Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 3715 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208 ... 372  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Tehniski jautājumi I
AtbildeAtbilde saņemta: 01. Septembris 2011, 11:39 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
01 September 2011 11:43:40 PaulBra rakstīja:
Cau! Manam w202 savajadzejas noreguleet prieksejo saversumu, man ieteica aizbraukt Ziepniekalna uz "auto stars", nodevu tur savu spēkratu. Atrasties tam blakus diagnostikas laikā man neļāva. Čalis iznāca arā ar lapeli, kurā darba cipars ar deteļām spīd ap 400 LVL. :D Ko darīt, braucot es nejūtu 400LVL trūkumu, arī 20ls trūkumu - ne. Tikai savirzi - tā ēd man riepas nost. Viņi saka, ka nav jēgas savirzi regulēt, ja nav savestas kārtībā 1. priekseja tilta aizm. bukses
2. lodbalsti
3. Aizmugureja pusramja 4 bukses
4 Aizmugureja tilta apaksejas un augshejas skjersviras
5. izputejs (wtf)
6. Abi prieksejas rumbas gultnji japarvelk, iespejams, jamaina
7. Un pat bremzhu skidrumu parbaudija un tas neesot laba stavoklii..

Nebutu taa, ka es vnk izlugtos, lai man noregule to savirzi un es brauktu bez bēdas. Varbut kads var ieteikt labu servisu, kur tikt galā ar šo.
Jo braucot pa dažādiem segumiem es tiešām nejūtu nekādu defektu (tfu tfu tfu)
Un apskate iziete neset un CSDD neieminējās ne par vienu no šīm lietām.
varbūt pēc servja standartiem visam jābūt jaunam un ideālam, vai kā?
Runa iet par priekšejām riepām, vairāk tieši uz vienu ratu skatos, tas laikam nedaudz līki stāv, redzēt to nevar!
Nesaprotu, kāpēc savirzi regulēt servisā, kurā dara visu un reizē nejēdz neko... Te pa nopietnam iesaka tikai 2 vietas Rīgā, no kurām viena ir Dalans Krustpils ielā, kur Māris no Volvokluba regulē. Problēma jau tā, ka MB regulē 4 riteņus reizē, atšķirībā no citām auto markām, attiecīgi vajag labu aprīkojumu, nevis pa sentēvu metodēm. Tur būsi klāt un ja kaut ko nevarēs saregulēt, tad parādīs ar pirkstu un paskaidros. Parasti nevar saregulēt tāpēc, ka kaut kas ir sarūsējis vienā klucī un bail, ka ar spēku laužot salauzīs pavisam. Viss pārējais ir makaronu karināšana! Uz to servisu tātad nedrīkst braukt!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Septembris 2011, 11:39 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Jūnijs 2007, 23:45
Atbildes: 5723
Atrašanās vietas: Rīga, Vangaži
Mašīna: sīkmotors

Savirzi arī ļoti labi taisa "Dalanā" Māris. Būts ar diviem meršiem, nekādu sūdzību (:

un imūns tas pēc velna.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Septembris 2011, 11:42 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 30. Decembris 2006, 15:31
Atbildes: 2588
Atrašanās vietas: Rīga
Citēt:
01 September 2011 11:43:40 PaulBra rakstīja:
Cau! Manam w202 savajadzejas noreguleet prieksejo saversumu, man ieteica aizbraukt Ziepniekalna uz "auto stars", nodevu tur savu spēkratu. Atrasties tam blakus diagnostikas laikā man neļāva. Čalis iznāca arā ar lapeli, kurā darba cipars ar deteļām spīd ap 400 LVL. :D Ko darīt, braucot es nejūtu 400LVL trūkumu, arī 20ls trūkumu - ne. Tikai savirzi - tā ēd man riepas nost. Viņi saka, ka nav jēgas savirzi regulēt, ja nav savestas kārtībā 1. priekseja tilta aizm. bukses
2. lodbalsti
3. Aizmugureja pusramja 4 bukses
4 Aizmugureja tilta apaksejas un augshejas skjersviras
5. izputejs (wtf)
6. Abi prieksejas rumbas gultnji japarvelk, iespejams, jamaina
7. Un pat bremzhu skidrumu parbaudija un tas neesot laba stavoklii..

Nebutu taa, ka es vnk izlugtos, lai man noregule to savirzi un es brauktu bez bēdas. Varbut kads var ieteikt labu servisu, kur tikt galā ar šo.
Jo braucot pa dažādiem segumiem es tiešām nejūtu nekādu defektu (tfu tfu tfu)
Un apskate iziete neset un CSDD neieminējās ne par vienu no šīm lietām.
varbūt pēc servja standartiem visam jābūt jaunam un ideālam, vai kā?
Runa iet par priekšejām riepām, vairāk tieši uz vienu ratu skatos, tas laikam nedaudz līki stāv, redzēt to nevar!

Nu ko tev vienkārši mēģināja atvērt acis uz to ka mašīna ir arī jālabo ne tikai tad kad kāds ritenis nokrīt!
Standarta nojātas piekares aina.
TA laikam ir vienkārši paveicies ar neieinteresētu kontrolieriti :D

Vai nu maini kas maināms vai nečakarē smadzenes sev un meistariem... savirzi tev neviens netaisīs ja tev tur viss staigā ar luftēm. privāts vai neprivāts

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Septembris 2011, 12:47 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Citēt:
01 September 2011 12:39:50 C180 rakstīja:
Savirzi arī ļoti labi taisa "Dalanā" Māris. Būts ar diviem meršiem, nekādu sūdzību (:

Māris momentā pasaka, ka neko netaisīs, iekams nav piekare savesta kārtībā. Un pareizi ir, lieki izmesti 20 LVL.

Un jā, ar MB braucot tik tiešām nejūt, ka kaut kas nav kārtībā ar piekari, to redz, piemēram, pēc riepu nodiluma. MB :rox:

Pēdējo reizi laboja ZV - 01. Septembris 2011, 12:49, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Septembris 2011, 18:55 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 13. Janvāris 2011, 22:51
Atbildes: 71
Atrašanās vietas: Riga
Mašīna: c280
Vispār es TA gāju trīs reizes un nevienā no tām par šiem punktiem nepiekasījās.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Septembris 2011, 19:32 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
01 September 2011 19:55:19 PaulBra rakstīja:
TA vispār no MB ritošās daļas neko nespēj nodiagnosticēt, jo lai MB reāli pārbaudītu, riteņus vajag atslogot. TA pamanīs tikai ļoti izteiktus defektus.

Dalanā Māris jau arī darbojas ap noslogotiem riteņiem. Gultņiem un daļai no uzskaitītā nav nekāda sakara ar savirzi, tā ka es tomēr pieturēšos pie apgalvojuma, ka biji kaut kādā makaronu karinātāju kantorī. Vienkārši ķēra uz muļķi, nevis ķērās pie savirzes un tad (sliktākajā gadījumā) arī būtu parādījuši, kur kas bojāts un kāpēc nevar kaut ko izdarīt.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Septembris 2011, 21:49 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 30. Decembris 2006, 15:31
Atbildes: 2588
Atrašanās vietas: Rīga
Citēt:
01 September 2011 20:32:21 Mizx rakstīja:
Citēt:
TA vispār no MB ritošās daļas neko nespēj nodiagnosticēt, jo lai MB reāli pārbaudītu, riteņus vajag atslogot. TA pamanīs tikai ļoti izteiktus defektus.

Dalanā Māris jau arī darbojas ap noslogotiem riteņiem. Gultņiem un daļai no uzskaitītā nav nekāda sakara ar savirzi, tā ka es tomēr pieturēšos pie apgalvojuma, ka biji kaut kādā makaronu karinātāju kantorī. Vienkārši ķēra uz muļķi, nevis ķērās pie savirzes un tad (sliktākajā gadījumā) arī būtu parādījuši, kur kas bojāts un kāpēc nevar kaut ko izdarīt.

Mizx tu aļo ? kā nav sakara gultņiem ??? ja atceries tie ir jāskrūvē ...ja nav tad ritenis staigā kā vilciņš ar beigušos federi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Septembris 2011, 22:45 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
01 September 2011 22:49:17 plashs rakstīja:
Citēt:
Citēt:

Mizx tu aļo ? kā nav sakara gultņiem ??? ja atceries tie ir jāskrūvē ...ja nav tad ritenis staigā kā vilciņš ar beigušos federi.
Es runāju par konkrēto gadījumu, kad "meistars" īsti pat nav sapratis, vai jāpievlek, vai jāmaina un kā vispār labāk ar MB gultņiem (t.i. ja pievilkt, tad tik un tā pēc pāris mēnešiem būs jāmaina, attiecīgi specializētie servisi nemaz necenšas tur tādiem padilušiem neko vilkt, jo tā tikai lieka naudas kāšana, ieguvuma nebūs.) Bet ja staigā tik, cik runā par pievilkšanu, tad tam ietekmes uz savirzi īsti nebūs gan, jo ir pielaižu robežās. Rūpnīcai tur tās pielaides palielas.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Septembris 2011, 16:21 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 07. Marts 2010, 20:24
Atbildes: 1293
Atrašanās vietas: Kurzeme. Rīga. Jelgava.
Mašīna: Mercedes-Benz C200 CDI
Citēt:
Citēt:
TA vispār no MB ritošās daļas neko nespēj nodiagnosticēt, jo lai MB reāli pārbaudītu, riteņus vajag atslogot.

Tieši tā, TA virkni problēmu vispār nespēj diagnosticēt.
W140 pagājušajā gadā nedēļu pēc apskates tika nomainīts apakšējais lodbalsts, kuram bija tāda lufte, ka gandrīz jau ārā metas. Pārbaudīt to varēja tikai atslogotu riteni ar 2 veču spēku paceļot uz augšu. Kustināt uz TA stenda tur varēja bez rezultātiem līdz pastardienai.
Tāpat TA nespēj diagnosticēt pusasu, reduktoru, savirzes, amortizātoru u.c. problēmas. Par amortiņiem tas = hrestomātisks piemērs - auto staigā pa ceļa ielāpiem tā, ka savākt nevar, un riteņi arī var būt šķībi katrs uz savu pusi, bet TA iziet bez aizrādījumiem.
Toties naski piekasās par eļļas noplūdi motortelpā - neatkarīgi no motora tīrības pakāpes.

Pēdējo reizi laboja Versipellis - 02. Septembris 2011, 16:22, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Septembris 2011, 18:46 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 01. Maijs 2010, 10:02
Atbildes: 1161
Mašīna: 29
Jāpiekrīt Versipellim un Mikam. Kad gāju ar w140 tehnisko, tad arī TA darbinieks sūkstījās (pārbaudot piekares priekšu), ka, citēju, neko nevar saprast.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 3715 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208 ... 372  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012