Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 21 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: nedarbojas salona ventilācija C 200
AtbildeAtbilde saņemta: 29. Janvāris 2007, 23:30 
Lietotāja avatārs
Paskaties apakšā zem paklājiņiem! Ja tur ir slapjš tad logi svīdīs tas nu ir točna! :whistle:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Janvāris 2007, 23:32 
Lietotāja avatārs
Tev klimats vai parastais? Man pagājušogad bija tāda štelle(w210 ,klimats),ka iedegās sarkanā gaismiņa EC pogā un nevar to maitu dabūt nost,arī baigi svīda,braucām bariņš uz Somiju kāreiz pa lielajiem aukstumiem ,svīda kā traks, apstījos grāmatā kā uz klimata pults apstīties kļūdu kodus ,nodzēsu to sarkano ,bet svīšanas problēma pastāv ,mazāk ,bet reizēm ir ,arī mēģināju izņemt filtrus, bet maz palīdz.varbūt Tev kas līdzīgs ....tikai kas? :cry:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Janvāris 2007, 23:35 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]193334|Miki|[/user]Vel varu padalīties pieredzē ka pečkas motoriņš MB busā maksā(ar kondicionieri kas ir) 260 ls,ber Rolī(čierī)75ls-jauns,bet bez kondiškas 35-40ls!!! 8D

Jopcik ,šitos vajadzētu sapirkt vajag vai nē 8D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Janvāris 2007, 23:39 
Lietotāja avatārs
Varbūt taisam biznesu??? :ninja:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Janvāris 2007, 00:43 
Lietotāja avatārs
Bismarkam: man ir parastais kondicionieris. It kā nekādas kļūdas arī panelī neparādās. Vairāk izskatās, ka kaut kur kaut kāds vārsts vai klape neatveras un nenotiek gaisa apmaiņa salonā, jo kad paver vaļā sānu logu vairs tā nesvīst. Dažiem autiņiem (ja nemaldos Galantam 1990g.) zem pakaļējā bufera ir tāds vārsts, kas nostrādā arī tad kad ver ciet pēdējās durvis. Nezinu varbūt murgoju, bet nevar jau tie principi dažādām markām tā baigi atšķirties.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Janvāris 2007, 09:13 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Citēt:
[user]193334|Miki|[/user]MB busā 124 bundžai 14Ls tikkai atrodas viņš nevis salonā,bet virs pečkas motoriņa! ;)

un cik atceros, tas bija ogleklja filtrs un sasoditi gruti tikt klat?

man pec ta nomainjas vairs logi ciet nesvist :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Janvāris 2007, 09:13 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]193334|Miki|[/user]Vel varu padalīties pieredzē ka pečkas motoriņš MB busā maksā(ar kondicionieri kas ir) 260 ls,ber Rolī(čierī)75ls-jauns,bet bez kondiškas 35-40ls!!! 8D

bet par 25 ls to var atjaunot, ja vel nav galigi nokauts, un atkal var aizmirts par to

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Janvāris 2007, 09:14 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]8980|Bismarks|[/user]Tev klimats vai parastais? Man pagājušogad bija tāda štelle(w210 ,klimats),ka iedegās sarkanā gaismiņa EC pogā un nevar to maitu dabūt nost,arī baigi svīda,braucām bariņš uz Somiju kāreiz pa lielajiem aukstumiem ,svīda kā traks, apstījos grāmatā kā uz klimata pults apstīties kļūdu kodus ,nodzēsu to sarkano ,bet svīšanas problēma pastāv ,mazāk ,bet reizēm ir ,arī mēģināju izņemt filtrus, bet maz palīdz.varbūt Tev kas līdzīgs ....tikai kas? :cry:

nu, ja es ilgstoshi esmu nospiedis to pogu, kas ljauj cirkulet tikai tam gaisam, kas ir salona, nedaudz iesvist sha vai taa....

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Janvāris 2007, 09:19 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]8980|Bismarks|[/user]Tev klimats vai parastais? Man pagājušogad bija tāda štelle(w210 ,klimats),ka iedegās sarkanā gaismiņa EC pogā un nevar to maitu dabūt nost,arī baigi svīda,braucām bariņš uz Somiju kāreiz pa lielajiem aukstumiem ,svīda kā traks, apstījos grāmatā kā uz klimata pults apstīties kļūdu kodus ,nodzēsu to sarkano ,bet svīšanas problēma pastāv ,mazāk ,bet reizēm ir ,arī mēģināju izņemt filtrus, bet maz palīdz.varbūt Tev kas līdzīgs ....tikai kas? :cry:

Man ir līdzīga problēma w124 ar kondišu. Arī iedegās un mirgo sarkana lampiņa. Tad pat temperatūru nevar pamainīt. Nekas nedarbojas. Ja izslēdz/ieslēdz dzinēju,tad lampa nodziest. Tā man ik pa laikam uzrodās viņa. Var būt vari padalīties pieredzē, kas par lietu?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Janvāris 2007, 09:37 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Pamatproblēma svīstošiem logiem parasti ir mitrums. Kaut kur salonā / bagāžniekā tiek iekšā ūdens. Pamēģini vakarā visus paklājiņus aiznest mājās un uz radiatoriem izžāvēt un meklē, vai kaut kur netek iekšā ūdens – uz grīdas, zem beņķiem, gar logiem. Varbūt pakaļējais logs vairs nav hermētisks. Tas pats bagāžniekam – man bija sauss, nekad tur nebija ne piles mitruma. Remontēja, izņēma un ielika lukturus, bet tie vairs nebija hermētiski un nāca iekšā mitrums – viss vāks pilēja līdz problēmu novērsu. Kondicionieris arī rada kondensātu, bet sākt vajadzētu ar vienkāršu salona izžāvēšanu.
Neatceros par kuru(-iem) MB bija runa, bet, ja kondicionierim kondensāta novadīšanas trubiņa bojāta, tad no tās salonā zem paneļa pil ūdens un ar laiku krājas priekšā labajā pusē uz grīdas. Tā kā tas mitrums var rasties arī pašā automašīnā. Jebkurā gadījumā tas nav normāli un tas ir novēršams, bet mēs varam izteikt tikai minējumus un populārākās vietas, kur meklēt. Bet meklēšana jāveic pašam un var būt ilga. Bagāžnieku tipiskākās vietas ir vāks, lukturi, stikla mala un degvielas tvertnes izvads, gar ko tur var nonākt ūdens.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 21 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012