Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 63 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Kā es salecos ar PP
AtbildeAtbilde saņemta: 27. Jūlijs 2006, 15:22 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 1053
Atrašanās vietas: Preiļi
Mašīna: VAZ 2101
Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]"iededz avārijas gaismas signalizāciju un uzstāda avārijas zīmi, bet, ja tas nav iespējams, citādā veidā brīdina pārējos ceļu satiksmes dalībniekus"

Tu pats nocitēji, ka jābūt avārijas gaismām un trijstūrim, bet tas bet ir domāts, ja tev ir nosēdies aķis un nestrādā avārijas gaismas vai augtāk atrunātais traucēklis trijstūra izvietošanai.......
Piedevām parādi kaut vienu teikumu viņa rakstītajā iesniegumā, ka viņš kaut kādā veidā būtu brīdinājis pārējos ceļu satiksmes dalībniekus- NAV TĀDA un no tā var secināt, ka viņš atkal nav izpildījis likuma prasības....

PS. Man kaut kur mājās bija Civillikuma (Arī CSN) grāmatiņas ar visu pantu uzskaitījumu un visu pantu izskaidrojumu...... , bet šodien es tev nesolu viņu atras, jo manai meitai šodien paliek 4 gadiņi......

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Jūlijs 2006, 15:29 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]Lūdzu:
http://www.csdd.lv/documents/normativie ... mk/csn.pdf

Un citēju:
190. Avārijas zīme uz ceļa jāizliek tādā attālumā no transportlīdzekļa, lai laikus brīdinātu citu transportlīdzekļu
vadītājus par briesmām. Jebkurā gadījumā attālumam no avārijas zīmes līdz transportlīdzeklim jābūt šādam:
190.1. apdzīvotās vietās - ne mazākam par 15 m;
190.2. ārpus apdzīvotām vietām - ne mazākam par 100 m.
(neredzu nevienu piebildi par novietošanu tuvāk...)

Otrs citāts, kas dažādos kontekstos ir nemainīgs:
"iededz avārijas gaismas signalizāciju un uzstāda avārijas
zīmi, bet, ja tas nav iespējams, citādā veidā brīdina pārējos ceļu satiksmes dalībniekus" -- tātad, brīdini citā veidā, nevis liec trīsstūri.

Pacitē lūdzu to, ko vēl esi atradis, citādi sāk izskatīties, ka baksti ar pirkstu debesīs.

Jā tas ir 5.1 CSN punkts ..par to ja nav iespējams ...

Paklau ezīt miglā moš paskaidrosi kā vadītājs var būt pie stūres ja viņš tai momentā : izliek trijstūri , meklē palīdzību, mēģina sarunāt lai varētu izlikt trijstūri pabīdīt mašīnu?
Ja vadītājs nav uz vietas tad viņa nav tuvākajā apkārtnē pie auto a es biju! un uz pirmo policijas lūgumu ierasties ierados , ko vēl vajag?

Pēc tava parātojuma ja es rakņātos pa bagažnieku meklēdams trijstūri manis arī nebūtu uz vietas?

Saprotiet taču jēl tai iesniegumā netiek spiests uz manu izteikumu pareizību , bet gan uz ..lūdzu izskaidrot , jo viņiem ir jāatbild juridiski pareizi a man ir po ka esmu kautko nepareizi sarakstījis jo tā džeka kļūdas lien ārā no vienas vietas ... līdz otrai! un gan jau ka viena no tām ir redzama iesniegumā :evil:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Jūlijs 2006, 15:33 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Vienīgais, kas viņam „varēja uzbraukt”, bija kravinieks, ar kura šoferi šis aprunājās. Ar saviem argumentiem kļūsti smieklīgs, jo vienīgais, ko dari ir, kā izskatās, citē vecu likumu par sodīšanu par neatļautu apstāšanos, bet ignorē visus punktus, kas saistīti ar piespiedu apstāšanos. Protams, CP ir bilde, kuras stūrī droši vien raksta autors sarunājas ar otra auto šoferi un protokols, bet tas arī ir viss, kas viņiem ir. Tiesā uzdodot jautājumu, vai automašīnas šoferis bija uz vietas, būtu jābūt atbildei „jā” un, vai policisti pārliecinājās, ka auto tiešām tur nestāv piespiedu kārtā, atbilde būtu „nē”.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Jūlijs 2006, 15:44 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]164014|Richi|[/user]APK 149. panta 5 daļas 12 punktā

Richi,
Lasi http://www.csdd.lv/?pageID=1110805895 un meklē 149. pantu (Meklē uzreis 10 sadaļu) un pasaki, kas tev vēl nav skaidrs??!!??

Krisīt,
Ja vadītājam kļūst slikti, tad kaut ceļā vidū mett pa mēmajiem, ierubī avareikas un gaidi, kad paliek labāk (Tikai neaizmirsti, ka tev var "palūgt" atkārtoti iziet medicinisko apskati), bet ja tev ir slikti, bet līdz aptiekai , tad iemācies arī nolikt a/m, lai tas netraucē citiem vai arī iemācies korekti rakstīt savus iesniegumus un pamatot savas pretenzinas, nevis raksti sacerējumus......

PS. (Atbilde uz pēdējiem komentiem un viela pārdomām)..... Ja jau a/m vadītājs atradās pie a/m un veica jūsu, Richi un Mizx, pieminētās darbības, tad kādā veidā CP darbinieks paspēja piebraukt pie a/m izkāpt no savas a/m vai nokāpt no rolera, sagatavot fotoaparātu un iemūžināt pārkāpēja a/m bet a/m vadītāja, ja tas atradās blakus...... Sviests pilnīgs....

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Jūlijs 2006, 15:58 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]377|skeram|[/user]
Citēt:
[user]164014|Richi|[/user]APK 149. panta 5 daļas 12 punktā

Richi,
Lasi http://www.csdd.lv/?pageID=1110805895 un meklē 149. pantu (Meklē uzreis 10 sadaļu) un pasaki, kas tev vēl nav skaidrs??!!??

Krisīt,
Ja vadītājam kļūst slikti, tad kaut ceļā vidū mett pa mēmajiem, ierubī avareikas un gaidi, kad paliek labāk (Tikai neaizmirsti, ka tev var "palūgt" atkārtoti iziet medicinisko apskati), bet ja tev ir slikti, bet līdz aptiekai , tad iemācies arī nolikt a/m, lai tas netraucē citiem vai arī iemācies korekti rakstīt savus iesniegumus un pamatot savas pretenzinas, nevis raksti sacerējumus......

PS. (Atbilde uz pēdējiem komentiem un viela pārdomām)..... Ja jau a/m vadītājs atradās pie a/m un veica jūsu, Richi un Mizx, pieminētās darbības, tad kādā veidā CP darbinieks paspēja piebraukt pie a/m izkāpt no savas a/m vai nokāpt no rolera, sagatavot fotoaparātu un iemūžināt pārkāpēja a/m bet a/m vadītāja, ja tas atradās blakus...... Sviests pilnīgs....

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Jūlijs 2006, 16:00 
Lietotāja avatārs
Vienkārši es aizgāju runāties ar otru šoferi un biju pagriezis muguru mašīnai! par to dzeku ātrumu gan es pabrīnijos jo vēl reizi atkārtoju nepagāja vairāk pa minūti!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Jūlijs 2006, 16:08 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Kā paspēja? Var redzēt, ka nedzīvo centrā... Man pie mājas bija tāda pati situācija -- mēnešiem aiz kolonnas sēdēja policists un gaidīja, kad tik kāds piestās pie tūrisma aģentūras. Turpat no kolonnas nofotografēja kamēr vēl notiek piebraukšana (fotografē no aizmugures, tur zīme redzama, bet šoferis nav redzams), vieta un pārkāpums lapelē jau ierakstīti, atliek tikai laiks un pārkāpēja auto numurs (laikam vairāk tur nekā nebija, no galvas neatceros) un tad tik cik 15 metrus pieiet un pielikt lapeli pie loga. Process aizņem apmēram pusi minūtes, kuras laikā šoferis knapi ārā izkāpis, aizslēdzis auto un iegājis aģentūrā. Domāju, ka tas vīrelis aiz staba vairs nesēž, jo ar savu peļņas shēmu bija uzrāvies kādam "nepareizajam" un tas tā vai citādi bija "izmācījis" šos paņēmienus.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Jūlijs 2006, 16:13 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]164014|Richi|[/user]Vienkārši es aizgāju runāties ar otru šoferi un biju pagriezis muguru mašīnai! par to dzeku ātrumu gan es pabrīnijos jo vēl reizi atkārtoju nepagāja vairāk pa minūti!

Nu ko lai saka, dod ziņu, kad saņemsi atbildi no pašvaldības policijas par viņu lēmumu un, cerēsim, ka tev to sodu anulēs..........
......bet es domāju, ka doto sodu viņi atstās spēkā.....

PS. Ieteikums nakotnei: Jebkuru inspektora lēmumu tu vari pārsūdzēt 10 dienu laikā- nākošo reizi nesteidzies, bet gan ar vēsu galvu un citu palīdzību uzraksti korektu iesniegumu, kuru PP darbinieks nespēs apstrīdēt.....

VEIKSMI TEV.....

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Jūlijs 2006, 16:19 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

A pie tās tūrisma aģentūras apstāties drīkst?????????
Pārkāpums ir izdarīts???????
Nu ko tad vēl grib- pareizi dara, ka viņus visus čakarē........

PS. "Patīk pārkāpt- maksā;
Negribi maksāt- nepārkāp vai arī........" 8)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Jūlijs 2006, 18:20 
Lietotāja avatārs
Jā, manu zēn ... !
Hochesh katatsa - ljubi i sanochki vozitj ! :P ;)

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 63 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012