Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 28 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Izpūtēji
AtbildeAtbilde saņemta: 06. Oktobris 2004, 13:16 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Es domāju kaut kad pavasarī samainīt dažas izpūtēja daļas.
Piedāvājumā ir Bosal. Ko jūs domājat par šiem ražojumiem? Kur tos lētāk dabūt un vai ir vērts ņemt?
oriģinālais maksā kādus 30% vairāk...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Oktobris 2004, 16:24 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
[user]398|Renoir|Izpūtēji[/user]Es domāju kaut kad pavasarī samainīt dažas izpūtēja daļas.
Piedāvājumā ir Bosal. Ko jūs domājat par šiem ražojumiem? Kur tos lētāk dabūt un vai ir vērts ņemt?
oriģinālais maksā kādus 30% vairāk...

Par konkrētiem nezinu, bet ārvalstu forumos iesaka ņemt dārgos, nu jau vairs neatceros -- cinkotus / nerūsējošus vai ko tadu par lielāku naudu, jo tie kalpo ilgāk un tā iznāk izdevīgāk. Ja interesē ne pāris sezonām... Par sevi zinu -- nekādus vietējo kantoru ražojumus! Šie dod garantiju 1 gads, pēc 4 nekas nav atlicis, bet pašiem no W123 noņēma izpūtēju, kas bija nokalpojis 17 gadus (!!!)...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Oktobris 2004, 16:55 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Es savam eskortam biju uzlicis to vietējo ražojumu, kas uz brīvības gatves top....

2 gadu garantiju iedeva. Es nobraucu tikai kādu 1.5 gadu pēc tam, bet viss izskatījās ļoti labs pēc tā... Bet no otras puses, es braucu maz un pa ziemu vēl mazāk, jo tas aparāts negāja labi mīnuss grādos :) Bet to kantori nav vērts ņemt, jo toreiz viņu cenas bija tādas pašas, kā nopirkt labu neoriģinālo izpūtēju. Viņi taisīja no bieziem bleķiem, kas palielina auto svaru, bet ilgāk turās. Attiecīgi apstrāde bija smieklīga - džeks ar aerosolu nopūta visu kaut kādā sudraba krāsā (laikam bija domāts cinks).

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Maijs 2005, 08:46 
Lietotāja avatārs
Par sevi zinu -- nekādus vietējo kantoru ražojumus! Šie dod garantiju 1 gads, pēc 4 nekas nav atlicis, bet pašiem no W123 noņēma izpūtēju, kas bija nokalpojis 17 gadus (!!!)...

Tieši tā, es ar to saskaros katru pusotru gadu. Šodien man uz Jelgavas ielas atkal nokrita pakaļējais bundulis...:cry: :whistle: Varu iedomāties, ko padomāja aiz manis braucošais. :evil:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Maijs 2005, 08:54 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Starp citu, savējam uzliku lietotu izpūtēju - tās divas daļas, kurās ir klusinātāji. Esmu apmierināts. Šņāc labi un ir oriģināls MB.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Maijs 2005, 09:13 
Lietotāja avatārs
Nu 123 ir tikai divas iespējas, vai nu likt vietējo vai nu pasūtīt no kataloga. :?
Kāds nezin ieteikt normālu izpūtēju ķelneri?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Maijs 2005, 20:29 
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Aprīlis 2005, 21:08
Atbildes: 3
Atrašanās vietas: LATVIJA Saldus
atvainojos tie Bosal ilgak par 1,5-2,0 gadiem nekalpo vārdu sakot leti maksa bieži lāpam ??!!!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Maijs 2005, 23:20 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:14
Atbildes: 495
Atrašanās vietas: Latvija, Rīga
piekritu, izpūtēji - problēma.
es pagajušā gadā liku rezonatoru....pēc ziemas skatos-viss, ks bija vecs, stāv kā nekas nebūtu noticis, tācu gabals, ko ieliku, knapi atgādina rezonatoru - kaut kāds kosmisks rūsas veidojums...fak.
galīgi neesmu pārliecināts, kā ja pārmaksāšu par to tagad, peč gada dabūšu to pašu kosisko veidojumu ....
vai te kāds var ieteikt LABU izpūtēju kantori vai piegādātāju?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Maijs 2005, 07:51 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Jūnijs 2004, 07:32
Atbildes: 302
Atrašanās vietas: Latvija, Tukuma rajons
Mašīna: 2148 ccm
Kad savam iepriekšējam Mersim mainīju klusinātāju, meklēju, meklēju, kamēr atradu vislētāko piedāvājumu - 17Ls. Jāatzīst gan, ka tūlīt pēc uzlikšanas izpūtēja gals skārās klāt pie bufera, bet ar karsēšanas palīdzību to noliecu par pāris cm uz leju. Pēc pusotra gada, kad to (auto) pārdevu, klusinātājs, protams, ka bija nedaudz aprūsējis, bet visumā izskatījās un darbojās teicami. Kopš tā laika nesaprotu kā labāk - lēti vai dārgi. :scratchchin:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Maijs 2005, 11:24 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]374|Eximer|[/user]piekritu, izpūtēji - problēma.
es pagajušā gadā liku rezonatoru....pēc ziemas skatos-viss, ks bija vecs, stāv kā nekas nebūtu noticis, tācu gabals, ko ieliku, knapi atgādina rezonatoru - kaut kāds kosmisks rūsas veidojums...fak.
galīgi neesmu pārliecināts, kā ja pārmaksāšu par to tagad, peč gada dabūšu to pašu kosisko veidojumu ....
vai te kāds var ieteikt LABU izpūtēju kantori vai piegādātāju?

Oriģināls maksā ap 100+Ls posms, labs neoriģināls maksā ap 70-80. (Krutkas maksā ap 50-60 Ls.) Starpība maza - izdomā, cik ilgi tu varētu ar to vāģi vēl braukt un tad parēķini, vai tavā mūžā sanāks normāli nolietot to oriģinālo labumu, jeb pārdodot nāksies atdot to mantu tādā kārtībā, ka būs žēl. tipa, cūkam bērt pērles silē, jo lielāku naudu par to dabūt tu diez vai varēsi. un pircējs visticamāk negribēs augstu novērtēt to, ka izpūtējs ļoti labs.

ps. ņem lietotu oriģinālo - pāris gadiem pietiks stabili. tu taču nebraukā arī daudz.

pps. + vēl jāatceras tautas gudrība - skopais maksā divreiz.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 28 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 2 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012