Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 85 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: nepatīkams gļuks...
AtbildeAtbilde saņemta: 01. Decembris 2006, 11:47 
Lietotāja avatārs
kaa jau agraak teicu ciinos ar liidziigu probleemu savam mb. biju aizdzinis uz servisu - shie mekleeja probleemu 2 ned. - un pastāstīja visu ko es jau zināju. autiņš tāpat mēģina noslāpt kad uzber. rezultātā esmu sācis braukt mierīgi :whistle:

vai kaadam nav 124 mers. tehniskās grāmatas vai kas tamlīdzīgs. (nāksies pašam funktierēt :( kā novērst kaiti, ja viņa vispār ir novēršama....)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Decembris 2006, 14:47 
Lietotāja avatārs
b*** - man pilniigi tas pats saacies pirms paaris dienaam! vakar no riita ilgi jaagriezh bija, kameer pielec. bet izdariiju gan taa,ka attaisiiju haubi un pasitu pa vadiem, aizdedzes spoles vaacinju - tad pieleca uzreiz! man meistars pirms kaada laicinja teica, ka man sadaliitaaja vaacinjsh saplaisaajis! mosh vaina tajaa....!?
katraa gadiijumaa jaaskataas kaada buus auto uzvediiba taalaak, bet nu simptomi visi ieprieksh aprakstiitie....

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Decembris 2006, 15:19 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Citēt:
[user]89070|soprano|[/user]b*** - man pilniigi tas pats saacies pirms paaris dienaam! vakar no riita ilgi jaagriezh bija, kameer pielec. bet izdariiju gan taa,ka attaisiiju haubi un pasitu pa vadiem, aizdedzes spoles vaacinju - tad pieleca uzreiz! man meistars pirms kaada laicinja teica, ka man sadaliitaaja vaacinjsh saplaisaajis! mosh vaina tajaa....!?
katraa gadiijumaa jaaskataas kaada buus auto uzvediiba taalaak, bet nu simptomi visi ieprieksh aprakstiitie....

sadalītāja vāciņš noteikti ir jāmaina!!!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Decembris 2006, 20:14 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]170122|Ruudis|[/user]kaa jau agraak teicu ciinos ar liidziigu probleemu savam mb. biju aizdzinis uz servisu - shie mekleeja probleemu 2 ned. - un pastāstīja visu ko es jau zināju. autiņš tāpat mēģina noslāpt kad uzber. rezultātā esmu sācis braukt mierīgi :whistle:

vai kaadam nav 124 mers. tehniskās grāmatas vai kas tamlīdzīgs. (nāksies pašam funktierēt :( kā novērst kaiti, ja viņa vispār ir novēršama....)

Vispār sāk palikt interesanti......ja būtu karburators,tad varētu vainu meklēt degvielas pārplūšanā...bet ja inžektors ?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Decembris 2006, 20:22 
Lietotāja avatārs
liekas, ka nakamnedeelj vareetu spiideet diagnostika! Ceru, ka nochekos beidzot !

jociigaakais tajaa visaa jau tas, ka probleema paraaadaaas ik pa briidim, nav taa ka visalik kaa dod gaazi - taa aizrijaas utt! Var arii normaali braukt!
ilgai starteeshana, aukstam motoram, gan jau ir no auto iegaades briizha! Sveces, svechvadi, lamda zonde un vadi bija nesen mainiiiti!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Decembris 2006, 20:23 
Lietotāja avatārs
labojums - mainiiti pirms es auto iegadaajos!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Decembris 2006, 20:24 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Maijs 2006, 05:19
Atbildes: 2188
Atrašanās vietas: Latvija, Jūrmala, Dzintari
Mašīna: Automobīli
Citēt:
[user]148743|zeme2|[/user]labojums - mainiiti pirms es auto iegadaajos!

Labojums-varbūt! ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Decembris 2006, 20:25 
Lietotāja avatārs
Labojums - mainiiti 100%

Bija papiiri no Domenika !

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Decembris 2006, 20:31 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Maijs 2006, 05:19
Atbildes: 2188
Atrašanās vietas: Latvija, Jūrmala, Dzintari
Mašīna: Automobīli
Citēt:
[user]148743|zeme2|[/user]Labojums - mainiiti 100%

Bija papiiri no Domenika !

Piekrītu,ticēt cilvēkiem un papīriem vajag. Bet Domenikam - neticu, par šito kantori tik daudz leģendu dzirdēts....

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Decembris 2006, 20:34 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]148743|zeme2|[/user]liekas, ka nakamnedeelj vareetu spiideet diagnostika! Ceru, ka nochekos beidzot !

jociigaakais tajaa visaa jau tas, ka probleema paraaadaaas ik pa briidim, nav taa ka visalik kaa dod gaazi - taa aizrijaas utt! Var arii normaali braukt!
ilgai starteeshana, aukstam motoram, gan jau ir no auto iegaades briizha! Sveces, svechvadi, lamda zonde un vadi bija nesen mainiiiti!

Ko Tu neteici ātrāk.........man bija MB w124 260 E..........aukstu es startēju min.5........nomain;iju kautkādu tukšgaitas vārstu vai kā viņu tur.........atradās zem gaisa filtra,ja nemaldos zaļa krāsā......un-kak korova sļizala :D

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 85 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012