Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 30 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: ģenerators
AtbildeAtbilde saņemta: 30. Septembris 2007, 22:02 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]203592|the_jok3rz|[/user]
Citēt:
[user]75137|Bpa4|[/user]
Citēt:
[user]203592|the_jok3rz|[/user][quote][user]75137|Bpa4|[/user][quote][user]203592|the_jok3rz|[/user][quote][user]188304|becker|[/user]Ja nemaldos tad pats tilts bija līdz 10ls, bet ne tikai tas man bija beudzies kopā bija kaut kādi 35 ls

Kas vēl?
Nu es pagaidām domāju ka moš tomēr ir ģeneratora vaina!?!
jo iepriekš kad šitā bija uzlādēju aķi un no rīta laidu un tagad kādu mēnesi biju braucis un vakar izbeidzās atkal, elektriķis teica ka varot būt ka uz to brīdi bija pazudis kontakts ģeneratoram tapēc nelādēja!

izjauz un apskaties... ta mes driz saksim runat par zvaigzhnu stavokla ietekmi uz generatoriem un starteriem!

Sorr es neesmu mehāniķis, neko daudz no tādām lietām nerubīju![/quote] kapec ta jauta, ja pats to nedarisi? Principa janonem generatora vacinsh un jaskatas uz oglishu nodilumu un tilta izdilumu. talak izlem kuru maina![/quote]
Jautāju jo interesē! bet varbūt tomēr izdevīgāk sanāk nopirkt jaunu ģeneratoru? nekā tur visu mainīt?[/quote] ne, jauns maksa ap latiem 80. oglites ar tiltu aizvilks lidz 15 ls. lietots shrota 20 - 30 ls.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Septembris 2007, 22:04 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 04. Decembris 2006, 13:57
Atbildes: 2784
Atrašanās vietas: LV, Vlm.
Citēt:
[user]75137|Bpa4|[/user]
Citēt:
[user]203592|the_jok3rz|[/user]
Citēt:
[user]75137|Bpa4|[/user][quote][user]203592|the_jok3rz|[/user][quote][user]75137|Bpa4|[/user][quote][user]203592|the_jok3rz|[/user][quote][user]188304|becker|[/user]Ja nemaldos tad pats tilts bija līdz 10ls, bet ne tikai tas man bija beudzies kopā bija kaut kādi 35 ls

Kas vēl?
Nu es pagaidām domāju ka moš tomēr ir ģeneratora vaina!?!
jo iepriekš kad šitā bija uzlādēju aķi un no rīta laidu un tagad kādu mēnesi biju braucis un vakar izbeidzās atkal, elektriķis teica ka varot būt ka uz to brīdi bija pazudis kontakts ģeneratoram tapēc nelādēja!

izjauz un apskaties... ta mes driz saksim runat par zvaigzhnu stavokla ietekmi uz generatoriem un starteriem!

Sorr es neesmu mehāniķis, neko daudz no tādām lietām nerubīju![/quote] kapec ta jauta, ja pats to nedarisi? Principa janonem generatora vacinsh un jaskatas uz oglishu nodilumu un tilta izdilumu. talak izlem kuru maina![/quote]
Jautāju jo interesē! bet varbūt tomēr izdevīgāk sanāk nopirkt jaunu ģeneratoru? nekā tur visu mainīt?[/quote] ne, jauns maksa ap latiem 80. oglites ar tiltu aizvilks lidz 15 ls. lietots shrota 20 - 30 ls.[/quote]
Nu jā o.k! Bet varbūt vēl ka`da vaina dēļ kā tas viss iepriekšminētajs notiek?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Septembris 2007, 22:07 
Lietotāja avatārs
ja, tinumi, gultnis utt

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Septembris 2007, 22:15 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 24. Novembris 2005, 19:01
Atbildes: 229
Atrašanās vietas: Latvija, Rīga
Mašīna: ML 320, Passat B7
man ar W124 (300D) bija totch taada pati shaize. Iznjeemu ogliites un taas bija pilniigi beigushaas. Nopirku jaunas, cena kautkur ap 8Ls, nomainiiju pats, jo tam modelim tas ir baigi elementaari, pat gjengjers nebija jaanjem nost. Peec taa nobraucu kaadus 50 tuukstoshus un ar gjengjeri nebija probleemu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Septembris 2007, 22:17 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]118830|JEAN|[/user]man ar W124 (300D) bija totch taada pati shaize. Iznjeemu ogliites un taas bija pilniigi beigushaas. Nopirku jaunas, cena kautkur ap 8Ls, nomainiiju pats, jo tam modelim tas ir baigi elementaari, pat gjengjers nebija jaanjem nost. Peec taa nobraucu kaadus 50 tuukstoshus un ar gjengjeri nebija probleemu.

ertak, bus nonemot...

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Septembris 2007, 22:21 
Lietotāja avatārs
Man arī bijo problēma ar strāvu:
Servisā pārbaudīja generatoru,viss OK,bet pabraukājot it īpaši sastrēgumos bija problēmas,citā servisā teica,ka mūzika par jaudīga,iegādājos citu generatoru 90A,akumulatoru jaudīgu,mēnesi bez problēmām,tad atkal,sastrēgumos iedegās ABS lampiņa,izslēdzu mūziku un visu kas iespējams,tad var pabraukt,atkal uz servisu,remontēja generātoru (45.- Ls) problēma nepazuda,starpcitu,bija mana tēma forumā,nomainīju citu generatoru,nu jau pusgadu nekādu problēmu!!!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Oktobris 2007, 08:33 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Decembris 2004, 01:30
Atbildes: 6224
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: CDI
100% ģenerators! Aiznes uz remontu, man remonts izmaksāja 48Ls, bet tur daudz ko mainīja! :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Oktobris 2007, 10:04 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 11. Aprīlis 2007, 14:07
Atbildes: 392
Mašīna: A150 w169
Es kādreiz atdevu Rolim veco ģeņģeri pret kapitāli saremontētu, neatceros cik tas maksāja, bet apmēram pa vidu starp šrota cenu un jauna ģeņģera cenu. Braukāju jau 4 gadus, nav problēmu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Oktobris 2007, 21:38 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Nu rīt ņemšu nost tad amnīs kas tur par vainu!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Oktobris 2007, 18:17 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Nu pie vainas bija relejs(oglītes) izmaksas 5Ls ar sančikiem!

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 30 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012