Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 77 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Katalizators
AtbildeAtbilde saņemta: 10. Februāris 2006, 15:53 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Jūnijs 2005, 13:17
Atbildes: 1738
Atrašanās vietas: Iecava
Citēt:
[user]76013|meridians|[/user]Viss saakas ar kat. Taalaak jau lamda zonde, peectam kolektor bliive utt. Ja vinsh tur ir paredzeets tad vinjam ir jaabuut. Nav nekaadas rallij mashiinas. Parastas ielas.

pilnīgas muļķības. Padomā pats, kā katalizators var ietekmēt kolektora blīves??? Pareizi pateici - nav rallija mašīna - acīmredzot tas tavs čoms bija iedomājies ka ir...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Februāris 2006, 16:01 
Lietotāja avatārs
Lai jau ir taa. Bet mans MB ar katkaadu sagrabeejushu kat... pustukshu bija nekas. Tagad cita dziesam.
Rekjionies ka trubaa ir jaabuut ar spiedienam nevis veejsh svilpo cauri un lamda to visu svilina un skaita. Ja taa nav tad kompis gljuchi.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Februāris 2006, 16:05 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]608|Pastnieks|[/user]Tu kļūdies...

Un ka ir pareizi??? :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Februāris 2006, 16:07 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]398|Renoir|[/user]Katalizatoru ņemt ārā var būt bīstami no likuma viedokļa. Pagaidām mums nav stingru prasību, bet drīz varētu būt tā, ka vajag katalizatoru visiem auto.
Vides prasības utt, un tad sāksies šrotu ziedu laiki... Vecos bezkatalizatora daiktus un tos izravētos sākt nodot lūžņos, jo ielikt vietā strādājošu katalizatoru daudzi nevarēs atļauties.
Man liekas, Vācijā tāda prasība jau pastāv.

Izlasi, ko es rakstiju... - ieliku katalizatora binduli atpakal... uz vina rakstits, ka tas ir katalizators....
Attiecigi, no likuma viedokla... nekas nav parkapts.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Februāris 2006, 16:12 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]75137|Bpa4|[/user]
Citēt:
[user]608|Pastnieks|[/user]Tu kļūdies...

Laikam jau ir pareizi braukt ar 40 gadu mashiinaam kuraam nav nekaadas elektronikas un kompja. Sanaak taa ka kompis ir domaats lai tikai spuuldziites cekotu kuras izdeg:))))))))
Katrai elektroniskai ieriicej un katrai elektroniskai ieriicei ir liela noziime savaa starpaa un visaam taam ieriiceem kas ir rinjii ar ir noziime. To visu ir izdomaajushi gudri cilveeki.
Ja kautko njem aaraa tad ar ir kautkas jaapaartaisa apkaart lai tas iet.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Februāris 2006, 16:19 
Lietotāja avatārs
es nesudzos, pagaidam viss iet normali un pat labak. :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Februāris 2006, 16:20 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Citēt:
[user]75137|Bpa4|[/user]
Citēt:
[user]398|Renoir|[/user]Katalizatoru ņemt ārā var būt bīstami no likuma viedokļa. Pagaidām mums nav stingru prasību, bet drīz varētu būt tā, ka vajag katalizatoru visiem auto.
Vides prasības utt, un tad sāksies šrotu ziedu laiki... Vecos bezkatalizatora daiktus un tos izravētos sākt nodot lūžņos, jo ielikt vietā strādājošu katalizatoru daudzi nevarēs atļauties.
Man liekas, Vācijā tāda prasība jau pastāv.

Izlasi, ko es rakstiju... - ieliku katalizatora binduli atpakal... uz vina rakstits, ka tas ir katalizators....
Attiecigi, no likuma viedokla... nekas nav parkapts.

Bet reāli tad tev tā nav? Domāju, ka būs ierīces, kas to uzrādīs.
Es arī runāju par vispārīgu tendenci ņemt tos ārā un likt vietā vienkāršas trubas.

Es personīgi esmu pret jebkādu mašīnas čakarēšanu. Ja kaut kas ir uzlikts, tad tam tur ir jābūt.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Februāris 2006, 16:54 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Jūnijs 2004, 00:21
Atbildes: 418
Atrašanās vietas: Rīga,Latvija
Mašīna: W202 AMG ,BMW 320d
Citēt:
[user]75137|Bpa4|[/user]
Citēt:

Pirmkārt Katalizatorā NAV nekāds "ļoti blīvais" ogles filtrs. Ja tā būtu tad viņi nemaksātu tik lielas naudas. Un nebūtu arī tie kantori,kas uzpērk lietotus katalizatorus.

Otrkārt pārlasi savu dziļo domu.
Kkāds bezsakars tur sanāk.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Februāris 2006, 21:33 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 22. Janvāris 2006, 21:05
Atbildes: 1509
Atrašanās vietas: Riga, Gulbene, Aluksne, Balvi, Madona
Mašīna: Mitsubishi L200
ха, покажите мне того кто захочет без надобности калечить свой автомобиль!? другое дело если нету средств на оригинальную деталь приходится искать альтернативный вариант!
Вырезка катализатора, точнее того что отнего осталось и вваривание либо аналогичного катализатора, либоже вваривание резонатора, на мой взгляд это и есть та альтернатива... так что зря такие разговоры на тему что кто то ставит какую то **** на свою машину :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Oktobris 2010, 10:25 
Lietotāja avatārs
Ir tāds jautājums - kaut kad sen, sen kāds teica, ka zinot kur nopirkt universālos katalizātorus pa mazām naudām. Vai nevarētu padalīties ar info vēlreiz?

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 77 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 2 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012