Foruma saturs » Arhīvs » Arhīvs » Tehniskā palīdzība » Citas problēmas
|
Lapa 1 no 1
|
[ 5 ieraksti ] |
|
| Autors |
Ziņojums |
|
Viesis
|
Tēma: palīdzību meklēju! Atbilde saņemta: 06. Februāris 2009, 01:13 |
|
|
|
|
steidzami - tas ir šo 5dienas vakaru nepieciešams kāds ar elektriskām pamatzināšanām lai atrastu vietu, kur pazūd kontakts manam tuvajam lukturim. ar spuldzi viss oki un tālie ar deg! rītdien ir svarīgs brauciens tādēļ varbūt kāds varētu atsaukties, un es rītvakar varētu piebraukt rīgas tuvumā... ? un vēl varbūt kādam ir lieks luktura stikliņš labais. biju tizls šodien... p.s. runa iet par w123
|
|
 |
|
|
Mizx
|
Tēma: palīdzību meklēju! Atbilde saņemta: 06. Februāris 2009, 01:25 |
|
Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15 Atbildes: 22073 Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
|
|
1) Man gan nav neviena, bet meklē stikliņu kantainiem vai apaļajiem lukturiem? Ir tomēr paliela atšķirība. Jauns oriģinālais — minu ap 20 Ls ja ne lētāk.
2) Ar pamatzināšanām elektrībā var nepietikt, jo var būt jāpajaucas pa gaismu slēdzi panelī vai pie stūres un tur ir faktiski visa auto "elektrocentrāle"... Veiksmi meklējumos! Varbūt man ir lieks slēdzis no paneļa, pie stūres esošais gan laikam jau prom.
|
|
 |
|
|
Viesis
|
Tēma: palīdzību meklēju! Atbilde saņemta: 06. Februāris 2009, 01:28 |
|
|
|
|
meklēju kantaino, diezvai problēma būs slēdzī, drīzāk tuvumā lukturim, jo nedeg viens, tas pats labais...
|
|
 |
|
|
MBex
|
Tēma: palīdzību meklēju! Atbilde saņemta: 06. Februāris 2009, 02:52 |
|
Pievienojies: 17. Jūnijs 2004, 21:07 Atbildes: 4763 Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Visu kas ripo
|
|
No sākuma iesaku atvienot, un tā kārtīgi noberzēt visus tos vadus. Vairākiem kontaktiem bija jau šitāda problēma. Vel vari mēģināt viņus vienkārši paļodzīt, varbūt pašā vadā zūd kontakts.
_________________ -O-
|
|
 |
|
|
Mizx
|
Tēma: palīdzību meklēju! Atbilde saņemta: 06. Februāris 2009, 08:40 |
|
Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15 Atbildes: 22073 Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
|
|
Es par sliktāko variantu. Kāpēc biedēju ar slēdzi? — tas lukturus slēgā pa vienam, tāpēc. Vēl jau vari apskatīties drošinātājus, tur pa gaismām tie bija dažādi, bet no galvas neatceros.
|
|
 |
|
|
Lapa 1 no 1
|
[ 5 ieraksti ] |
|
Foruma saturs » Arhīvs » Arhīvs » Tehniskā palīdzība » Citas problēmas
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 2 viesi