Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 112 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: MB-Club.lv dodas uz Caines Beach party ?
AtbildeAtbilde saņemta: 23. Jūlijs 2004, 17:17 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 19:48
Atbildes: 2846
Atrašanās vietas: Rīga, Latvija
Mašīna: 4x4
biku jau ir... 8)

Es 14 izbraucu no Operas.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Jūlijs 2004, 17:30 
Lietotāja avatārs
Nu jus laizat pat par izbrauksanas laiku un vietu nevaram vienoties.Skumji ko lai saka :(

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Jūlijs 2004, 17:38 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Henis - tu par ko? :?

Es un elSprogo vienojāmies - izbraucam 14. A kur problēma? :blink:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Jūlijs 2004, 17:47 
Lietotāja avatārs
tas ir labi ka Jus vienojaties tad no kurienes no Skay vai operas?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Jūlijs 2004, 17:51 
Eksperts
Lietotāja avatārs

A vot pa to mēs nevienojāmies :whistle:

Domāju, ka elSprogo izdevīgāk ir pie Sky. Varbūt norunājam tā, ka jūs tur abi esat, piemēram, 14:20 - tad es jau arī tur varētu būt?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Jūlijs 2004, 18:02 
Lietotāja avatārs
nu ta es ar gan jau ka pie SKY buushu ap 14:00...

tik mbcoupe vai elsprogo savu tlf nr varetu iemest lai sakari ir ja nu kas?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Jūlijs 2004, 19:27 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:23
Atbildes: 4263
Atrašanās vietas: Mārupe, Latvija
Pasaakums galaa, laiks drukaashanai:

Kaa sarunaats, uz Liepaaju braucoshie MBisti tikaas pie SKY 14:30, iznjemot Mipe un Darklow, kursh tajaa briidii jau bija Liepaajaa. Es personiigi ierados ar nelielu noveeloshanos plkst. 14:37 un MBcoupe mani tur jau gaidija. Gadijaam Heni un Kristapu. Nesagaidijaam... No Henja ne zinjas ne minjas, bet Kristapam ievilkaas riepas laboshana, kas veelaak izraadijaas beidzaas ar jaunas riepas iegaadi, un mees noleemaam doties celjaa un Kristapu pagaidiit kautkur pa celjam uz Liepaaju. No SKY izbraucaam ap 15iem. Jau ieprieksh noleemaam paaraak neskriet, jo neko jau nenokaveesim, un taa es un MBcoupe chunchinaajaam uz 100-110. Buutu Zigis braucis, laikam buutu uz 70 vilkushies :P Apmeeram 20km aarpus Riigas manu un MBcoupe uzmaniibu piesaistija preteejaa virzienaa braucosh C123, kursh smagi atgaadinaaja Darklowa stuureeto agragaatu. Vairaakus km man uz nerviem krita 1s sarkans Peugeot 307, kursh seedeeja mums astee un uz kaadu laiku pat atljaavaas iesprausites starp mani un coupe, maita taads :whistle: Sasniegushi Saldus, izleemaam pagaidiit Kristapu. Njaa... Izraadaas vinsh veel ar to riepu mocaas un veel atrodas Rigaa. Nu nekas, MBcoupe ieziimeeja teritoriju un mees devaamies taalaak. Liepaaju sasniedzaam ap 17:15, kur mani un MBcoupe celji uz kaadu laiku shkjiiraas - es devos satikt savas pazinjas, vinsh laikam savas. Ko pats MBcoupe tur pa Liepaaju taalaak darijaas, domaajams, pastaastiis vinsh pats. Varbuut. Varbuut nee. Mani tas neskar. Mana ekipaazha peec tam devaas uz molu, kur var smuki taalu aizbraukt ar mashiinu, tad uz Nicu kautko ieest. Next stop - Caines Beach Party. Vairs jau neatceros cikos es tur ierados, bet MBcoupe jau bija uz vietas. Veelaak sastapu arii Kristapu, kursh laikam arii jau bija paspeejis Caines-aa ierasties pirms manis. Bija atlicis tik vien kaa satikt Mipi, bet vinju sazvaniit nebija iespeejams, un taa arii pa visu vakaru ne reizi netiku aplaimots ar vinja burviigo smaidu :( Taa nu stundaam bradaaju pa to Pasaakumu apkaart, ljauzhu vairaak kaa vajag, smiltis arii, muuzika skan visos stuuros. Ap 3iem riitaa brataanam radaas doma mochiit maajaas, un taa kaa tika vienbalsiigi atbalstiits, taa arii darijaam. Pirms garaa celjojuma maajaas veel reizi iebraucaam Statoilaa kautko uzeest un iestiprinaaties kofeiinu-saturoshus dzeerienus un tad gan devaamies maajup. Braukts tika uzmaniigi, jo iespeejamiiba ka uz celjiem buus policisti bija diezgan liela. Kaa dziivee izraadijaas, vinju gandriiz kaa nebija. Pie Saldus celja malaa staaveeja 1a ekipaazha, bet taa bija aiznjemta ar kautko citu un nepieveersa uzmaniibu pat tiem, kas uz 130-140 blieza shamajiem garaam. Riigaa ieradaamies ap 5:30, aaraa jau gaishs, visi nogurushi. Taa nu beidzaas celjojiens uz Caines. Laimiigaa kaartaa bez jebkaadiem sarezhgjiijumiem vai nepatiikamiem atgadiijumiem. Piedodiet par jebkadaam drukas kljuudaam - man vienkaarshi slinkums visu shito paarlasiit.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Jūlijs 2004, 19:33 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

nefiga, nav taisnība-es būtu braucis uz 60 !!! 8D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Jūlijs 2004, 19:34 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

bet laikam jau labi bija? :cry:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Jūlijs 2004, 19:47 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:23
Atbildes: 4263
Atrašanās vietas: Mārupe, Latvija
Nu, atkariigs, kas bija domaats ar apziimeejumu "labi". Pasaakums kaa taads tieshaam bija pavisam ok. Laiks - visu laiku apmaacies kaa uz lietu, un auksts, bet nelija. Naudas teerinji - lieli, taatad tas aspekts arii nebija gluzhi labs.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 112 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 2 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012