Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 36 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Stuures pastipr.
AtbildeAtbilde saņemta: 27. Marts 2006, 12:26 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 06. Augusts 2004, 19:29
Atbildes: 153
Atrašanās vietas: Rīga
Citēt:
[user]83747|pinguin|[/user]tad ko tu sauc par informatīvu/neinformatīvu... Audi nekad nevar saprast cik tālu ir līdz izslīdēšanas robežai, jo vienkārši ir pārāk ražīga un nedod atgriezenisko saiti...

Nezinu, ko domā ar "...audi nekad nevar zināt..." Man ir bijuši AUDI 90 (`86), AUDI coupe B4, AUDI A4 (`95) Un es ar viņiem labāk jutu ceļu nekā ar tagadējo W202 (kuram nebūt nav mīkstā piekare). Bez tam manus vārdus ( par šo MB trūkumu ) apstiprina arī dažādu žurnālistu veikti testi. Bet kā jau minēju, tas neattiecas uz salīdzinoši jauniem MB.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Marts 2006, 13:24 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Jūnijs 2005, 13:17
Atbildes: 1738
Atrašanās vietas: Iecava
Citēt:
[user]55144|Electra|[/user]Varbūt arī man ir līdzīgas iedomas, jo manam w124 stūre griežas smagāk nekā diviem w123 ar ko gadījies pavizināties. Bet to tikai izbaudu, jo nebaidos braukt pa šoseju, ēst saldējumu ar karotīti no lielās kārbas un piestūrēt ar celi :D

tieši tā!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Marts 2006, 13:30 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Jūnijs 2005, 13:17
Atbildes: 1738
Atrašanās vietas: Iecava
Citēt:
[user]6973|M--X|[/user]
Citēt:
[user]83747|pinguin|[/user]tad ko tu sauc par informatīvu/neinformatīvu... Audi nekad nevar saprast cik tālu ir līdz izslīdēšanas robežai, jo vienkārši ir pārāk ražīga un nedod atgriezenisko saiti...

Nezinu, ko domā ar "...audi nekad nevar zināt..." Man ir bijuši AUDI 90 (`86), AUDI coupe B4, AUDI A4 (`95) Un es ar viņiem labāk jutu ceļu nekā ar tagadējo W202 (kuram nebūt nav mīkstā piekare). Bez tam manus vārdus ( par šo MB trūkumu ) apstiprina arī dažādu žurnālistu veikti testi. Bet kā jau minēju, tas neattiecas uz salīdzinoši jauniem MB.

Tas ir pilnīgi loģiski ka žurnālistu rociņām labāk tīk ar vienu pirkstu grozāma stūre :D Arī kino kritiķu viedokļos par filmām neklausos...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Marts 2006, 13:38 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Buļļa kakas, nelasu žurnālistu - sieviešu auto fanu kritiku. Otrkārt, nejau stūres "mīkstums" ir galvenais rādītājs auto vadāmībai. Treškārt, neko nevienam netaisos pierādīt, varu tikai pateikt, ka savu mersi pārdošu, jo esmu vīlies vadāmības ziņā ( un ne tikai )

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Marts 2006, 16:03 
Lietotāja avatārs
ja viss ir štokos , stures pastiprinatajs starada, tad mb var braukt - griezot sturi ar vienu rokas pirkstu... :D vismaz 190 modelim ta ir

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Marts 2006, 16:12 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Mašīna: Peugeot 508

Citēt:
[user]6973|M--X|[/user]Treškārt, neko nevienam netaisos pierādīt, varu tikai pateikt, ka savu mersi pārdošu, jo esmu vīlies vadāmības ziņā ( un ne tikai )

Varbūt no sākuma pamēģini kaut ko lielāku par W202, kurš ir MB centiens targetēt lēto auto pircējus. C klase (un 190) nav tas pats, kas E klase komforta ziņā. Tas nekad nav bijis tā paredzēts. Man personīgi C klase un 190 ne visai patīk tieši tāpēc.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Marts 2006, 17:08 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]398|Renoir|[/user]
Citēt:
[user]6973|M--X|[/user]Treškārt, neko nevienam netaisos pierādīt, varu tikai pateikt, ka savu mersi pārdošu, jo esmu vīlies vadāmības ziņā ( un ne tikai )

Varbūt no sākuma pamēģini kaut ko lielāku par W202, kurš ir MB centiens targetēt lēto auto pircējus. C klase (un 190) nav tas pats, kas E klase komforta ziņā. Tas nekad nav bijis tā paredzēts. Man personīgi C klase un 190 ne visai patīk tieši tāpēc.

Es runāju par vadāmību, un tādu auto, kuru jūtu, ka pilnībā kontrolēju un gūstu baudu no tā vadīšanas, nevis čļenovozu, kurā peldi pa ceļu un neko nejūti un nedzirdi. Tik nestāsti, ka E un S klase šinī ziņā ir labāka par C :) Kad kļūšu vecāks, gribēšu tikai komfortu, tad zinu, ka par MB S nekā labāka nav. :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Marts 2006, 20:29 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

nu nezinu...manam CE stūre ar vienu pirkstu griežama, tāpat bija arī 200D W124......kur Jūs rāvāt, ka MB smaga stūre?

M-X ....C klase ir un paliek C klase........diemžēl...esmu arī vīlies.....

bet par E, S, CL utt...tikai labākās atsauksmes....

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Marts 2006, 22:26 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Mašīna: Peugeot 508

Citēt:
[user]6973|M--X|[/user]
Citēt:

Es runāju par vadāmību, un tādu auto, kuru jūtu, ka pilnībā kontrolēju un gūstu baudu no tā vadīšanas, nevis čļenovozu, kurā peldi pa ceļu un neko nejūti un nedzirdi.

Viena no MB priekšrocībām ir tā, ka vadītājs "nejūt" ceļu un nedzird trokšņus. Ja tev neinteresē komforts, kam tad pirki MB?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Marts 2006, 07:23 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]398|Renoir|[/user]
Citēt:
[user]6973|M--X|[/user]
Citēt:

Es runāju par vadāmību, un tādu auto, kuru jūtu, ka pilnībā kontrolēju un gūstu baudu no tā vadīšanas, nevis čļenovozu, kurā peldi pa ceļu un neko nejūti un nedzirdi.

Viena no MB priekšrocībām ir tā, ka vadītājs "nejūt" ceļu un nedzird trokšņus. Ja tev neinteresē komforts, kam tad pirki MB?

Pirku dēļ motora un MB kvalitātes...

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 36 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012