Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 134 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Kondicionieris
AtbildeAtbilde saņemta: 08. Jūlijs 2010, 16:27 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 30. Marts 2010, 19:46
Atbildes: 67
Atrašanās vietas: Riga
Mašīna: CE220 W124
Taa jau ir ar tiem lietotajiem. Ok, taatad jauns. Noskaidroju, ka jauns Nissen maksa 62 Ls... Ir ok cena, var njemt?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Jūlijs 2010, 21:28 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
08 July 2010 17:27:39 GAZ rakstīja:
Taa jau ir ar tiem lietotajiem. Ok, taatad jauns. Noskaidroju, ka jauns Nissen maksa 62 Ls... Ir ok cena, var njemt?
Es jau iepriekš rakstīju, ka varu parādīt servisu, kurš tādus sūdus nemaz netaisoties likt, lai brauc citur, kur pēc tam nebūs jāskaidrojas par noplūdēm un blablabla. Atsakās no liekām problēmām. Tak jau rakstīju, ka šie jauni maksā mazāk par lietotiem oriģinālajiem un ne bez pamata. Un ar radiatoru biznesu tas serviss nav saistīts, specializēts MB apkalpošanai. Ļoti iespējams, ka citām markām Nissen spēj uztaisīt labu radiatoru, bet ne MB.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Jūlijs 2010, 09:25 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Jūnijs 2007, 22:34
Atbildes: 5193
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: W124
[/quote]Es jau iepriekš rakstīju, ka varu parādīt servisu, kurš tādus sūdus nemaz netaisoties likt, lai brauc citur, kur pēc tam nebūs jāskaidrojas par noplūdēm un blablabla. Atsakās no liekām problēmām. Tak jau rakstīju, ka šie jauni maksā mazāk par lietotiem oriģinālajiem un ne bez pamata. Un ar radiatoru biznesu tas serviss nav saistīts, specializēts MB apkalpošanai. Ļoti iespējams, ka citām markām Nissen spēj uztaisīt labu radiatoru, bet ne MB.
[/quote]

Es gan nebūtu tik kategorisks ar Nissen. Kas attiecās uz to, ka jauns neoriģinālais maksā mazāk nekā lietots oriģinālais, ir izskaidrojasm ar to, ka W 124 oriģinālos radiatorus dabūt ir aizvien grūtāk, skaitās jau ekskluzīva prece, jo lietots oriģinālais būs vismaz 15 gadus vecs. Ja to automašīnu ekspluatēja dienvidu valstīs, kur tā nav redzējusi ne sniegu, sāli vai ilgstošu mitrumu, tad tas radiators, iespējasm, kādu laiku vēl kalpos. Latvijā nopirkt 15 gadus vecu radiatoru, tik tiešām jādomā vai viņš ies vēl trīs gadus, ko principā nodrošina neoriģinālasi radiators. Turklāt lietotajam oriģinālajam cena ir uzpūsta kaut vai brenda pēc un apziņas, ka lieto oriģinālās detaļas.
Pats rudenī uzliku Nissen radiatoru, kvalitātes ziņā no oriģnāla protams, ka atšķirās, bet citādi izskatās pat ļoti labi. Cik ilgi kalpos, tad jau redzēs.
Es neatbalstu tagad neoriģinālās detaļas vai kā tamlīdzīgi. Bet esiet reāli, atrast Latvijā 15 - 20 gadus vecu radiatoru, samaksāt par to vairāk, nekā par jaunu neoriģinālo un cerēt, ka tas ies vairāk kā jaunais, ir diezgan sarežģīti. :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Jūlijs 2010, 09:59 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Mašīna: Peugeot 508

Es pavisam nesen uzliku Nissenu. Tajā reizē man bija svarīgi ietaupīt 100ls, kas ir starpība starp jaunu oriģinālo un jaunu Nissenu. Lietotu vispār neizskatīju kā variantu. Tas ir pilnīgi muļķīgi. Garantiju tam nedos neviens.
Un bojājas tie visi vienādi. Pat Mizx C36 tas ir nobeidzies tieši tur pat, kur bija manam. Kaut gan manējais visu mūžu ir bijis LV, bet C36 nāk no Japānas, kur ir mazāk sniega un mazāk sāls uz ceļiem. Vecums abiem auto vienāds +/- viens gads.
Jauns ir jauns. Un ja kāds atsakās likt virsū neoriģinālu detaļu, tad ļoti iespējams, ka viņam ir tikai bail pašam par savu kvalifikāciju.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Jūlijs 2010, 10:17 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Šeit piekritīšu lietotājiem, kas uzskata, ka 15+ gadus vecai mašīnai likt vietā jaunu radiatoru par 300+ LVL ir ekonomiski nepamatoti.

Vēl jo vairāk, ja ir pierādījies, ka tie paši OEM (jautājums vēl, vai OEM Latvijā ir tiešām OEM) netur daudz ilgāk.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Jūlijs 2010, 10:21 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
09 July 2010 10:59:21 Renoir rakstīja:
Es pavisam nesen uzliku Nissenu. Tajā reizē man bija svarīgi ietaupīt 100ls, kas ir starpība starp jaunu oriģinālo un jaunu Nissenu. Lietotu vispār neizskatīju kā variantu. Tas ir pilnīgi muļķīgi. Garantiju tam nedos neviens.
Un bojājas tie visi vienādi. Pat Mizx C36 tas ir nobeidzies tieši tur pat, kur bija manam. Kaut gan manējais visu mūžu ir bijis LV, bet C36 nāk no Japānas, kur ir mazāk sniega un mazāk sāls uz ceļiem. Vecums abiem auto vienāds +/- viens gads.
Jauns ir jauns. Un ja kāds atsakās likt virsū neoriģinālu detaļu, tad ļoti iespējams, ka viņam ir tikai bail pašam par savu kvalifikāciju.
Šajā gadījumā nav runa par kvalifikāciju, tie cilvēki visu mūžu labojuši MB un priekš MB neoriģinālie radiatori esot sū, tas arī viss. Katram tā konstrukcija cita, redz, Kantainais saka — mehāniski bojājas G. klasei, W210, W202 ir pastiprināta netīrumu uzkrāšanās un attiecīgi korozija dažās vietās — MB tur viss ir salikts blīvi, atšķirībā no citām auto markām. Jā, varbūt muļķīgi, bet tā nu tas ir, tur neko nevar padarīt. Principā paralēles velkamas ar W124 Sporline ritošo daļu un ražotāja politiku šajos jautājumos.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Jūlijs 2010, 10:21 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Jūnijs 2007, 22:34
Atbildes: 5193
Mašīna: W124
Citēt:
09 July 2010 11:17:40 Misters X rakstīja:
Šeit piekritīšu lietotājiem

:znaika: Uzsvars uz statusu? :mhihi:

Pēdējo reizi laboja Benzman - 09. Jūlijs 2010, 10:22, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Jūlijs 2010, 10:51 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Mašīna: Peugeot 508

Es tikai gribēju teikt, ka man šķita muļķīgi likt lietotu kondicioniera radiatoru, ja tam jātur spiediens varbūt pat pie 20 atm. Un visiem noteiktajiem modeļiem veidojas ļoti līdzīgi bojājumi. Jauns šķita drošāks variants. Oriģinālais protams būtu labāks, bet tas maksā vairāk.
Te varētu būt tikai jautājums par to, vai skopais maksās divreiz vai tomēr nē.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Jūlijs 2010, 10:51 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Citēt:
09 July 2010 11:21:53 benzman rakstīja:
:znaika: Uzsvars uz statusu? :mhihi:

Nē, tas tika teikts vispārīgi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Jūlijs 2010, 10:57 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
09 July 2010 11:51:01 Renoir rakstīja:
Es tikai gribēju teikt, ka man šķita muļķīgi likt lietotu kondicioniera radiatoru, ja tam jātur spiediens varbūt pat pie 20 atm. Un visiem noteiktajiem modeļiem veidojas ļoti līdzīgi bojājumi. Jauns šķita drošāks variants. Oriģinālais protams būtu labāks, bet tas maksā vairāk.
Te varētu būt tikai jautājums par to, vai skopais maksās divreiz vai tomēr nē.
Nu, tas pats serviss, kas atteicās likt Nissen bija gatavs dot garantiju, ja atvedu lietotu oriģinālo...

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 134 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012