Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 373 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 38  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Lietuvas C123 kluba salidojums 2006
AtbildeAtbilde saņemta: 25. Augusts 2006, 15:36 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]RĪGA - ĶEKAVAS LUKOILS - VECUMNIEKI - SKAISTKALNE - ROBEŽA - BIRŽI - VABALNINKAI - PANEVĒZIS - UTENA - VIĻŅA

Un 2 satikšanās punkti ar tiem, kas kaut kādu iemeslu dēļ neatrodas Rīgā pie Maxima 6:00 vai vēlāk pašķiras:
1. punkts pēc Lietuvas robežas (jo pirms mēs sakarīgi sastapties nevaram), varianti izskatāmi sākot no Pasvalys pilsētas līdz Paņevežas apvedceļa beigām, kur nu noteikti brauks visi. Man ir slikta karte, tāpēc šobrīd nepateikšu neko precīzāku.
2. punkts -- pilsētiņa īsi pirms Viļņas, kurā salasās visi, kas kaut kādu iemeslu dēļ nebija kopā braucot pa bāni.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Augusts 2006, 15:38 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 16. Jūnijs 2004, 14:39
Atbildes: 1296
Atrašanās vietas: Latvija, Rīga
Mašīna: Electra Revil 1
Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]Tā, pamanīju vienu lietu, ka precizēta ir pirmā tikšanās vieta Lietuvā, kas ir pirmā stāvvieta pēc Pasvalys, jo tur verētu būt tālākais punkts lai sazvanītu tos, kam tālāk Lietuvā mobilie nestrādās. Braucēju pieredze liecina, ka tas ir labākais variants, tiesa, nav ne jausmas, kā tas stāvlaukums varētu izskatīties, tāpēc mums būs jābūt kopā, lai esam pamanāmi.

MARŠRUTĀ PASVALYS NAV PA CEĻAM :whistle:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Augusts 2006, 15:49 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Nja, tā iet, kad nav normālas kartes / minētas pārāk mazas pilsētiņas...
Būs vien jābrauc uz Pasvalys, līkums tur tik un tā nesanāk, tāpēc šī vieta tika ierosināta. Paņevežā kāds varētu būt grūti sastopams, jo būtu bez mobiliem sakariem...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Augusts 2006, 15:58 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 16. Jūnijs 2004, 14:39
Atbildes: 1296
Atrašanās vietas: Latvija, Rīga
Mašīna: Electra Revil 1
braukšana uz pasvaly ir garām, jo tas:
1. ir līkums
2. Ceļa posms Pasvalys-Panevēzis ir REMONTS!!!!!!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Augusts 2006, 16:03 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 23. Marts 2005, 11:36
Atbildes: 814
Atrašanās vietas: Rīga
Piedodiet! A varbūt nebrauksim vispār??? :ninja:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Augusts 2006, 16:08 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]
Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]RĪGA - ĶEKAVAS LUKOILS - VECUMNIEKI - SKAISTKALNE - ROBEŽA - BIRŽI - VABALNINKAI - PANEVĒZIS - UTENA - VIĻŅA

Un 2 satikšanās punkti ar tiem, kas kaut kādu iemeslu dēļ neatrodas Rīgā pie Maxima 6:00 vai vēlāk pašķiras:
1. punkts pēc Lietuvas robežas (jo pirms mēs sakarīgi sastapties nevaram), varianti izskatāmi sākot no Pasvalys pilsētas līdz Paņevežas apvedceļa beigām, kur nu noteikti brauks visi. Man ir slikta karte, tāpēc šobrīd nepateikšu neko precīzāku.
2. punkts -- pilsētiņa īsi pirms Viļņas, kurā salasās visi, kas kaut kādu iemeslu dēļ nebija kopā braucot pa bāni.

Es laikam esmu duma! Pateica tak, ka pie lukoila piebraukt nevar! Vai ja es negribu braukt pie maximas 6:00, tad kur varēs satikties ķekavā. Respektīvi - vai tad stāsies pie veikala?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Augusts 2006, 16:09 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]55144|Electra|[/user]
Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]
Citēt:

Es laikam esmu duma! Pateica tak, ka pie lukoila piebraukt nevar! Vai ja es negribu braukt pie maximas 6:00, tad kur varēs satikties ķekavā. Respektīvi - vai tad stāsies pie veikala?

Labi, sorre! Aizmirsam par vārdu negribu! Ja līdz rītdienai nepārdomāšu vispār, tad būšu pl. 6:00 pie maximas!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Augusts 2006, 16:10 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

noslāpējam emocijas......... :kick:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Augusts 2006, 16:13 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

:kick:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Augusts 2006, 16:22 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Atkārtošu -- Pasvalys ir vienīgais sakarīgais veids sastapt tos, kas mums nepievienojas no Rīgas un mums tur IR jābrauc, par ceļa remontiem brīdinājām, arī pēc Paņevežas to nebūšot mazāk. Tā kā ir vēl tikšanās vietas ar Heni un automazgāšanas vietā, ir iespēja nebraukt uz Pasvalys un doties uzreiz uz nākamo tikšanās vietu pa jebkuru citu ceļu. Par to nediskutēsim te, bet no rīta tiekoties. Šos tikšanās punktus vairs mainīt nav iespējams.

Tikšanās Ķekavā / pēc Ķekavas Lukoila vai vēl kur -- ir iespējama. Bet vai tāpēc jāaptur visa kolonna? Man nav skaidrs, vai un cik mašīnas būs katrā vietā, tātad, kad pabrauc garām citi, startētāji no šīm vietām spiež pedāli grīdā un ķer citus ciet, PIE KATRA STABA NESTĀJAMIES un braucēji no turienes pievienojas pārējiem, kas vajadzības gadījumā var samazināt ātrumu. Par īpašajām pīppauzēm varam vienoties braucot un sazvanoties. Ne viens vien minēja, ka grib ātrāk nonākt galā...

Piedevām -- loģiska sastapšanās gribot negribot sanāk arī robežas rajonā, kur vienosimies par tuvākajiem plāniem, kas būs atkarīgi no konkrētās situācijas. Neesam mazi bērni, nepazudīsim, pirmie 10 (pārbraucieni) tie grūtākie, tad jau iemanīsimies!

Tagad es pavisam prom no tīkla, pārējos jautājumus lūdzu telefoniski.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 373 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 38  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012