Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 71 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Lotos eļļa
AtbildeAtbilde saņemta: 13. Jūlijs 2009, 20:31 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Citēt:
13 July 2009 21:27:15 kabos rakstīja:
Un ja kāds gribētu zināt kur kādas eļļas tiek ražotas, tad varētu pastāstīt dažas interesantas lietiņas, kā tik mūs nečakarē....

+1

tas gan, mēs daudz ko pērkam, nezinot, ko mēs pērkam īsti :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Jūlijs 2009, 21:29 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 23. Jūnijs 2007, 17:32
Atbildes: 1848
Mašīna: mella raķete
es beigu beigās ieleju Mobil :nu:

dabuju par pieņemamu cenu

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Jūlijs 2009, 21:32 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 11. Oktobris 2005, 10:00
Atbildes: 569
Atrašanās vietas: Latvija, Rīga
Mašīna: W140 S300TD
Citēt:
13 July 2009 22:29:42 bite747 rakstīja:
es beigu beigās ieleju Mobil :nu:

dabuju par pieņemamu cenu

cik tad pienemama cena Mobil un kur???? interese 10W40

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Jūlijs 2009, 12:34 
Lietotāja avatārs
Nez kur tad palika Viks, mani tik tiešām interesē, kā viņš var dabūt Lotos pussintētiku par 5 ls kanniņu...?
Un jā , mani ar interesē, tīri profesionāli, cikt tad ir tā pieņemamā cena Mobil pussintētkai? Pats neliešu, nealkstu pēc šī brenda, bet interesanti...

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Jūlijs 2009, 12:50 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

intresanti saki :P

kurš tad tavuprofessionālu prāt ir labs, ko var liet?

(stokkerā 30%atlaide visai produkcijai, tostarp Valvoline eļļam, ja nu kādam vajag)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Jūlijs 2009, 10:54 
Lietotāja avatārs
nu ja, tagat jau visi laiž cenas zemē, Valvoline, Mobil jau arī lētāks palicis,Statoil vispār par sviestmaizi var dabūt..
Un negribu tā īpaši nevienu izcelt, jo īstenībā jau pateikt ko par ielieto eļļu var tikai tad kad ir veikta tās fiziski-ķīmiskā pārbaude, pēc kādiem 10 000 nobrauktiem km. tad var redzēt kas tai kanniņai bijis vēderā, un ne vienmēr tas rezultāts ir tik labs kā tam vajadzētu būt.
varu pateikt kas man nepatīk, man nepatīk no Beļģijas/Holandes/Anglijas nākušās mazo brendu eļļas, jo principā tieši uz turieni iet sastāviem krievijā ražotās I20/I40, ko var izmantot kā lētu bāzes eļļu smērvielu ražošanai.
Principā jau visu lielo brendu eļļas ir pērkamas un lejamas dzinējos, neskatoties ka lielākoties tās jau tagat nāk no austrumu kaimiņiem, jo kā man stāstīja cilvēks , kas principā bija Shell konkurējošās firmas pārstāvis, tad Shell rūpnīca Turcijā esot galvas tiesu pārāka par tā paša Shell rūpnīcu Somijā.Bišķiņ jau viņi seko saviem brendu labajam vārdam, kaut gad dažreiz gadās arī kāzusi, arī tepat Latvijā ir bijuši.
kas attiecas uz mazākiem ražotājiem, tad pirms liešanas būtu vērts uzzināt, vai viņi paši ražo bāzes eļļas, (minerālajām eļļām) jo pussintētikai un sintētiskajām motoreļļām, lai vispār dabūtu sertifikātus un klasifikācijas, ir jābūt ražotām no konkrētām sintētiskajām bāzes eļļām, ko principā ražo tikai Exxon/Mobil un Shell, un vēl kaut kādas 2 kompānijas...tā ka principā, ja pērk sintētiku vai pussintētiku, tas pats Mobils vai Shell ir visiem iekšā, ja nu protams tas nav vispār kaut kāds kreisais produkts.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Jūlijs 2009, 10:59 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Ja pareizi tevi sapratu tad pussintētikai bāze visiem ir viena!

tomērs tirgus piedāvājum ļoti dažāds un cenas arī, saprotot arī ka par brendu ir japiemaksa, bet tomēr, gan jau ka ir taču kaut kādas dabavkas kas tās eļļas atšķir?

pēc tevis teiktā sanāk ka mēs te tikai brendu pērkam

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Jūlijs 2009, 11:47 
Lietotāja avatārs
Ir tikai trīs lielākie eļļu piedevu ražotāji, Infineum, Lubrizol un Afton, kuru piedevas lietojot, eļļu ražotājs var saņemt dzinēju ražotāju aprobācijas, un šīs piedevas lieto prakstiski VISI eļļu ražotāji, izņemot Lukoil kas paši sev piedevas ražo.Un tās piedevas jau arī pārsvarā nav nekāds brīnums, tie ir parasti ķīmiski elementi, tādi kā Al,Ba,B, Mg,Mo,Si,Zn un citi, tikai attiecīgās proporcijās un kombinācijās.
Taka pa lielam tiešām ir tā ka mēs visi pērkam tikai brendu. Nu ir daži izņēmumi, kad ir kaut kādas eļļas , ko ražo tikai kāds viens konkrēts uzņēmums, bet tā parasti ir specifika vai industriālās eļļas, ko ielas lietotājam nemaz nevajag, vai arī kāds jauns produkts, ko kāds ir izstrādājis priekš kāda jaunākas paaudzes dzinēja, bet tad jau parasti pēc kāda laika tas parādās arī citiem.
Ir vēl daži ražotāji kas pievieno papildus molibdēnu, vai vēl kaut kādus brīnumus, bet neiesaku ar to experimentēt, jo tas pats molibdēns tīri teorētiski dzinējā var ar liaku sacietēt un sākt lobīties nost no cilindru sieniņām.......

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Jūlijs 2009, 12:43 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Jūnijs 2004, 14:54
Atbildes: 529
Atrašanās vietas: LV Jelgava Rīga
Mašīna: CLK320 jau 5gadi
Citēt:
14 July 2009 13:50:39 bite747 rakstīja:
intresanti saki :P

kurš tad tavuprofessionālu prāt ir labs, ko var liet?

(stokkerā 30%atlaide visai produkcijai, tostarp Valvoline eļļam, ja nu kādam vajag)

Aha, baigi patīk ka viņi ik pa laiciņam pārvācas:P ...tikko paņemu Valvoline MaxLife ATF par piečuku litrā:super:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Jūlijs 2009, 13:23 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 16. Jūnijs 2004, 14:39
Atbildes: 1296
Atrašanās vietas: Latvija, Rīga
Mašīna: Electra Revil 1
Es braucu ar MOTUL. Citu eļļu mani nepierunās ieliet neviens.
LOTUS - var tirgot uz krieviju :ata:

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 71 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012