Stāsti, atgadījumi, konflikti saistībā ar CP
18. Jūnijs 2007, 14:30
Ja ar netrafarētiem neķers, tad tik pat labi varēja ņemt divriteni. Otrs – mūsu CP jau tāpat „labi brauc”, labāku auto uzturēšanas izmaksas (t.i. virsbūves taisnošana ik pa pāris mēnešiem) varētu būt lielākas par profesionāla autobraucēja noalgošanu par šoferi šādiem mērķiem. Tāpēc labi vien, ka šie ir pieticīgi. Ķerstīs jau nejaušos ātrumpārkāpējus, ne reāli bīstamus objektus. Un kādi ceļi, tādas mašīnas.
Atceros kā savulaik starp 3 un 4 darbadienas naktī mani apturēja uz Jūrmalas apvedceļa. Viņi bija vienīgā sastaptā automašīna starp Talsiem un Rīgu. Tā vietā, lai pārliecinātos vai esmu dzēris un visādas citas lietas, vienīgais no viņu puses bija kvīts par ātruma pārsniegšanu – bija mazliet virs 100 km/h. Tas ir smieklīgi un nenopietni. Pāris gadus vēlāk Rīgas rajonā uz šosejas Rīga – Valmiera darbadienas pēcpusdienā nonācu nopietnā avārijā (divi auto purns purnā). Šoseja bija stipri nobloķēta, bet CP 40-50 km attālumā no Rīgas tika gaidīti 5(!!!) stundas. Knapi kustošs autoevakuators no Bolderājas atbrauca ātrāk. Tā kā nekādas cieņas.
18. Jūnijs 2007, 14:59
Es piemēram nestāšos, ja tāds netrafarēts auto mēģinās mani apstādināt. Pamatojums elementārs, kā lai es zinu, kas tur iekšā sēž. Bandīti vai Policisti.
18. Jūnijs 2007, 14:59
[user]379|Mizx|[/user]Ja ar netrafarētiem neķers, tad tik pat labi varēja ņemt divriteni. Otrs – mūsu CP jau tāpat „labi brauc”, labāku auto uzturēšanas izmaksas (t.i. virsbūves taisnošana ik pa pāris mēnešiem) varētu būt lielākas par profesionāla autobraucēja noalgošanu par šoferi šādiem mērķiem. Tāpēc labi vien, ka šie ir pieticīgi. Ķerstīs jau nejaušos ātrumpārkāpējus, ne reāli bīstamus objektus. Un kādi ceļi, tādas mašīnas.
Atceros kā savulaik starp 3 un 4 darbadienas naktī mani apturēja uz Jūrmalas apvedceļa. Viņi bija vienīgā sastaptā automašīna starp Talsiem un Rīgu. Tā vietā, lai pārliecinātos vai esmu dzēris un visādas citas lietas, vienīgais no viņu puses bija kvīts par ātruma pārsniegšanu – bija mazliet virs 100 km/h. Tas ir smieklīgi un nenopietni. Pāris gadus vēlāk Rīgas rajonā uz šosejas Rīga – Valmiera darbadienas pēcpusdienā nonācu nopietnā avārijā (divi auto purns purnā). Šoseja bija stipri nobloķēta, bet CP 40-50 km attālumā no Rīgas tika gaidīti 5(!!!) stundas. Knapi kustošs autoevakuators no Bolderājas atbrauca ātrāk. Tā kā nekādas cieņas.
:iagree:
18. Jūnijs 2007, 15:01
[user]75137|Bpa4|[/user]Es piemēram nestāšos, ja tāds netrafarēts auto mēģinās mani apstādināt. Pamatojums elementārs, kā lai es zinu, kas tur iekšā sēž. Bandīti vai Policisti.
Kautgan ... starp bandītiem un policistiem nav nekādas starpības. Tā vai tā Atamans/ komandieris abiem ir iedevis pistoli, lai pelnītu naudu
18. Jūnijs 2007, 15:07
[user]75137|Bpa4|[/user]Es piemēram nestāšos, ja tāds netrafarēts auto mēģinās mani apstādināt. Pamatojums elementārs, kā lai es zinu, kas tur iekšā sēž. Bandīti vai Policisti.
stāsies
18. Jūnijs 2007, 15:07

P.S. šitos dzēkus atrada
18. Jūnijs 2007, 15:15
Un ka vel stasies...
.gif)
A to sods par nepaklaushanos + par parkapumu...
18. Jūnijs 2007, 15:16
[user]2|SZ|fotoradars Vācijā [/user]

P.S. šitos dzēkus atrada
.gif)
Mums ar vajadzetu kadu protesta akciju... nu apmeram ka shie... ka brauc menti garam, ta pliku pēcpusi pa logu lauka!
18. Jūnijs 2007, 15:17
[user]2|SZ|[/user]
stāsies
.gif)
Nestāšos... tā jau, kad izbraucu ar savu Dzelteno Honda (nezvēru ar 3 zs) ar USA army bruņu cepuri un Lielbritānijas gaisa spēku brillēm, nevienā Block postenī policisti nepiedāvā iepūst kur nu vēl apstāties. vēl pamāj ar zizli, lai lieki nekavējos.
18. Jūnijs 2007, 15:17
A īstenībā-kas tur ļauns?.......
.gif)
)
Piemēram,domāju ka mūsu stiksmes noyeikumos nekur neartadīsi tādu punktu,kur būtu rakstīts-nedrīkst bāzt ārā pa logu no braucošas mašīnas savu pakaļu.