Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 3715 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202 ... 372  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Tehniski jautājumi I
AtbildeAtbilde saņemta: 22. Augusts 2011, 11:58 
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 23. Maijs 2011, 12:01
Atbildes: 17
Atrašanās vietas: Ozolnieku novads
Mašīna: Mercedes Benz C250 Elegance
Citēt:
22 August 2011 12:40:26 Ugis rakstīja:
Citēt:
22 August 2011 12:07:27 Ingana rakstīja:
Citēt:
22 August 2011 08:52:28 benzman rakstīja:
[quote]
21 August 2011 10:57:15 Ingana rakstīja:
Mersim C250, pirms 2 dienām labi pūta ventilators, šodien "klusums" uz visiem ātrumiem:doh:, kas varētu būt pie vainas - pat "pūtenis" vai kāds - ehh, kāviņtursauca.. ko ķert un ko grābt tagad?:hvz:
Ar cik naudiņām rēķināties pa minimumu un maksimumu?

Varbūt sāc ar drošinātājiem? :)

es ar tā padomāju, un tad radās vēl viens jautājums - man pirms 5 gadiem bij Opels, kam ar "noklājās" motoriņš, bet tad pūtiens bij tikai uz maksimālo - 4, patreiz Mersim pūtiena nav ne uz vienu ātrumu. Vai šis fakts ļauj man cerēt uz letāko risinājumu?:roll: Vai tīri tehniski Opel un MB varētu būt vienāds risinājums?

Vai drošinātājus pārbaudīji?
Nav ko te filozofēt par opeļiem un mb,bet vajg sākt skatīties no viena gala.
Nomainīt drošinātāju noteikti ir lētākais variants.Tālāk ieteiktu pārbaudīt kontaktu savienojumu vietas,kas ir vēl lētāks variants.utt utj

Ja pašam/šai nav sapratne par to visu,ieteiktu atrast kādu radinieku vai kaimiņu ar auto.Pamatlietas jau mācēs pārbaudīt.
[/quote]
:D, filozofēju un gaidu vīru, kas atbrauks ar manu autiņu no darba un tad apskatīsies vai pats var ko sadarīt, un tā filzofējot es sevi mierinu, ka 100 Ls varbūt nevajadzēs;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Augusts 2011, 12:37 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 11. Aprīlis 2007, 14:07
Atbildes: 392
Mašīna: A150 w169
Sveiki!
Gribēju noņemt savam autiņam pakaļējo bremžu disku. Nenāk nost maita. Tur bija tāda maza skrūvīte uz seškanti, kas it kā pieskrūvē disku pioe stupicas. To izskrūvēju, bet ņifiga, pat nekustās. Tālak nezinu, vai nav vēl kāds knifs. Un vispār kā pareizi viņi ir jānem nost? S124, 320, sportline, 94.g.
Ā, un aizmirsu pateikt, ka bremžu suportu arī noskrūvēju:D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Augusts 2011, 12:39 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Citēt:
22 August 2011 12:58:04 Ingana rakstīja:

:D, filozofēju un gaidu vīru, kas atbrauks ar manu autiņu no darba un tad apskatīsies vai pats var ko sadarīt, un tā filzofējot es sevi mierinu, ka 100 Ls varbūt nevajadzēs;)

ļoti vienkārši, pēkšņa pūtēja pazušana liecina par drošinātāja izdegšanu. To ir ļoti vienkārši nomainīt, atrodas kastītē pie pārējiem drošinātājiem, ja nemaldos 12.vieta.

JA pēc drošinātāja nomaiņas, atkal pēc kāda laiak izsit drošinātāju, tā ir zīme, ka pečkas motorītis nefunkcionē vairs kārtīgi, gatavojamies uz motorīša remontu/pārtīšanu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Augusts 2011, 12:54 
Lietotāja avatārs

Citēt:
22 August 2011 13:39:48 Misters X rakstīja:
Citēt:

ļoti vienkārši, pēkšņa pūtēja pazušana liecina par drošinātāja izdegšanu. To ir ļoti vienkārši nomainīt, atrodas kastītē pie pārējiem drošinātājiem, ja nemaldos 12.vieta.

JA pēc drošinātāja nomaiņas, atkal pēc kāda laiak izsit drošinātāju, tā ir zīme, ka pečkas motorītis nefunkcionē vairs kārtīgi, gatavojamies uz motorīša remontu/pārtīšanu.

Āmen, "Tavi vārdi Dieva ausī", es jau ar ceru, ka drošinātājs tika dēļ vecuma noklājies:) un motoriņš vēl kādu laiku rūks...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Augusts 2011, 14:53 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 24. Maijs 2010, 20:31
Atbildes: 73
Atrašanās vietas: siekalciems
Mašīna: w124 CE 220
Citēt:
22 August 2011 13:54:33 Ingana rakstīja:
Citēt:
22 August 2011 13:39:48 Misters X rakstīja:
Citēt:

Āmen, "Tavi vārdi Dieva ausī", es jau ar ceru, ka drošinātājs tika dēļ vecuma noklājies:) un motoriņš vēl kādu laiku rūks...

Man ar bija noklajusies pechka, sita drošinātāju araa, domaju ka motoram kirdik, be nee beigu beigas nomainiiju to kontaktligzdu vai kā tur vinju sauc, pie startera atslēgas, aizmuguree tads daiktijns, kad atsleegu griezot ieslēdz sūkni, ventilātoru(slona), aizdedzi utt. a motoru var pārbaudīt neņemot laukaa, bet pie drošinatāja kastes nedaudz zem stikla ir vads kas iet uz pechku (w124), pie taa pieliec plus un miinus vadu un rezdēsi ka tev motors strādā !

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Augusts 2011, 15:25 
Lietotāja avatārs

Vot - tagad ir tā:D, viss, strādā it kā nekas nebūtu bijis (mašīnu tikai iedarbināja pēc 1 diennakts stāvēšanas) - tas nozīmē, ka pavisam nezinu, kas vainas:hvz:
Laikam visprātīgākais gaidīt, kad atkal kas "nomirs" vai kā labāk darīt? Kas tas varētu būt par "čakaru"?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Augusts 2011, 16:38 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 24. Maijs 2010, 20:31
Atbildes: 73
Atrašanās vietas: siekalciems
Mašīna: w124 CE 220
Citēt:
23 August 2011 16:25:03 Ingana rakstīja:
Vot - tagad ir tā:D, viss, strādā it kā nekas nebūtu bijis (mašīnu tikai iedarbināja pēc 1 diennakts stāvēšanas) - tas nozīmē, ka pavisam nezinu, kas vainas:hvz:
Laikam visprātīgākais gaidīt, kad atkal kas "nomirs" vai kā labāk darīt? Kas tas varētu būt par "čakaru"?

Nu man bija liidziigi, ka pirms nojuka pa visam dazkart kad pielaidu mashinu meedza nestrādat( un arii neviens atrums), tad noslapeju un atkal piedarbinaju un strādaja... tas varetu būt tīri dēlj atslēgas, nu vismaz man tā bija, bet nu 100% apgalvot to nevelos ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Augusts 2011, 18:15 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 23. Augusts 2011, 18:07
Atbildes: 123
Atrašanās vietas: rīga un lauki
Mašīna: zaļu
sveiki piereģistrējos minūti atpakaļ un ir problēma :shura:

iegādāts t124 sportline ar 3.0 motoru.... vaig ģenerātoru

akumulatora lampiņa tā blāvi deg... nomainiju "šakaladku" nopirku identisku kāda bija HUGO firmas razojums dārgākas grosā nebija :D:D un nekas nemainās... dilema ir ... vai nest meistaram ģeņģeri vai pirkt B/U.... pirmais mersis neko nerubiju ne cenas neko ...

P.S.

ja ne tajā topikā ierakstiju... sorry :cool:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Augusts 2011, 18:59 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Augusts 2011, 14:07
Atbildes: 43
Atrašanās vietas: Libau, Latvija
Mašīna: ko vēlos!
Uz jautājumu: "...nest meistaram ģeņģeri vai pirkt B/U?" Es teiktu - nes meistaram! (Ja vajag, lai šis pats pērk B/U, bet, galvenais, lai sataisa. Vismaz tā ir pie mana meistara. Viņš vai nu neuzņemsies darbu – vai neies gulēt līdz 7 no rīta, kamēr sataisīs)

Galvenais, ja Tev ir automāts, nejoko. To neuzvilksi/neuzstumsi. Ģenģer-lektrība autiņam noder, ja negribi mežā, ziemā salt pēc zaļas pieturas. Ir bijuši tādi gadījumi. Vispār Amerikas forumos filozofija ir tāda, ka „ja Tev ir Mercedes – Tev ir nauda” – un atbilde tādam, kam ir nauda tur būs: „Pērc jaunu”. Bet latvijā (..ups... ar mazo burtu uzrakstījās) jau katrs cenšas ieteikt „viskauko” - labu draugu, labu meistaru – a beigās viens labs draugs sačakarē otram labam draugam autiņu un nav vairs 2 labu draugu. Tā kā es neieteikšu savu meistaru. Bet labu spečuku gan atrodi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Augusts 2011, 19:08 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 23. Augusts 2011, 18:07
Atbildes: 123
Atrašanās vietas: rīga un lauki
Mašīna: zaļu
+- cik tas maksā, man ir kūtiņa ar manuālo kārbu, labot +- atradu kur...

jā un kur vis labāk pirkt detaļas, +- uz skati vaidzēs ģeneratoru, moš stiklu un putekļu gumiju , pārējo pats varu sataisīt bez ieguldijumiem... (izpūtējs)

un kāda vērtība ir kārbai kurai pirmais uz leju?

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 3715 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202 ... 372  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 2 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012