurējais saļniks + darbs(kopā ar muftas maiņu) =50Ls =) "Rapa" servī(Artilērijas 48) par visu to pašu prasija 105 Ls.
Priekšējā kardāna mufta maksāja 54Ls. :( Mufta no w124 300E sedana (47LS) nederēja, vajadzēja pirkt muftu, kas ir paredzēta w124 CE300_24V, kaut gan man nav 24V.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Jūlijs 2004, 21:39 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 19:48
Atbildes: 2846
Atrašanās vietas: Rīga, Latvija
Mašīna: 4x4
:woohoo: arii shodien izgaaju skati ar pirmo reizi

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Jūlijs 2004, 09:39 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]580|MBcoupe|[/user]:woohoo: arii shodien izgaaju skati ar pirmo reizi

Man priex par tewi.
=)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Jūlijs 2004, 15:28 
Lietotāja avatārs
Bet tu aizmirsi pateikt, kur to varēja izdarīt par 50Ls ;)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Jūlijs 2004, 17:22 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]1270|Araabs|Janka![/user]Bet tu aizmirsi pateikt, kur to varēja izdarīt par 50Ls ;)

gaidiju kamēr man kāds to pajautās.
:evil:

Remontējos pie Ērika, iespējams kāds zina kur tas ir, atrodas Centrā uz Avotu ielas. Telefons: 9413366 8)

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 37 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012