Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 408 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 41  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Slīdēšana
AtbildeAtbilde saņemta: 17. Janvāris 2007, 21:52 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 16:27
Atbildes: 5310
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Mercedes-Benz
Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]Šodien man naids uz tiem, kas braukā ar radzēm... Tiesa, konkrētajam eksemplāram bija firmas dots auto... Radžotajiem normāls asfalts +6 grādos ir kā slidotava. Tā visa rezultātā šovakar mēģināju nogriezties no ielas pagalmā un viens ar Opel Astra pamatīgi apskādēja auto -- pakaļējais buferis, spārns salocīts un no pārsteiguma nepaspēju vēlreiz piespiest bremzi, kā rezultātā ar purnu ielidoju mājas sienā -- cieta arī priekšējais buferis un motora pārsegs... Pat ar vasaras riepām bremzēšanas ceļš būtu īsāks, tas būtu jāņem visiem, kas nodarbojas ar asfalta skrubināšanu. Situācija tieši tāda, kādu prognozēju šajā pašā diskusijā mūsu "ziemas" sākumā... Tagad jādodas gatavoties skaidroties ar apdrošinātājiem...

... ceru, ka neapskādēja kādu no taviem mb

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Janvāris 2007, 22:12 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Jūnijs 2004, 07:32
Atbildes: 302
Atrašanās vietas: Latvija, Tukuma rajons
Mašīna: 2148 ccm
Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]Šodien man naids uz tiem, kas braukā ar radzēm... Tiesa, konkrētajam eksemplāram bija firmas dots auto... Radžotajiem normāls asfalts +6 grādos ir kā slidotava. Tā visa rezultātā šovakar mēģināju nogriezties no ielas pagalmā un viens ar Opel Astra pamatīgi apskādēja auto -- pakaļējais buferis, spārns salocīts un no pārsteiguma nepaspēju vēlreiz piespiest bremzi, kā rezultātā ar purnu ielidoju mājas sienā -- cieta arī priekšējais buferis un motora pārsegs... Pat ar vasaras riepām bremzēšanas ceļš būtu īsāks, tas būtu jāņem visiem, kas nodarbojas ar asfalta skrubināšanu. Situācija tieši tāda, kādu prognozēju šajā pašā diskusijā mūsu "ziemas" sākumā... Tagad jādodas gatavoties skaidroties ar apdrošinātājiem...

Jūtu līdzi, bet šis stāsts tāpat manas domas par radžu riepām nemainīs. Protams, ja šādas ziemas mūs sagaida arī turpmāk, arī es, riktīgs lauķis būdams, pirkšu bezradžu riepas un šogad man ir nedaudz žēl, ka iztērēju relatīvi lielāku naudu par labām šipenēm. Ja šipenes tiešām būtu tik bīstamas uz asfalta, kā apraksti, tad viņas jau sen būtu aizliegtas kā suga. Gan jau ka riepu gumijas sastāvs bija ciets kā akmens.
Bet tad, kad apledo "mans" zemes ceļš vai arī veiksmīgi izdodas kārtējo reizi šturmēt kupenu, esmu bezgala priecīgs, ka "valkāju" radžotās tupeles. Jāņem gan vērā, ka vidēji gadā līdz pat 1/3 es braucu pa neasfaltētiem ceļiem.
Veiksmi cīņās ar apdrošinātājiem.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Janvāris 2007, 13:28 
Lietotāja avatārs
Šai ziemai ideāli ir pabrauktas bezradžu ziemenes -- M+S uzraksts ir, bet reāliem mīnusiem un sliktiem ceļiem arī diez vai piemērotas. Pavasarī izmetīs bez sirdsapziņas pārmetumiem. Laukos pa dubļiem mīcīties ar radzēm arī stulbi.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Janvāris 2007, 13:49 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Citēt:
[user]206860|mbcoupe|[/user]Šai ziemai ideāli ir pabrauktas bezradžu ziemenes -- M+S uzraksts ir, bet reāliem mīnusiem un sliktiem ceļiem arī diez vai piemērotas. Pavasarī izmetīs bez sirdsapziņas pārmetumiem. Laukos pa dubļiem mīcīties ar radzēm arī stulbi.

jā, man tieši tādas ir. redzēs, kad/vai uznāks lielie mīnusi, kā tad būs. pagājušajā ziemā bija ok. super gan ne.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Janvāris 2007, 14:24 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]206860|mbcoupe|[/user]Šai ziemai ideāli ir pabrauktas bezradžu ziemenes -- M+S uzraksts ir, bet reāliem mīnusiem un sliktiem ceļiem arī diez vai piemērotas. Pavasarī izmetīs bez sirdsapziņas pārmetumiem. Laukos pa dubļiem mīcīties ar radzēm arī stulbi.

it kaa jau Tu pareizi saki. bet - tad, kad uzsnieg sniegs un visa riiga parvershas 3 stundaas par vienu milziigu nekustoshu korkji, tad paliek ljoti ljoti beediigi ap sirdi, ka cilveeki nav uzlikushi normaalas riepas :( es esmu rijis nomierinoshas tabletes agrak, lai neietu ar monjitorvku dauziit visus kas miicaas pa ielaam pa sniegu :D

moraale: nav svariigi, kaada ir ziema - slikta vai laba. ja esi uz celja, tad jaaliek taadas riepas, ar kuraam jebkaados ziemai paredzetos apstaakljos varees normali, bez sarezgijumiem paarvietoties :) tad, kad globaalaa sasilshana buus tiktaal, ka pie mums augs banaankoki, varees saakt domaat par ko citu :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Janvāris 2007, 14:34 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

nu nez......braucu ar radzem no oktobra beigam, un pagaidam radzes vel ir vieta un pat tik traki neslid.....

Kristapzas pieminetaja trakuma, kad pekshnji visi sak slidet nost no tiltiem, jutos ljoti Ok.....

gaidam ziemu!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Janvāris 2007, 15:34 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Maijs 2006, 05:19
Atbildes: 2188
Atrašanās vietas: Latvija, Jūrmala, Dzintari
Mašīna: Automobīli
Citēt:
[user]2|SZ|[/user]nu nez......braucu ar radzem no oktobra beigam, un pagaidam radzes vel ir vieta un pat tik traki neslid.....

Kristapzas pieminetaja trakuma, kad pekshnji visi sak slidet nost no tiltiem, jutos ljoti Ok.....

gaidam ziemu!

Slīd, slīd SZ! Slapjš bruģis ar radzām= plikas riepas pa ledu!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Janvāris 2007, 15:37 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

ne nu pa brugji piekritu, kaut kad laikam pat izmeginaju skersam braukt pa centru :D:D:D

saucas gribeju apsteigt blakus josla esosho, lai ielistu labaja josla pirms vinja...a iznaca Rodeo :D:D:D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Janvāris 2007, 16:27 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]156395|Nompelis|[/user]
Slīd, slīd SZ! Slapjš bruģis ar radzām= plikas riepas pa ledu!

:iagree: Šito es gandrīz katru dienu izbaudu uz Brasas tilta. ASC lampiņa mirgo vienā mirgošanā

8)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Janvāris 2007, 11:23 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

GAIDAM!!!

tikai ne shadu ziemu!

http://www.youtube.com/watch?v=SPE8vL5hlFA

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 408 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 41  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012