Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 150 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: MB un gāzes iekārta
AtbildeAtbilde saņemta: 26. Februāris 2009, 11:08 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Maijs 2007, 15:53
Atbildes: 2972
Atrašanās vietas: Riga LV
Mašīna: Ford Explorer E1, ce124, mb310
ja tiesham daudz jabrauc, vai paraak liels paterinsh - tad noteikti gazei plus, gan cena, gan ekologija. gan ertums uzspildei.
bet par dzineja bojashanu... varbut varbut, bet stiprak to boja nepareiza ekspluatacija tomer. pat tikai uz benzina.
mana doma - jamaina regulari un pareiza ellja un lidz 30-40 gradiem jasildas uz benzina, tad resurss bus liels

w201, w124, t124, c124, w202, w208, w210, t210, w116, w123, w126, mb100 un Vito 2,2D dazhas lietotas detaljas.

DJ privatajiem pasakumuem - korporativie, banketes, kazas, dz.dienas etc. PM

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Februāris 2009, 14:03 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 30. Decembris 2006, 15:31
Atbildes: 2588
Atrašanās vietas: Rīga
Neivēroju faktu ka cilvēkiem ar 1300Ls par v6 ir rr džīiīīips....

Tas maina lietas būtību ... kā aņukā
Vasja vasja skoko za lampočku pomenjatj sprositj?
Nu sprosi rublei 20...
Vasja tam k lampocke dzip nado pridelatj s tonirovanami stjoklami i s hromirovannoj resotkoi....
Nuuuu dāaaa tak eto vesi menjait kardinalno et dnja na dva raboti budit ...poka dzip krutitj budim paka stjokla na mesto pastavim...
tišči tri baksov..... :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Februāris 2009, 14:28 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Plash, jaunajiem auto ir TĀDA elektronika, ka viņa vienkārši nesapratīs pēkšņu daļas agregātu neesamību. Pazīstu Audi Centra elektiķi — šis pirms pāris gadiem teica, ka jaunajiem Audi nevar uzlikt ne rūpnīcas signalizāciju, jo elektosistēma sajūt vēl vienu patērētāju, kas nozīmē kļūdu un auto vairs nav iedarbināms. Ka tai sistēmai neko normāli nevar ne pielikt, ne atņemt. Lai to visu apietu... Tur arī tā $$$ aiziet, kurš nu cik godīgi čakarējas. Tas ir tas pats, kas ņemt, vērt vaļā datoru un pārlodēt mikroshēmas. Man 1997. gada MB elektronika viena spoguļa defekta dēļ pati palēnām atslēdza daļu aprīkojuma un pēc tam vēl kārbai ieslēdza avārijas režīmu. Viens mazs īsais spogulī un auto palēnām ieslēdz avārijas režīmu! Attiecīgi šādai elektronikai kaut ko izravēt ārā un pēc tam ar to spēt normāli braukt nepietiks ar pāris vadu pārgriešanu un dažu citu savienošanu. Izdarīt var visu, protams, bet katrai lietai sava pieeja.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Februāris 2009, 14:37 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

manuprāt te līdz formula :

Daudz brauc - gāze jeb mazs dzinējuliņš
maz brauc - "nevajag bojāt pagastu"
brauc ar Premium klases auto virs 50 K - māki saliet un nepuksti

kaut kā tā, pārējais te ir demagoģija. ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Februāris 2009, 17:11 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 22. Februāris 2007, 19:20
Atbildes: 831
Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]Plash, jaunajiem auto ir TĀDA elektronika, ka viņa vienkārši nesapratīs pēkšņu daļas agregātu neesamību. Pazīstu Audi Centra elektiķi — šis pirms pāris gadiem teica, ka jaunajiem Audi nevar uzlikt ne rūpnīcas signalizāciju, jo elektosistēma sajūt vēl vienu patērētāju, kas nozīmē kļūdu un auto vairs nav iedarbināms. Ka tai sistēmai neko normāli nevar ne pielikt, ne atņemt. Lai to visu apietu... Tur arī tā $$$ aiziet, kurš nu cik godīgi čakarējas. Tas ir tas pats, kas ņemt, vērt vaļā datoru un pārlodēt mikroshēmas. Man 1997. gada MB elektronika viena spoguļa defekta dēļ pati palēnām atslēdza daļu aprīkojuma un pēc tam vēl kārbai ieslēdza avārijas režīmu. Viens mazs īsais spogulī un auto palēnām ieslēdz avārijas režīmu! Attiecīgi šādai elektronikai kaut ko izravēt ārā un pēc tam ar to spēt normāli braukt nepietiks ar pāris vadu pārgriešanu un dažu citu savienošanu. Izdarīt var visu, protams, bet katrai lietai sava pieeja.

Līdzīgi ar jaunajiem MB, Domeniksa servisa vadītājs teica, ka neesot ietecams likt papildus signalizācijas, standarta tāpat esot pietiekoši labas, un jau panāktas vienošanās ar apdrošināšanas kompānijām, ka kasko nevajag neko papildus.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Februāris 2009, 17:39 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]2|SZ|[/user]manuprāt te līdz formula :

Pareizi SZ. Vienakrsi cilveki neadekvati verte viens otru. es rekinu ka sev. cits rekina ka piramidu laika MB.
Man ir kaifs par to ka uzvedas benzina auto. kaut vai 25 l tere. tapec jau masina ir domata (mana gadijuma) lai man butu kaifs ar vinu braukt, iekapt, pakasit kuli, paspaidit podzinas, pedelaisus paspaidiit nevis rekinat gadus 7 uz prieksu kas izdevigaks par 30 santimiem.
Masina man ir no punkta A uz punktu B ar komfortu un baudu. Citam varbut citadak.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Februāris 2009, 18:26 
Eksperts
Lietotāja avatārs

cik cilveku, tik viedoklju :)
man paveicas but tadam, kuram pirmais autinsh bij Mercedes, un pa tiem vecim laikiem 2,3 dzinejs 201 kuzavam nebij jau tik lens. ja, atshkiriba braukshanai uz benzina bija, bet ljoti maza, jo iekarta bij Hollandieshu 3 kamernieks, un gazes reguleshanai un laboshanai netika ekonomets. tatad, uz dinamikas un atruma taupits netika. Vel pa to laiku tika manits, ka gaze no gazes atshkiras. Reizme autinsh brauc, bet reizem gandriz. Tatd ari neidealo gazes konsistences del` ari var vainot gazes iekartas.

otris vispar pretejais gadijums - tagad braucu ar 4.0 amerikani, vinsh uz gazes brauc daudz labaak un dinamiskaak, protams, varetu aizraukt uz servisu, sho to nopirkt un noregulet benzinu, bet tas maksas ap pusi no autinja pirkshanas vertibas, ta ka vo te ir tiesham dubultejais taupijums, gan uz degvielas, gan uz apkopes.

vel var iztelot gudrinieku un pateikt, ka shai valdibai ujn valstij ka tadaj neuzskatu, ka musu celju limenis atbilst tiem akcizes nodokliem, kurus mes maksajam, tatad, tie nav pelnijushi tos nodokljus no manis.

bet par jaudam, dinamiku, skanjam, ertibam, man ir cits viedoklis, nepirkt dizeli, gaze noteikti ir labaaka.

w201, w124, t124, c124, w202, w208, w210, t210, w116, w123, w126, mb100 un Vito 2,2D dazhas lietotas detaljas.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Februāris 2009, 18:27 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]257768|AK77|[/user]
Citēt:

Pareizi SZ. Vienakrsi cilveki neadekvati verte viens otru. es rekinu ka sev. cits rekina ka piramidu laika MB.
Man ir kaifs par to ka uzvedas benzina auto. kaut vai 25 l tere. tapec jau masina ir domata (mana gadijuma) lai man butu kaifs ar vinu braukt, iekapt, pakasit kuli, paspaidit podzinas, pedelaisus paspaidiit nevis rekinat gadus 7 uz prieksu kas izdevigaks par 30 santimiem.
Masina man ir no punkta A uz punktu B ar komfortu un baudu. Citam varbut citadak.

bet vienauga +1

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Februāris 2009, 19:23 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Jūnijs 2005, 13:17
Atbildes: 1738
Atrašanās vietas: Iecava
Citēt:
[user]257768|AK77|[/user]
Citēt:

tā nu ir tīrākā zīmēšanās. Zemiski.

Nav smuki vīpsnāt un "nesaprast" cilvēkus kuriem ir jārēķina, nevis "kaifot kaut tērē 25 litrus".
Vai tiešām nevarēji iedomāties ka par gāzi diskutē tikai tie kuriem IR jārēķina, jo pretējā gadījumā jebkurš gribētu "kaifot, kaut tērē 40 litrus".

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Februāris 2009, 19:37 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Visu cītīgi neizlasīju, tomēr ir viens sens secinājums:
cilvēkam, kuram IR jārēķina, nevajag pirkt tikt dārgu auto kā MB.

Kāpēc pirkt auto, kas jau defoltā ir dārgs visās pozīcijās, ja cilvēks skaidri zina, ka nevar to atļauties?

Manai sievai nav svarīgi ērtums utt. Viņa nopirka Golfu 4 (kas ir labs kompromiss starp pilnīgu sū un MB). Salīdzinājumam - manam W210 jaunas riepas maksā ap 100ls gab.
Golfam pa 100ls var nopirkt visas 4.

Kāpēc pirkt to, ko nevari atļauties?

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 150 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012