Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 42 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Automāta eļļa
AtbildeAtbilde saņemta: 15. Augusts 2007, 15:52 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Jūnijs 2005, 13:17
Atbildes: 1738
Atrašanās vietas: Iecava
Citēt:
[user]187345|Normiks|[/user]normālā servisā dara
pats var noliet tikai daļēji
viena daļa paliek iekšā, bet servisā tur tiek klāt ar speciāliem rīkiem.

nevis normālā servisā, bet pēc pieprasījuma, un ja eļļa iepriekš ir regulāri mainīta, tad pilno maiņu darīt ir lieki!
ja reiz ražotājs paredzējis daļēju maiņu, tad kapēc meklēt kašķi?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Augusts 2007, 16:02 
Lietotāja avatārs
es jau kašķi neeeeee
es tikai domaaju, ka diez vai nu taa visi šeit auto pērk Domeniksā vai arii pērk no taadiem kuri Domeniksaa pirkushi.
Ar to es domāju, ka nopērkot lietotu auto automāta šķidrumu pirmo reizi labāk samainīt visu , un pēc tam pasham lietojot jau var daļēji.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Augusts 2007, 19:31 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2006, 06:07
Atbildes: 11936
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Das Auto
Dekxtron3 est sintetika i polussintetika!!!!!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Augusts 2007, 08:18 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Jūnijs 2005, 13:17
Atbildes: 1738
Atrašanās vietas: Iecava
Citēt:
[user]187345|Normiks|[/user]es jau kašķi neeeeee
es tikai domaaju, ka diez vai nu taa visi šeit auto pērk Domeniksā vai arii pērk no taadiem kuri Domeniksaa pirkushi.
Ar to es domāju, ka nopērkot lietotu auto automāta šķidrumu pirmo reizi labāk samainīt visu , un pēc tam pasham lietojot jau var daļēji.

es nebiju domājis ka tu meklē kašķi, bet ka nevajag kārbā kašķi meklēt ;)
bet būtībā tev absolūta taisnība - nekad nevar zināt... moška eļļa nekad vispār nav mainīta...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Augusts 2007, 08:53 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Maijs 2007, 15:53
Atbildes: 2972
Atrašanās vietas: Riga LV
Mašīna: Ford Explorer E1, ce124, mb310
Divinol Oils, www.ElamaB.lv 26556099 Andrej

w201, w124, t124, c124, w202, w208, w210, t210, w116, w123, w126, mb100 un Vito 2,2D dazhas lietotas detaljas.

DJ privatajiem pasakumuem - korporativie, banketes, kazas, dz.dienas etc. PM

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Augusts 2007, 08:56 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Maijs 2007, 15:53
Atbildes: 2972
Atrašanās vietas: Riga LV
Mašīna: Ford Explorer E1, ce124, mb310
sebe ljom eto, W140 300TD 98`, Atego, w124, 190e 2.6, BMW850i, i t.d

w201, w124, t124, c124, w202, w208, w210, t210, w116, w123, w126, mb100 un Vito 2,2D dazhas lietotas detaljas.

DJ privatajiem pasakumuem - korporativie, banketes, kazas, dz.dienas etc. PM

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Augusts 2007, 07:34 
Lietotāja avatārs
tātad....vakar pašrocīgi (pēc kādas no iepriekšējo diskusiju instrukcijām) mainīju savam automātam eļļu...viss jauki un vienkārši...visur kur vien vajadzēja smuki nolēju, tad smuki pieskrūvēju....filtriņu, tad arī uzliku kārtīgi gropītē blīvīti...nu kā pēc grāmatas.....un skrūvēju klāt.....pieskrūvēju vāciņu - leju iekšā eļļiņu....leju,leju,leju....ielēju kādus 5l ....un pēkšņi - johaidī......sāk gar vāku eļļa tecēt laukā (ja skatās uz mašīnas pakaļu, tad pa labi,apmēram pie pēdējās skrūves.....fiksi spainītis apakšā....domāju ko darīt....noleju atkal visu eļļu un ņemu vāku atkal nost (mazums..pirmā reize kaut kā blīvīte būs izgājusi no gropes, vai kāds svešķermenis iekļuvis).....visu atkal pārbaudu un 3 kārši uzmanīgi lieku klāt....leju pa jaunam......un atkal tek tajā pašā vietā......biš pavelku skrūves vaļīgāk......pakustinu un atkal savādāk skrūvēju..........leju - ATKAL TEK.......un es padodos...palika man autiņš pacelts un ar cerību,ka šodien kāds no jums varbūt ieteks - KO DARĪT???!!!!!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Augusts 2007, 07:55 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]170456|sienis|[/user]tātad....vakar pašrocīgi (pēc kādas no iepriekšējo diskusiju instrukcijām) mainīju savam automātam eļļu...viss jauki un vienkārši...visur kur vien vajadzēja smuki nolēju, tad smuki pieskrūvēju....filtriņu, tad arī uzliku kārtīgi gropītē blīvīti...nu kā pēc grāmatas.....un skrūvēju klāt.....pieskrūvēju vāciņu - leju iekšā eļļiņu....leju,leju,leju....ielēju kādus 5l ....un pēkšņi - johaidī......sāk gar vāku eļļa tecēt laukā (ja skatās uz mašīnas pakaļu, tad pa labi,apmēram pie pēdējās skrūves.....fiksi spainītis apakšā....domāju ko darīt....noleju atkal visu eļļu un ņemu vāku atkal nost (mazums..pirmā reize kaut kā blīvīte būs izgājusi no gropes, vai kāds svešķermenis iekļuvis).....visu atkal pārbaudu un 3 kārši uzmanīgi lieku klāt....leju pa jaunam......un atkal tek tajā pašā vietā......biš pavelku skrūves vaļīgāk......pakustinu un atkal savādāk skrūvēju..........leju - ATKAL TEK.......un es padodos...palika man autiņš pacelts un ar cerību,ka šodien kāds no jums varbūt ieteks - KO DARĪT???!!!!!

Ja neponjal 4evo za vāks?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Augusts 2007, 08:10 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Mašīna: Peugeot 508

Citēt:
[user]170456|sienis|[/user]ATKAL TEK.......un es padodos...palika man autiņš pacelts un ar cerību,ka šodien kāds no jums varbūt ieteks - KO DARĪT???!!!!!

A tā vāka blīve ir jauna?
Man kad RAAP mainīja eļļu, arī bija nelabi uzlikuši blīvi un sāka tecēt pēc pāris km. Tā ir bieži sastopama vaina. Arī vāks var būt apdauzīts un šķībs, tāpēc nepievelkas kārtīgi...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Augusts 2007, 08:10 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Nado zalit 4litra,zapustit dvigatel v položenije ,,P,, potom dolivat poka maslo nebudet na 10-12 mm niže otmetki ,,min,,,pogonjat korobku po skorostjam,opjat dolit na 10-12 niže otmetku ,,min,, opjat pogonjat po skorostjam koro4e po ka uroven masla stanet postojanij,prokatis vokrug kvartala prover maslo i dolej. :ninja:

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 42 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012