Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 29 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Automāts, vai, kas cits???
AtbildeAtbilde saņemta: 04. Maijs 2008, 13:00 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 04. Janvāris 2008, 23:56
Atbildes: 121
Atrašanās vietas: Rīga
124 400E 93
Auto ir sācis arvien biežāk raustīties. Dodot gāzi ir tādi, kā sitieni, itkā uz sekundi noņemtu centrālo svečvadu un pēc brīža atkal un atkal un... kamēr ātrums uzņemts. tad slīd mierīgi.
Sākumā iebraucu Barona ielā pieslēgt pie kompa. Tur mani pa taisno nosūtīja uz Rapu. Rapisti saka ka viss ok tikai jānomaina kārbas elektroniskais informācijas bloks..Tā ap 70 Ls. Ok domāts-darīts.Pēc divām dienām Sie saka , ka bloks atrodas kārbā un atsevišķi to dabūt nav izdevies. Man esot jādabū cita kārba un bez garantijām šie man to nomainīs.
Ok. Drošības un info labad iebraucu Zoļikā pie izslavēta AK meistara. Un te sākās ????? :blink: ""Sis saka, ka kārbai defektu nesaskata, bet raustās motora vainas pēc!!! Nu, lai daudz nečakarētos nolēmu visu noskaidrot Domeniksā.
"Neķer kreņķi, nomaini kārbu un viss būs ok",saka Dom....
Tagad draugi ieteica AK labāko meistaru Rīgā uz Jelgavas ielas. Bet!!!!??Viņš saka:"Es kārbu tev nomainīšu, bet raustās tev citu iemeslu dēļ. Kārba nav pie vainas." :banghead:

Ko nu? kam ticēt? Kārba man ir nopirkta un stāv jau bagažniekā, bet prikš kam mainīt, ja tā nav pie vainas?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Maijs 2008, 14:18 
Grīnšnābels
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 04. Februāris 2008, 19:59
Atbildes: 22
Iesaku pārbaudīt indukcijas spoli, man arī bija problēma ar kārbu w140, S400), raustījās un bija sitieni, uztaisīju motora diagnostiku un tur konstatēja, ka nestrādā viena indukcijas spole. To nomainīja un kārba sāka strādāt gandrīz ideāli.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Maijs 2008, 16:06 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Tā nu ir sanācis, ka man nav pazīstama neviena motorista. Varbūt kāds var ieteikt lādzīgu meistaru?
A Bosh centrā spoles defektu atklātu?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Maijs 2008, 17:18 
Grīnšnābels
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 04. Februāris 2008, 19:59
Atbildes: 22
Es motora diagnostiku taisīju Jelgavā, Autofanā. Maksā 20-25 Ls. Iepriekš jāpierakstās, taisa 1-2 stundas. Tur ir vairāki motoristi, es ieteiktu Daini, tieši viņš man abiem meršiem, 124 un 140, taisīja diagnostiku. Un abas reizes ir noteicis pareizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Maijs 2008, 18:01 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Maijs 2007, 15:53
Atbildes: 2972
Atrašanās vietas: Riga LV
Mašīna: Ford Explorer E1, ce124, mb310
podjed` na lachplesha, i ieschjo est` servis vozle 2 troleejbusnogo depo, adres ne znaju

w201, w124, t124, c124, w202, w208, w210, t210, w116, w123, w126, mb100 un Vito 2,2D dazhas lietotas detaljas.

DJ privatajiem pasakumuem - korporativie, banketes, kazas, dz.dienas etc. PM

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Maijs 2008, 20:57 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 09. Aprīlis 2007, 16:50
Atbildes: 1875
Ja raustas ka aprkastiji ..tik pat labi var buut izbeidzies degvielas suuknis ... vai filtrs ciet ... katra gadijuma aizdzen uz normalu diagnostiku un tur tev fiksi aatri pateiks kas par vainu ..
Es tikai nesaprotu kada sakara tu karbu nopirki ja tev saka ka vinja nav vainiiga ?? :whistle: kadi 300ls laikam maksaja .. :ninja:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Maijs 2008, 17:50 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Nu jā.. kārbu es nopirku uzreiz pēc tam, kad Domeniksā visa vaina tika novelta uz kārbu, un būtu jau nomainījis, ja vien ieteiktais kārbu meistars Jelgavas ielā nebūtu nebūtu sācis spriedelēt, ka kārbas tādus gļukus netaisa. Nomaiņa jau arī vairāk kā 100Ls.

Tāpēc jau griežos pēc palīdzības, jo pilnīga nesaprašana kam, lai tic. Rapisti un Dominikieši saka vienu, bet divi citi plaši pazīstami AK meistari, kuri nodarbojas tikai ar Automātiskajām kārbām, saka , ka šā modeļa kārba tādus jokus nekādā gadījumā netaisa.

Pārbaudīt, kam taisnība, jau ir izmaksājusi 350Ls un vēl 150Ls izmaksās pie maiņas. :(

Tas nu gan man būs liels pārsteigums, ja Domeniks būs kļūdījies.!!!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Maijs 2008, 19:52 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Hei!
Cik no jums uzticētos Domeniksam un bez papildus motora pārbaudes liktu virsū jauno kārbu???

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Maijs 2008, 20:16 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Neviens???!!! :scratchchin:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Maijs 2008, 22:30 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Nez, kur esmu bijis, pirmā diagnostika ir par brīvu un tad jau var apbraukāt vairākas vietas, lai salīdzinātu spriedumus. Iesaku pamēģināt vēl Biķernieku ielas sākumā (tepat jābūt svaigām koordinātēm, bet parunāt var aizbraukt arī nepiesakoties) un vēl Melnsila ielā pie Kalnciema ielas ir viens visai tehnisks vīrs.

Ja vienkārši sitieni uzņemot ātrumu nevis tieši brīžos, kad kārba pārslēdzas, tad man arī negribētos teikt, ka kārba vainīga.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 29 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012