Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 8 ieraksti ] 
Autors Ziņojums
 Tēma: Mercedes-Benz 280 SLC,
AtbildeAtbilde saņemta: 13. Marts 2008, 17:23 
Lietotāja avatārs
no kāda modeļa var meklēt priekš ritōšas daļas?
gribu sēdināt, daudz jaunas daļas, disku bremezes brembo vai kaadas citas u.c.

paldies.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Marts 2008, 18:31 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Ne no kāda. Viss unikāls. Piedevām, piekares detaļas neder arī no SL variācijas, jo SLC tur viss daudz nopietnāk, vieglmetāla detaļas un visādi tādi tehniski knifi. Cenas starpība starp unikālajām oriģinālajām SL un SLC piekares detaļām var būt 2x. Galu galā tā nav kupeja, bet sporta auto. Arī MB muzejā tas ir sporta auto sadaļā, nevis pie ielas auto!

Uzlabot bremzes? Hmmm.... Protams, var. ABS ir tikai pašos pēdējos gados, būtu lielie motori, varētu būt diferenciāļa bloķētājs, ventilējami diski ar pamatīgiem suportiem arī ir standarts pilnīgi visiem SLC. Ja godīgi, tad pats ar bremzēm esmu ļoti, ļoti apmierināts, drīzāk strādātu pie ieskrējiena...

Ja tā visa nav (ventilējami diski un blablabal), tad esi uzrāvies uz konstruktoru un nebrīnies, ka viss ir sūdīgi! Bremzēšanas ceļš oriģinālā stāvoklī ir tiešām īss, īpaši ņemot auto vecumu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Marts 2008, 18:42 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Piedevām, pārliecinies, ka Tev ir oriģinālās atsperes! Jo es ar oriģinālajām sēžos uz visādiem kreisiem guļošajiem policistiem, Dominas daudzstāvu autostāvvietā dabūju saukt palīgus, lai noceļ, kad uzkāros, tagad daudzstāvenēs vispār vairs iekšā nebraucu. Uz apmalītēm virsū un nost braucu atmuguriski, citādi priekšā ar rāmi pret apmali atsitos. Tikai no malas izskatās, ka augsts, kur vēl zemāk??? Apaļīgā apakšmala rada ilūziju par augstumu! Uz to riteņu bāzi nosēdinot brauksi tikai uz Jūrmalu! Un man ar pašām atsperēm viss ir OK!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Marts 2008, 18:43 
Lietotāja avatārs
ok, paldies par infu..

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Marts 2008, 18:45 
Lietotāja avatārs
liksu paskatiiities taas atsperes..

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Marts 2008, 18:46 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Normāli ar to auto nevar pārbraukt guļošam ķieģelim to neaizķerot! Zemākās vietas ir tieši rāmis zem motora.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Marts 2008, 21:42 
Lietotāja avatārs
man ir 2.8 litru motorit un nobraukums 150000km, kads varētu būt aptuvenais degvielas patēriņš kombinētajā variantā?
kārba-automātiskā..

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Marts 2008, 22:24 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Man tas pats -- 2,8 un automāts, ar to braucu daudz. Esmu jau te kaut kur rakstījis, bet pilsētā bez problēmām iekļaujos 15l, uz šosejas var tikt zem 10, bet reāli mazliet vairāk. Ja braucu ekskursijā, rēķinu 12l/100 km un zaudētājos palicis neesmu. Tajos 12l/100 km ietilpst arī braukšana ar 140 km/h utt.

Svarīga piezīme -- šiem motoriem ražotājs ir noteicis lietot TIKAI 98 degvielu, par 95 aizmirsti! Draudzīgi iesaku! Brauks arī ar 93, bet patēriņš būs cits un motors mocīsies!

P.S. Vairumu LV W107 pazīstu un arī ar īpašniekiem esmu runājies. ja ir interese, varu nopētīt un pateikt viedokli, cik reāli ir tie 150000 km un kas vispār tam auto noticis pagātnē. Pudu sāls par W107 esmu izēdis. Pašam W107 ir reāli mazliet virs 300000, bet esmu tiešām otrais īpašnieks un pirku no tantuka, kas to pasūtīja jaunu. Vēl tagad ciemos braukāju. Zinu cik un kādām jābūt oriģinālajām detaļām pie šāda nobraukuma un kādā stāvoklī, ja auto ir kopts, jo man vismaz 95% ir vēl no rūpnīcas un pa četriem gadiem zem auto no tehniskām lietām bijis tik cik bremžu kluči jāmaina un izpūtējs jāpametina, nobraucot vidēji ap 1300 km mēnesī. Ja tas auto ir kopts un labi sataisīts, tas ir tanks.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 8 ieraksti ] 

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012