Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 24 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Kur ņemt auto???
AtbildeAtbilde saņemta: 07. Jūlijs 2005, 15:09 
Lietotāja avatārs
kaut ko es nesaprotu te. kapec Tu gribi pirkt auto, bet ne iziireet? Tas domeniksa kantoris piemeram dod C-klases mersi pa 50 LVL/dienaa ieskaitot PVN, ja terminsh ir lielaks par 8 dienaam. Tev, ja vajag uz 2 nedeljam, tas ir 700 LVL ieskaitot PVN. Taa nebuus atrak/ertak/izdeviigaak, nekaa pirkt auto un pec tam meginat to pardot? Ja vel njem veeraa, ka w124 coupe (un vel jo vairak w126 coupe) buus gruuti pardot un visas izmaksas shajaas operaacijaas varetu mierigi sasniegt tos pashus 700 LVL. :)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Jūlijs 2005, 15:15 
Lietotāja avatārs
savukaart, ja pirkt, tad skaties uz VW Passat / Audi A4 ar 1.9 TDI motoru. Taadu Tu varesi viegli nopirkt un arii ljoti viegli pardot talak. Mersis tur nekaads pratigais nesanaak, bet pirkt vecu w124,w123,w126 kursh ir maksimali aatraa laikaa jaasakopj taalam braucienam -- emm.... nu ja esi drosmiigs, dari taa. es gan tik drosmiigs nebuutu :)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Jūlijs 2005, 15:48 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 01. Decembris 2004, 16:10
Atbildes: 439
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Familywagen
Citēt:
[user]6695|RIPS|[/user]..vienaa no placiem kas pie rumbulas ,bet kuraa neatceros!!...varbuut ja ir laiks aizbrauc paskaties.pameklee!!...un veel es ta iisti nesprotu kadu tad tu to masiinu meklee w124 ,w126,w123 !!!??spriezot peec atveeleetas naudas tas vareetu buut kaads no siem!!?? :)

pretii autohof placim uz maskavas ielas

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Jūlijs 2005, 16:06 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
[user]445|kristapz|[/user]savukaart, ja pirkt, tad skaties uz VW Passat / Audi A4 ar 1.9 TDI motoru. Taadu Tu varesi viegli nopirkt un arii ljoti viegli pardot talak. Mersis tur nekaads pratigais nesanaak, bet pirkt vecu w124,w123,w126 kursh ir maksimali aatraa laikaa jaasakopj taalam braucienam -- emm.... nu ja esi drosmiigs, dari taa. es gan tik drosmiigs nebuutu :)

Nē, mana pieredze ir tāda, ka visiem it kā patīk šie VW dīzelīši, bet, kad nonāk līdz pārdošanai... Nē, tās ir pārāk lielas galvassāpes... Un remontu tiem 100% būs vairāk kā arī vecam MB, ja pirksi ar galvu. Nomāt? Nez, arī par 100 Ls mēnesī var dabūt, taisnība... nav jau atmesta doma iztikt bez pirkšanas, tik piemērotu piedāvājumu nav.
Par W124 un W126 kupejām -- Te NAV piedāvājuma, tāpēc arī NAV iespējams ne ko pārdot, ne nopirkt. Tie, kas ko tādu meklē, meklē aiz robežām. Piemēram, par W124 kupejām un V8 sedaniem apzvanīju visus, arī dārgākus, ko ātrumā pa sludinājumiem un plačiem pa ceļam sastapu, bet secinājumi skarbi -- vairums plačos ir jau aizstāvējušies, privāti pārdod tikai kādu katru ceturto, attiecīgi tie arī vienīgie var ko pateikt par pašu mašīnu un ja ne par lielākiem remontiem, tad vismaz mazākiem uzreiz atzīstas. Un vēl skarbāks ir fakts, ka trešajai daļai no sludinājumos ieliktajām IR jāveic nopietns remonts... Interesentu netrūkst, trūkst piedāvājuma. Un to zinot neviens nemaz necenšas zvanīt uz šiem sludinājumiem un meklēt ko Latvijā... Vai uz ielām tie nebūtu redzami, lai teiktu, ka nav? W124 kupejas patiesībā ir uz katra stūra, tikai jāuzķer tas retais mirklis, kad kāds to labā stāvoklī pārdod, ne nobrauktu līdz pēdējam un tad nogrūžot plača malā. Varbūt esmu naivs domājot, ka te var nopirkt labu MB, bet pagaidām ne reizi nejūtos iegrābies šādā procesā. Protams, šoreiz problēma ir laika trūkums, citādi esmu optimists.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Jūlijs 2005, 16:11 
Lietotāja avatārs
Man te shodien piedāvāja E 300 D turbo 4matic!!! 1992.gada cena ap 4000 EUR!!mašīna ir no Beļģijas!! neko daudz ekstru nau bet ir automāts!!!
Pats galvenais jau ka dīzelis un 4matic!!!!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Jūlijs 2005, 16:13 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]5591|kabuki|[/user]Man te shodien piedāvāja E 300 D turbo 4matic!!! 1992.gada cena ap 4000 EUR!!mašīna ir no Beļģijas!! neko daudz ekstru nau bet ir automāts!!!

Likšu aiz auss. Atsūti kādas savas / viņu koordinātes man uz privāto. Jāskatās, kas vēl šim vēderā, 4matic gan mazliet mulsina -- ja nu tur kas pagalam...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Jūlijs 2005, 17:11 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Decembris 2004, 01:30
Atbildes: 6224
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: CDI
A, nu tad es arī redzēju to W114! Un vēl vienu kupeju arī 114.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Jūlijs 2005, 18:10 
Lietotāja avatārs
Mizx, ņem ciet manējo. ;)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Jūlijs 2005, 08:50 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]
Citēt:
[user]5591|kabuki|[/user]Man te shodien piedāvāja E 300 D turbo 4matic!!! 1992.gada cena ap 4000 EUR!!mašīna ir no Beļģijas!! neko daudz ekstru nau bet ir automāts!!!

Likšu aiz auss. Atsūti kādas savas / viņu koordinātes man uz privāto. Jāskatās, kas vēl šim vēderā, 4matic gan mazliet mulsina -- ja nu tur kas pagalam...

Info es šodien par auto dabušu un nosūtīšu!!!!
Bet par to 4matic jā tā mulsinoši ir bet plusi jau arī ir un vēl kopā ar dīzeli!!!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Jūlijs 2005, 17:17 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]466|Krisiic|[/user]Mizx, ņem ciet manējo. ;)

Eh, paturu prātā šo variantu, bet tad tas tiešām būtu tikai pagaidu variants braucienam, jo nav automāts, mazs motors, paturēšanai prasās lielāks aprīkojums, arī W201 nesaista, jo nekad neesmu spējis tādos ērti iekārtoties, tad stūre pa tālu, tad ceļi pie zoda... OK, 2,6l bija OK, bet arī laimīgi atbrīvojos, ar 2 tādiem pagājušo ziemu nobraukāju... Bet prātā paturu!

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 24 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 2 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012