Šonakt apm. 03:00 Kāds pidars uzlauza manu mersi.

Interesanti ir tas,ka tieši ap šo laiku es devos pie savas mašīnas, kura stāv manas mājas pagalmā. Vajadzēja draudzeni aizvest uz mājām. Karoče veru vaļā mašīnu- iekšā viss izvandīts. Drusku palika savādi ap sirdi. Uzreiz skatos uz maģi. Tas ir savā vietā.Nav arī aiztikts. Tālāk aplūkoju visu salonu un pētu,kas ir nosperts.
Pagaidām esmu atklājis, ka nosperta ir kastīte ar CD

Kamēr pētu salonu, draudzene klusām saka:
"Tur aiz stūra kāds stāv

" Es uzreiz paskatos uz to stūri- Tiešām. Var redzēt,ka kāds stāv ap stūri un lūr. Viss gandrīz tumš.Pagalmā gaismas nav. Klusām izeju cauri pagalma tunelim uz ielu. Lēnām apskatos pa labi un pa kreisi- visa iela tukša. Neviena cilvēka. Tikai paralēli ielas malai noparkotas mašīnas. Bet es redzēju,ka tur kāds bija!
Karoče,aizeju atpakaļ uz mašīnu, paķēru savu burvju nūjiņu un davai atpakaļ uz ielu. Skatos- pidars uz ričuka tikko sāk mīties prom. Es šim pakaļ skrienu. Nu cik tad ilgi var paskriet pakaļ ričukam? :x
Nu šis aizmuka. Es vēl pēc tam pabraukāju pa ielām cerībā viņu sastapt kaut kur. Zaglis bija kapucē un nekā jau viņu atpazīt nevarētu

Par to pidaru viss. Mani nomoka cita lieta. Kāpēc viņš nozaga tikai kārbiņu ar diskiem? Man bija pilna mašīna ar drēbēm un citiem krāmiem. Viss bija izvandīts ārā. PAt aptieciņa no plaukta. Viss bardačiks izvandīts. Tas nozīmē,ka laika viņam bija diezgan,laia trastu kaut ko vērtīgāku. Tas vērtīgāks varētu būt maģis (bez paneļa) vai madnieku nazis. Nazis arī stāvēja citur, nekā es viņu noliku. Značit to viņš pamanija.
Aizdomas krīt uz mana kaimiņa draugiem.Tie viņam kaut kādi panki uz ričukiem, piebraukā dažreiz. Noteikti tas bija cilvēks,kurš noskatija manu autiņu arī iepriekš, jo atvērtas bija tās durvis,kurām man atslēga nestrādāja tā,kā vajadzētu- griezās ar jebko. Vadītāja pat nebija aiztiktas. Siģenes man arī nav

(pats vainīgs un par šo es komentārus negribu dzirdēt :! )
Tātad- jūsu versijas par to,kāpēc nospēra kaut kādu CD kastīti,nevis daudz vērtīgāku mednieku nazi, kāpēc viņš vēl gaidija un lūrēja, kamēr es apskatiju mašīnu. Vai kāds no kaimiņiem varēja ieteikt manu auto, dēļ kaut kādas antipātijas pret mani vai manu auto. (Vāģis dūmo
.gif)
) Kāpēc viņš nospēra to CD kārbiņu ,bet nepaņēma diskus kastītēs,kuri stāvēja uz pakaļējā beņķa?