Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 23 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Vai finišs?
AtbildeAtbilde saņemta: 21. Augusts 2007, 08:31 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Ar apdrošinātājiem ir ļoti dažādi, tā kā uzzināsi, kad pie tiem iesi. Re, daži dabū pietiekami, man klasesbiedram senāk sasita 1. Golfu, Golfs perfekts, nekādas rūsas, viss strādā, labs motors. Tik cik Golfs no 1983. gada. Sasita pilnīgi. Un izmaksāja tikai 250 Ls pēc “kataloga” vērtības. Līdzvērtīgu automašīnu par to summu nopirkt nebija iespējams. Tā kā veiksmi!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Augusts 2007, 08:58 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 11. Aprīlis 2007, 14:07
Atbildes: 392
Mašīna: A150 w169
Paldies par līdzjūtību un padomiem. Es ar baidos, ka man nesanāk kā ar to golfu, ka tie apdrošinātāji piemetīs, ka remonts sanāks dārgāks par vidējo tirgus cenu 83.gada W123 un vairāk nemaksās. Starp citu augusta sākumā saremontēju autiņu pa 352 Ls (gatavoju uz TA). Ja nu tagad sanāk, ka apdrošinātājs nolemj, ka autiņu atjaunot nav izdevīgi, vai es varētu no apdrošinātāja dabūt arī tos 352 Ls, ko samaksāju pirms divām nedēļam (rēķins ar visiem sarakstiem ir) :? Apdrošināšana man bija tikai OCTA.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Augusts 2007, 09:01 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Decembris 2004, 01:30
Atbildes: 6224
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: CDI
Par tāmes sastādīšanu Domenikā samaksāsiet 200Ls un apdrošinātāji atteiksies viņu tur taisīt, jo par darbu paprasīs 25Ls/st., bet apdrošinātāji teiks, ka apmaksā līdz 18Ls/st. ;) + pieskaita nolietojumu utt. --> Domenikā lietotas detaļas nepārdod, apdrošinātāji nepiekritīs tāmē uzrādītām summām!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Augusts 2007, 09:58 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Nu par Domeniksu es nesapņoju, bet ja jau runa aizgāja, vai kāds zin kaut ko par viņu virsbūvju servisu Imantā?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Augusts 2007, 10:05 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Es zinu vienu vecu MB, ko pārkrāsoja Domeniks, laikam arī virsbūvi pielaboja. Rūsa bija laukā pēc pāris vasaras mēnešiem. Man ir aizdomas, ka virsbūves no dažādiem oficiālajiem pārstāvjiem vislabāk taisa Mūsa Motors Rīgā. Tas serviss vismaz pirms brīža darbojās arī kā mācību centrs ne tikai Latvijas krāsotājiem.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Augusts 2007, 10:21 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2004, 13:41
Atbildes: 2544
Citēt:
[user]238909|aldigs|[/user]Nu par Domeniksu es nesapņoju, bet ja jau runa aizgāja, vai kāds zin kaut ko par viņu virsbūvju servisu Imantā?

...servis kaa servis nodarbojas ar detalu nomainu un kraasoshanas darbiem ...cenas kaa jau Domeniks ...piemeers: jauns ML izjaukt,nokraasot,salikt atpakal ap 10.000e ..vispaar atsauciiga tur publika un darbu dara arii neslikti....suudzeeties nevar!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Augusts 2007, 12:03 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Čau visiem.
Biju pie vainīgās puses apdrošinatāja, eksperts teica, ka pēc viņu kataloga tai mašīnai tirgus vērtība kādi 800Ls. Lielākā problēma - ir aizgājuši pakaļējie lanžeroni, vajag vilkt. Tā kā man nav pieredzes tādās lietās, varbūt kāds zin cik (tā ļoti aptuveni) var maksāt tāda vilkšana :? . Ceru, ka apdrošinātājs neizdomās, ka tas jautiņš jānoraksta, tāpēc ir cerība dabūt kādu naudiņu, bet gribas pašam zināt, vai viņu novērtējums būs objektīvs :whistle:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Augusts 2007, 12:18 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Vilkšana pati par sevi nav nekas traks un dārgs. Vienīgais -- MB tas ir mazliet laikietilpīgi, jo bleķi ir pamatīgi un ātri nekas tur neizstiepsies. Auto vairākas dienas karāsies stendā, ar to jārēķinās un viss. Visādus BMW stiepj viens-divi, bet te vajag ar pacietību, tas jāņem vērā izvēloties servisu, citādi auto būs šķībs.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Augusts 2007, 14:26 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Maijs 2007, 15:53
Atbildes: 2972
Atrašanās vietas: Riga LV
Mašīna: Ford Explorer E1, ce124, mb310
tjanut` mozhno po raznou, a nuzhno pravilno, ne spesha, postepenno poddjagivaja, v tolkovom servise sutok 3-5 minimum, ne slushaj teh, kto za den`vsjo obeshjajut sdelat`

w201, w124, t124, c124, w202, w208, w210, t210, w116, w123, w126, mb100 un Vito 2,2D dazhas lietotas detaljas.

DJ privatajiem pasakumuem - korporativie, banketes, kazas, dz.dienas etc. PM

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Augusts 2007, 16:31 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]26014|Roma|[/user]Par tāmes sastādīšanu Domenikā samaksāsiet 200Ls un apdrošinātāji atteiksies viņu tur taisīt, jo par darbu paprasīs 25Ls/st., bet apdrošinātāji teiks, ka apmaksā līdz 18Ls/st. ;) + pieskaita nolietojumu utt. --> Domenikā lietotas detaļas nepārdod, apdrošinātāji nepiekritīs tāmē uzrādītām summām!

domenika darbs stunda 25 ls maksaa? 8D

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 23 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012