Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 3715 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 372  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Tehniski jautājumi I
AtbildeAtbilde saņemta: 23. Februāris 2011, 09:13 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2006, 06:07
Atbildes: 11936
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Das Auto
Citēt:
23 February 2011 09:11:10 benzman rakstīja:
Citēt:
23 February 2011 09:03:48 vabo rakstīja:
na baze silikona provoda možno obrabativatj,dļa kontaktov ,,wamurla ,, tut
: http://www.argus.lv/index.php?cPath=601_610_984&sort=2a&page=1

Ar līdzekļiem uz silikona bāzes srīkst apstrādāt vadus, bet ne kontaktus!!!
Silikons izolē vadu no mitruma, līdz ar to var apstrādāt augstsprieguma vadus un tamlīdzīgi, kur ir nepieciešams izvairīties no mitruma. Apstrādājot abas kontakta virsmas ar silikonu un tikai tad saliekot kontaktus kopā, savienojumā var nebūt kontakts vispār! It īpaši, ja caurplūstošās strāvas ir pietiekoši mazas, lai to kontaktu nodrošinātu izsitot cauri silikona izolāciju!
Mi obo dnom i tomže govorim:) toka na raznih jazikah:shura:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Februāris 2011, 09:19 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Jūnijs 2007, 22:34
Atbildes: 5193
Mašīna: W124
[/quote]Mi obo dnom i tomže govorim:) toka na raznih jazikah:shura:
[/quote]

Ok, tad jau viss skaidrs, tikai izsakies skaidrāk, citādi var arī pārprast. :super:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Februāris 2011, 09:21 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Jūnijs 2007, 22:34
Atbildes: 5193
Mašīna: W124
Tajā linkā tur visi ir kaut kādi aerosoli un eļļas, vajadzētu jau kaut kādu smērei līdzīgu labāk.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Februāris 2011, 11:37 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Senos laikos man bija regulāras problēmas ar kontaktiem gabarītu spuldzītēm pakaļējos lukturos. Un tad vienā pazīstamā servisā tur uzpūta kaut kādu speciālu aerosolu kontaktiem. Par aerosolu neko nezinu, bet tam auto jau kādus 5 gadus nav bijis vairs jākrāmējas ap spuldžu kontaktiem lukturos. Tā kā risinājumam ir jābūt!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Februāris 2011, 12:40 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 30. Marts 2010, 19:46
Atbildes: 67
Atrašanās vietas: Riga
Mašīna: CE220 W124
Citēt:
16 February 2011 14:56:20 Mizx rakstīja:
Citēt:
16 February 2011 09:14:13 GAZ rakstīja:
Kungi,

w124 CE220 M111.960 motors. Nekad neviens mersis nav bijis, kaa vinjiem jaasilst pe -20?

Un veel, kaads ir jaucis vaditaja sedekljus? Man silst tikai muguras dalja, ne apaksha, tas varetu but kontakta vai sildelementa problema? Megnaju mekleet arzemju forumos, laikam izvelos greizus atsleegvardus. Un shaadaa laikaa pasham peetiit... Njeeeerh.
Jāsilst ātri, sliktākajā gadījumā šādā laikā 15 min. Ja nepirki oriģinālo termostatu, tad tiem vispār ir ārkārtīgi augsts brāķa procents, servisos par to nebrīnās. Kaut kur biju publicējis viena konkrēta servisa pieredzi, cik atceros, tad no 10 viens nebija labs.

Par beņķi — sāc ar vadu un kontaktu izraustīšanu. Bet iespējams, ka pats elements sabojāts, to W124 var nomainīt atsevišķi nemainot visu beņķi. Izgāžot kolu beņķī visādas lietas ar tiem atgadās.

Tātad, pirms nedēļas nomainīju termostatu, uzliku Wahler un vēroju auto uzvedību. Silst ļoti ātri, pie -20 aptuveni 10-15min līdz darba temperatūrai. Bet slktā karma mani nav pametusi par kādiem pagātnes grēkiem. :) Dzinējs uzsilst, ja nelietoju salona apsildi. Man ir automātiskā klima un lūk, kā viss notiek:

Tikko iedarbināts dzinējs, režīms Auto un EC. Sākumā, protams, neko nepūš, gaida, kamēr uzsils dzinējs. Pamazāk pēc dažām min. sāk pūst remdenu, bet dzinējs neuzsilst vairāk par 60. Izslēdzu pūtēju, motors momentā uzlec līdz 90. Kad ieslēdzu apkuri, nokrīt līdz 75. Un tas ir braucot. Ja stāvu uz vietas, tad vispār līdz 40 nokrīt. Ja riktīgi stiepju un turu zemākā robā, tad kkā ap 80 gradiem var noturēt.
Daļējs risinājums ir pečku eslēgt low nevis auto pūšanas režīmā. Vai arī cikliski te izslēgt, te atkal ieslēgt apkuri.
Ok, es zinu, ka apkure pa lielo loku darbojas arī kā motora dzesētājs, bet kamōōn, tas ir Mercedes, ja es brauktu ar Ford Fiesta, man nebūtu jautājumu. Es neticu, ka veiksmīgas biznesmenis Hanss vai Klauss tikko nopircis jaunu MB CE220 būtu ar mieru braukt šādā režīmā ziemā.
Un otrs, es vienu vakaru braucu normāli, kad viss saslēgts, ārā -15, diezgan daudz stāvēju uz vietas, bet temp bija 90 un viss chikiniekā. Tāpēc man ir aizdomas par kādu iespējamu problēmu.
Un vēl, kāds nav atradis kkur niansēs aprakstu par autoklimatkontroli (man ir info no owners manual)? Jo pat tad, kad motors ir karsts un es uzstādu 26 salonā, nav tā, ka pūš karstu gaisu. Un kā klimas smadzenīte iedomājusies sasniegt 26 graadus, puushot ne vairak par 24?
Siltaakaa laikaa zem -10 jau vss kartiibaa, sasilda lidz 22-23 kaa uzlikts un tad samazina ventilatora apgriezienus. Bet man kaitina, ka kaut kas mashiinaa nestradaa kaa vajag. :) Aicinu uz diskusiju. Varbūt tie ir tikai strazdi manā galvā. :D

Un par sēdekli, to laikam nāksies labot pavasarī, nav jau daudz vairs palicis.

p.S. man klaviaturai r problemas ar "i" burtu, atvanojos par ortografijas kludam.

Pēdējo reizi laboja GAZ - 23. Februāris 2011, 12:46, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Februāris 2011, 13:01 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

GAZ, tieši tā bija ar C124 un pilno klimatu uz pogām, kad termostats bija defektīvs... Normāli pat lielākajos mīnusos sildot uz maksimumu temperatūra nekrītas!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Februāris 2011, 13:18 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Sasodīts un nolādēts!
Uzliku Wahler termostatu, bija jārīkojas ātri un oriģinālajam pakaļ skret nebija laika. Noskaidroju, ka Wahler termostati ir ļoti ok. Tiešām var būt, ka tik elementārā ierīcē kļūdās un uztaisa brāķi visi, izņemot oriģinālo?

Ok, labi, pieņemsim, esmu pakāsis 20Ls ar visu darbu un laiku. Bet kad dzinējs ir pie pilnas temperatūras, ieslēdzot apsildi, uz brīdi taču (līdz temp. nokrītas) taču vajadzētu būt siltumam, vai ne?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Februāris 2011, 13:28 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
23 February 2011 13:18:33 GAZ rakstīja:
Sasodīts un nolādēts!
Uzliku Wahler termostatu, bija jārīkojas ātri un oriģinālajam pakaļ skret nebija laika. Noskaidroju, ka Wahler termostati ir ļoti ok. Tiešām var būt, ka tik elementārā ierīcē kļūdās un uztaisa brāķi visi, izņemot oriģinālo?

Ok, labi, pieņemsim, esmu pakāsis 20Ls ar visu darbu un laiku. Bet kad dzinējs ir pie pilnas temperatūras, ieslēdzot apsildi, uz brīdi taču (līdz temp. nokrītas) taču vajadzētu būt siltumam, vai ne?
Kur temperatūra nokrītas? Nē, MB temperatūra uzkāpj līdz motora darba temperatūrai un pēc tam piesilda salonu līdz prasītajai.
Vienā lielākā servisā, kur apkopj uzņēmuma autoparku man atzina, ka šobrīd viņiem gadoties defektīvs apmēram katrs desmitais termostats. Tā tas vienkārši esot, tāpēc labāk ātri to uzstādīt, novērtēt, lai var pagūt vēl pa garantiju nomainīt.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Februāris 2011, 17:17 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Citēt:
23 February 2011 13:28:16 Mizx rakstīja:
Citēt:
23 February 2011 13:18:33 GAZ rakstīja:
Sasodīts un nolādēts!

Kur temperatūra nokrītas? Nē, MB temperatūra uzkāpj līdz motora darba temperatūrai un pēc tam piesilda salonu līdz prasītajai.
Vienā lielākā servisā, kur apkopj uzņēmuma autoparku man atzina, ka šobrīd viņiem gadoties defektīvs apmēram katrs desmitais termostats. Tā tas vienkārši esot, tāpēc labāk ātri to uzstādīt, novērtēt, lai var pagūt vēl pa garantiju nomainīt.

Motors uzsilst lidz 90 gradiem, viss ok. Tiklidz iesledz pecku, motora temperatura nokriitas lidz 50-60 gradiem. Tas ari ir termostats? Aizdomiigi.
Ok, bet tad, kad ir tie 90, ja esledz pecku, vajadzetu vismaz mirkli puust karstu gaisu, vai ne? Bet taa nenotiek, ir taads mazliet virs slilta.

Baigi negribetos griezt rinjkja danci ar termostatu, par mainju tapat jamaksaa. Ja es butu njemis servisaa, kuram savs veikals, tad citadi.

Sheit ir viens topiks, kur jaunietis ciinaas ar lidzigu problemu.
http://www.mbclub.lv/?id=40000010&topic=815610&showFrom=40&query=&searchType=

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Februāris 2011, 17:21 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Mašīna: Peugeot 508

Ja motors uzsilst līdz 90 normāli, tad nav ko termostatu mainīt. problēma ir klimatniekā.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 3715 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 372  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012