Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 77 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autors Ziņojums
 Tēma: stūres pārbūve...!?!
AtbildeAtbilde saņemta: 01. Oktobris 2007, 17:04 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]75137|Bpa4|[/user]
Citēt:
[user]309689|NEgudraiZ|[/user]Hey! =) Negrib kāds ar mani kopā to angļu mersi tā uzmanīgāk apsekot, ja dabonu šo uz Rīgu ?! :P

Tu no sakuma sarekini izmaksas! tas + tas = tik. Klau, negribi man atdzit w201 16v cosworth. Principa es butu pastavigs klients!

raksti man privataja!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Oktobris 2007, 17:23 
Lietotāja avatārs
Brālēns tiko pārmeta stūri MB sprinter darbs sanāca 300.ls ( bija gan tas Daugavpilī ) :) + apmeeram 1000.ls sanāca visas detaļas ( ņēma kkur Lietuvā :) tur veselus komplektus pārdod konkrētām markām visas vajadzīgās detaļas pārbūvei )...

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Oktobris 2007, 17:29 
Lietotāja avatārs
Hah :D neesmu es nekas vairāk kā `3ais tēva dēls`:whistle: , kurš sasapņojies par `sudraba mersi` 8D un meklē iespēju `iekāpt tajā` :woohoo: un nevis `uzjāt dimanta kalnā`:clap: , bet pa mūsu ceļiem parullēt :steering:..! :pillepalle:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Oktobris 2007, 17:36 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]195445|jaskha|[/user]Brālēns tiko pārmeta stūri MB sprinter darbs sanāca 300.ls ( bija gan tas Daugavpilī ) :) + apmeeram 1000.ls sanāca visas detaļas ( ņēma kkur Lietuvā :) tur veselus komplektus pārdod konkrētām markām visas vajadzīgās detaļas pārbūvei )...

Uzzini lūdzu no sava brālēna - spējīga cilveka visus kontaktu gan LV, gan LT, ja tas ir iespējams..!!! :headbang:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Oktobris 2007, 17:48 
Lietotāja avatārs
nu pacentīšos :) ja tav nevajag steidzami jo viņš tagad UK :) bet nu Lietuvā baigi jāskatās jo kko vinjam tur bij iesmērējuši :D bet nu itkā nebija nekas traks laikam kkādi 30.LS izmaksāja remonts :) panelis ar izskatījas tā ka tur kāds naglas būtu sitis iekšā :D , bet nu busam derēja :)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Oktobris 2007, 18:28 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]75137|Bpa4|[/user]bet pastav liela iespeja dabut auto mazak dzitu! Starpcitu, ja perkam UK auto pie dilera, tad var pieprasit dilerim nomainit stures lokaciju. Teoretiski, tas iespejam jaunaka gada auto!

uz tas dīleris par pārlokāciju vēl + 1 000 000 GBP..!?! :P

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Oktobris 2007, 22:34 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]309689|NEgudraiZ|[/user]
Citēt:
[user]75137|Bpa4|[/user]bet pastav liela iespeja dabut auto mazak dzitu! Starpcitu, ja perkam UK auto pie dilera, tad var pieprasit dilerim nomainit stures lokaciju. Teoretiski, tas iespejam jaunaka gada auto!

uz tas dīleris par pārlokāciju vēl + 1 000 000 GBP..!?! :P

nav tik traki, ja grozies uk, aizej un aparasi! Ideja tada, es pirktu konkreto auto, vet vajag sturi kreisaja puse!

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 77 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012