Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 75 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Apdrošināšana.
AtbildeAtbilde saņemta: 16. Marts 2007, 09:37 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]loluuu: Pastarpināti personīgi pazīstams viens no jaunajiem Balvas īpašniekiem. Vācietis kas vācietis, dzīvo un strādā Vācijā. Par krieviem dzirdu pirmo reizi, krievi te šobrīd praktiski Balvu vada, kā saprotu, tie arī visu ir pārdevuši.

Nompeli: jau rakstīju, ka Baltikums ir saņēmies un pēdējā laikā vispār strādājot ļoti labi un maksā labas atlīdzības. Izskatīja negadījumu noteiktajos termiņos, bet naudu saņēmu kontā gandrīz nedēļu ātrāk par normatīvos aktos noteikto maksimālo izmaksas termiņu. Viņi naudu bija pārskaitījuši faktiski uzreiz pēc izmaksas apstiprinājuma. Par viņiem vispār pēdējā laikā esot maz sūdzību, atšķirībā no Balvas un BTA, kam šobrīd galīgi neiet ar klientu apkalpošanu.

Par brokeriem. Esmu sācis visa veida apdrošināšanai (gan KASKO, gan OCTA) izmantot viena konkrēta brokera pakalpojumus. Varbūt man ir veicies un citi tā nestrādā, bet bez labas cenas atrašanas viņš pats personīgi vienmēr ir iesaistījies visu problemātisko jautājumu risināšanā, piedalījies auto novērtēšanā pēc avārijas kopā ar apdrošinātāju pārstāvjiem, zvanījis viņiem, pamatīgi lamājies ar Balvas „darbiniekiem” utt.. Ideāla attieksme un serviss. Uzreiz vari just, ka savā problēmā neesi pamests viens un arī tavs brokeris ir gatavs cīnīties par taisnību līdz pēdējam. Tiešām, varbūt man vienkārši ar šo brokeri ir veicies, bet meklēt citu vai cīnīties un meklēt piedāvājumus pašam pavisam vairs negribas un netaisos.

tāpēc jau ir brokeri..tāds mūsu darbs....nebūs servisa nebūs klientu.......

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Marts 2007, 11:25 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 28. Decembris 2006, 06:40
Atbildes: 92
Atrašanās vietas: Rīga
Citēt:
[user]85971|dadziic|[/user]
Citēt:
[user]208965|rich|[/user]adabrjam to, ka kasko ņemams kur lētāk un var kārtot to arī caur brokriem, kuriem ir savas atlaides.
savukārt ar octa (savas pieredzes nav - tfu, tfu, tfu), bet labāk ne caur brokeriem, bet pie sev zināma apdrošināšanas kompānijas aģenta (draugos, rados, kolēģos ir jābūt), jo viņi arī gatavo ziņojumus apdr.sabiedr. atlīdzināšanas komisijām lēmumu par izmaksām :ninja:

man šķiet, ka Tu esi sajaucis KASKO ar OCTA vietām... :whistle:
Man personīgi pilnīgi vienalga kādā kompānijā pirkt OCTA, jo pie gadījuma, ja es esmu vainīgs ceļu satiksmes negadījumā, mana polise remontēs cietušo auto... (ja cietušā vadītājs nebūs apreibis... :D)

Tev taisnība, man iestājies blondīnisms - domā vienu, runā citu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Jūnijs 2008, 12:08 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Decembris 2004, 01:30
Atbildes: 6224
Mašīna: CDI
No 1.jūnija uzlīmes netiks izsniegtas!
Kā arī, OCTA polises tagad izskatās savādāk. Tagad tā ir kā balta A4 lapa ar info par auto utt., kuras nemaz nav jāvadā līdzi!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Jūnijs 2008, 12:11 
Lietotāja avatārs
nabadzība dara savu :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Jūnijs 2008, 12:14 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Mašīna: Peugeot 508

Citēt:
[user]26014|Roma|OCTA[/user]No 1.jūnija uzlīmes netiks izsniegtas!
Kā arī, OCTA polises tagad izskatās savādāk. Tagad tā ir kā balta A4 lapa ar info par auto utt., kuras nemaz nav jāvadā līdzi!

Es vēl nesen dabūju veco, bet cena tai izrādījās +50%. Afigetj.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Jūnijs 2008, 12:24 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Citēt:
[user]398|Renoir|[/user]

:iagree:

man vēl 2007.gadā ar Rīgas pierakstu bija 54 Ls gadā (12 BM klase)- tagad - 92 Ls .....tā pati klase, skaisti.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Jūnijs 2008, 12:38 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]2|SZ|[/user]
Citēt:
[user]398|Renoir|[/user]

:iagree:

man vēl 2007.gadā ar Rīgas pierakstu bija 54 Ls gadā (12 BM klase)- tagad - 92 Ls .....tā pati klase, skaisti.

...un ja vēl līdz santīmam uzzinātu kur palika Tava nauda...tad tik sūdīgi paliktu ka vai apdirsties var :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Jūnijs 2008, 14:31 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Mašīna: Peugeot 508

Citēt:
[user]2|SZ|[/user]

A man uz SIA auto. Mana BM klase neko nemaina.
Šajā sakarā izskatās, ka SIA visi apdirsinātāji močī pēc pilnas programmas. Jeb tomēr iedod kādu atlaidi arī, Roma?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Jūnijs 2008, 14:43 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Citēt:
[user]158906|TAMA|[/user]...un ja vēl līdz santīmam uzzinātu kur palika Tava nauda...tad tik sūdīgi paliktu ka vai apdirsties var :D

a ko darīt ? Ja ir tāds likums, tak jāpērk...nav jau izejas. Nē, nu varētu maksāt jau pat 150-200 LVL, bet tikai tad kad šajā valstī būtu sakārtota likumdošaa un korupcijas nebūtu.

vācu kollēga savam E 46 BMW Vācijā uz OCTU noloka 275 EUR gadā, Kasko- 200 EUR gadā..... jūtat atšķirību ? :evil:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Jūnijs 2008, 15:23 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
275+200=475 EUR jeb ~333 Ls.
Sanāk pamaz.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 75 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012