Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 14 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Autors Ziņojums
 Tēma: - nenoņēmu no uzskaites -
AtbildeAtbilde saņemta: 07. Maijs 2012, 16:38 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 29. Aprīlis 2008, 13:11
Atbildes: 218
Atrašanās vietas: Tukums, Latvija
Mašīna: Audi C4 2.5TDI, S124 E300D
pagai6gad vareeja norakstiit auto csdd ja tas nav veicis tehnisko apskati liidz 2009 gada 31. decembrim, a kuri bija veiku6i veelaak tad tikai metala pienjem6anas punktos kam ir licenze uz auto noraksti6anu!! lai netaisitu jaunu teemu gribeeju uzprasiit kaadi dokumenti ir nepiecie6ami lai pieregjistreetu auto, ja tas ir nonjemts no uzskaites un es neesmu 6ii auto iipa6nieks, man vieniigais dokuments uz rokas ir 6ii auto sagrieztaa tehniskaa pase???

Pēdējo reizi laboja Strikermx - 07. Maijs 2012, 16:39, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Maijs 2012, 20:14 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Oktobris 2008, 22:14
Atbildes: 466
Mašīna: E300d 1995.g 300TurboD 1991.g
Citēt:
07 May 2012 17:38:38 Strikermx rakstīja:
pagai6gad vareeja norakstiit auto csdd ja tas nav veicis tehnisko apskati liidz 2009 gada 31. decembrim, a kuri bija veiku6i veelaak tad tikai metala pienjem6anas punktos kam ir licenze uz auto noraksti6anu!! lai netaisitu jaunu teemu gribeeju uzprasiit kaadi dokumenti ir nepiecie6ami lai pieregjistreetu auto, ja tas ir nonjemts no uzskaites un es neesmu 6ii auto iipa6nieks, man vieniigais dokuments uz rokas ir 6ii auto sagrieztaa tehniskaa pase???
Šajā gadijumā visizsmelošāko un kompetentāko atbildi varēs saņemt CSDD. Ja auto ir noņemts no uzskaites norakstišanai(utilizācijai), tad visticamāk ka auto piereģistrēt vairs nevarēs neviens, bet ja noņemts no pagaidu uzskaites, tad būs vajadzigs pēdējais ipašnieks vai viņa pilnvarota persona(ari pilnvara). Ar to vajadzētu pietikt. Nezinu tik vai uz pārreģistrācijas momentu ir vajadziga OCTA.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Maijs 2012, 21:24 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 25. Aprīlis 2009, 21:35
Atbildes: 359
Mašīna: w203,w168
Citēt:
07 May 2012 17:38:38 Strikermx rakstīja:

Ja nonemts no uzskaites un gribi pieregistret bez saimnieka brauc uz tuvako autoplaci,tur raksta rekins-uzzina uz jauna saimnieka varda un tad uz CSDD.Vel var vienreiz CSDD pagarinat uz menesi,ari bez veca saimnieka.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Maijs 2012, 23:22 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Pilnvara neuzliek nekādas tiesības, jo īpaši pēc termiņa beigām. VISI mēsli, kas ar to auto var būt sastrādāti, karāsies uz Tava kakla. Visādas braukšanas dzērumā utt. Tur nekādas norakstīšanas nepalīdzēs, jo viss būs jānomaksā pirms tam. Principā ieteiktu papētīt pašam, kur var tikt klāt, kas ar to auto pa šo laiku noticis, jo vēl pirms gada tā bija populārākā krāpnieku shēma gan negodīgām rīcībām, gan vienkārši auto izkrāpšanai. Godīgos varēja atsijāt vienīgi tā, ka viņš pretī dod ķīlā kādu savu īpašumu — krāpnieki nekad nebija gatavi sniegt nekādas papildu garantijas!!! Skaties, ka neesi iekritis pēc pilnas programmas!

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 14 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 2 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012